lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Apartments in Pagerwangi

Pagerwangi
Sat, 09 Mar 2024 - Sun, 10 Mar 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 1 Apartments in Pagerwangi
The Radiant Villas and Function Halls, Bandung

The Radiant Villas and Function Halls

Apartment
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Lembang, Bandung
3.7/5Good(90 reviews)
Starts fromIDR 369,998/room/night
Located less than a 1-hour drive from Bandung and a 10-minute drive from Alun Alun Lembang, The Radiant Villas and Function Halls is a 3-star accommodation featuring a swimming pool, a restaurant and a bar. Guests enjoy free WiFi which is available in all areas. Decorated with a dark color as an accent, the comfortable rooms are equipped with a kitchenette, a desk and a flat-screen TV with cable channels. A refrigerator and coffee/tea making facilities are included. The private bathroom provides a shower, towels and free toiletries.  Serving Indonesian food, the in-house restaurant offers buffet breakfast, a la carte all-day meals and room service. Guests looking to hangout and enjoy cafe options can try Bukit Teropong Indah, a 4-minute drive away, while Burgundy Dine & Wine offers fine dining experience, an 8-minute drive from the property. Operating a 24-hour front desk, the hotel offers a concierge, laundry service and a kids' club. True to name, the property is proud of its conference facilities, available with additional cost. Guests can also enjoy the hot tub.  The Radiant Villas and Function Halls is 4.9 km from Farmhouse Susu Lembang and 9.1 km from Orchid Forest Cikole, while Floating Market Lembang is a 7-minute drive from the hotel. The closest airport is Husein Sastranegara International Airport, which is a 45-minute drive from the property.See details

FAQ about Apartments in Pagerwangi

Which Apartments have the best ratings in Pagerwangi?

What are the best Apartments in Pagerwangi with swimming pools?

What are some cheap Apartments that are popular in Pagerwangi?

What are some cool Apartments that have many Instagrammable spots in Pagerwangi?

Review about Apartments in Pagerwangi

4.2/5
GoodFrom 31 reviews
1.4/511 Sep 2021
RL • Family Trip
ga sesuai dgn tampilan foto2 nya..tempatnya parah..kamar bau..kotor..
3.4/54 Jun 2021
MD • Family Trip
Letaknya di dago atas, jalannya lumayan extream.
userImage-2userImage-2
1 Photo
4.0/526 Mei 2021
NH • Family Trip
All of mah bagus yak, pengen kesini lagi
3.6/56 Mei 2021
Juliana Wijaya Kusuma • Family Trip
sepertinya hotel harus segera direnov .. kamarnya buluk
userImage-4userImage-4
3 Photos
4.0/52 Mei 2021
CM • Family Trip
walaupun akses agak berat tapi kenangan menginap di Dago Highland Hotel tak terlupakan dan sangat berkesan.
1.8/525 Apr 2021
rudi purwono • Family Trip
Request kamar jgn di pojok, dapet yg di pojok, buat ke kamar kaya masuk kosan, gang sempit, kalau malam aksesnya spooky, tv tabung, debu dimana2. pagi dapet aroma tembelek, krn depan kamar rumah warga yg miara ayam. Sarapan asin semua, piring dan alat makan kurang bersih. Fasilitas spa tutup. Niat nginap buat staycation krn tergiur foto dan nama RESORT & SPA, tapi dapetnya payah. Ini pengalaman paling kecewa sih
userImage-6userImage-6
1 Photo
2.2/525 Apr 2021
KF • Family Trip
Kebersihannya kurang, tidak ada sendal hotel, kolam renang kotor,
5.0/520 Apr 2021
AR • Trip with Friends
pelayanan bagus,kamar bersih,cuma kolam agak kurang..overall puas..
4.0/514 Apr 2021
natalia destriana olivia • Couple Trip
pelayanannya ramah dan baik tempatnya rapih dan bersih
userImage-9userImage-9
3 Photos
4.0/514 Apr 2021
TRI HARTATI • Family Trip
Menyenangkan, ada poolnya juga
5.0/512 Apr 2021
AR • Family Trip
pelayanan memuaskan,view bagus,cuma kolam agak kotor sedkit..tapi overall mantab..
3.0/511 Apr 2021
LS • Family Trip
Lokasi menuju hotel cukup menantang krn tanjakan dan turunan curam. Sampe d sana dpt kamar d pojok ...cukup luas tp ga ada view. Plus bau lembab 😒. Kolam renang agak kotor terlihat air yg butek dan banyak remah2 makanan. Prokes agak kurang d tempat makan, krn tamu mengambil sendiri2 makanan shg semua tamu memegang alat makan yg sama padahal sdg pandemi, ada pelayan memakai masker kurang rapi ( lubang hidung tidak tertutup), dan ketika refill roti tawar lgsg d pegang pakai tangan telanjang alias ga pake sarung tangan hiksss..... kerupuk ambil masing2 pakai tangan tanpa ada jepitan.. shg semua tamu yg mau makan kerupuk masukin tangan sendiri2 ke toples... ampunnn saya 😂😂😂 . Kalo View hotel keren.. krn berada d dago jd kota bandung terlihat bagus d bawah.
3.4/58 Apr 2021
Muhamad Adnan • Couple Trip
view dr kamar kurang bagus padahal deluxe
3.8/58 Apr 2021
HH • Couple Trip
seprei ada noda mnt d ganti baru pun msh ada noda☹
1.6/57 Apr 2021
AR • Couple Trip
Kamar kotor, banyak tai cicak, ada eek di toilet, ga bs flush toilet lagi, jijik gelap banget g ada cahaya Malam menyeramkan Pelayanan tidak ada compliment ketika sudah melaporkan adanya kekurangan Telfon di kamar tidak berfungsi Checkout abis magrib Padahal baru check in jam 5 Kecewa !
4.0/531 Mar 2021
Maulana Wildan • Family Trip
Lokasi dan view nya bagus, hotelnya lumayan lah, klo bisa perbaikan dan peremajaan kamarnya agar lebih bagus lagi.. semoga industri pariwisata kembali bangkit!
4.0/523 Mar 2021
EM • Trip with Friends
tempat ny indah, bersih, pelayanan baik
4.0/523 Mar 2021
EM • Trip with Friends
tempatnya enak, asik, epic. luar biasa
1.0/514 Mar 2021
Kevin Immanuel • Couple Trip
Saya tidak menggunakan apa yang saya bayar, dan tidak bisa refund. Krn saya tidak dapat sampai ke lokasi karna macet dan tidak bs direfund.
5.0/527 Feb 2021
BR • Couple Trip
bagus memuaskan, cuma AC nya aja kurnag dingin
Apartments in PagerwangiDon't feel hesitant to book Apartments in Pagerwangi at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.