lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Apartments in Bungus Teluk Kabung

Bungus Teluk Kabung
Mon, 15 Jul 2024 - Tue, 16 Jul 2024 (1 night)
1 Guest

FAQ about Apartments in Bungus Teluk Kabung

What are the best Apartments in Bungus Teluk Kabung with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Bungus Teluk Kabung this month?

What are some cheap Apartments that are popular in Bungus Teluk Kabung?

What are some cool Apartments that have many Instagrammable spots in Bungus Teluk Kabung?

Review about Apartments in Bungus Teluk Kabung

2.9/5
OkayFrom 12 reviews
4.0/529 Apr 2024
FS • Solo Trip
Pintu kamar mandi tidak bisa ditutup, tidak mendapatkan sarapan
userImage-1userImage-1
1 Photo
5.0/522 Des 2023
Syaiful Sutan Mudo
3.0/529 Apr 2021
SB • Couple Trip
Disini hotel nya masih belum buka
userImage-3userImage-3
5 Photos
5.0/55 Feb 2021
Dzulfiqar Fadhillah Arrasyid • Couple Trip
terimakasih sekali untuk pelayan nya oiya yg mau main ke sini mereka punya perahu sendiri ya, jadi jangan mau di tawarin sama yg lain, tanya sama warga aja penyebrangan perahu untuk Sumatra ecolodge zomi zola apa gitu lupa heheh untuk yg mau honeymoon cocok deh atau hanya untuk tenang banget, bisa di sini oiya ini bener² di pulau, jadi bawa persediaan makanan ya, bisa juga pesan makan nanti di antar, pokoknya the best ini tempat, jangan dengerin ulasan yg lain, saya jamin sendiri di sini enak inget jangan sampe ke kurangan makannynanti laper hehehe
5.0/524 Jan 2021
MK • Solo Trip
Bagus bgt view nya!! Makanannya yg kurang variasi
3.0/53 Jan 2021
Arfen Drinata • Solo Trip
untuk lokasi menarik karena berada di pinggir pantai, tapi soal kebersihan dan fasilitas kamar harus lebih ditingkatkan - cat kamar mulai kusam, ac gak dinging, lampu yg sdh mati tdk segera diganti, remote ac tdk tersedia, wastafel krannya tdk berfungsi, back cover sudah bulukan, air panas tidak berfungsi.
2.8/531 Des 2020
AY • Family Trip
Tv nya tak bisa digunakan
1.8/55 Des 2020
RP • Couple Trip
Sabun nya abis, tv ga ada sinyal, sinyal wifi jelek banget
Apartments in Bungus Teluk KabungDon't feel hesitant to book Apartments in Bungus Teluk Kabung at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.