lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Cottages in Kendit

Kendit
Wed, 24 Apr 2024 - Thu, 25 Apr 2024 (1 night)
1 Guest

FAQ about Cottages in Kendit

Which dates are the cheapest to stay in Kendit this month?

What are some cheap Cottages that are popular in Kendit?

What are some cool Cottages that have many Instagrammable spots in Kendit?

Which Cottages have the best ratings in Kendit?

What are the best Cottages in Kendit with swimming pools?

Review about Cottages in Kendit

3.9/5
GoodFrom 8 reviews
3.0/516 Apr 2024
Apasra Dhewayani • Family Trip
AC dingin dan air lancar dapat sarapan juga
2.6/54 Jan 2024
Isa Suryo Astanto
4.0/527 Des 2023
Kristela Natalia • Family Trip
Dengan harga segini udah dpt sarapan nasi goreng, viewnya not bad. Lumayan utk istirahat sblm ke pelabuhan katapang, bukan utk staycation. Cmn kmrn kaget aja sampe sana, ternyata kamar yg dibook ditempatin orang lain jd mereka diusir gt 😓. Tp staff nya lgsg ganti semua perlengkapannya.
4.0/516 Okt 2023
Insani Nurwayanti Faniradini
5.0/515 Okt 2023
Diana Safitri
5.0/521 Jan 2020
Edy Tri Kurniawan • Business Trip
Nyaman dan bersih
3.2/529 Des 2019
NK • Family Trip
Shower sdh mulai karatan, aliran air kecil. Tapi sangat menolong usbg sekedar tempat transit utk melanjutkan perjalanan Yg baik response staf hotel baik
4.2/528 Des 2019
LZ • Others
Namanya juga hotel murah, jadi fasilitas ya seadanya sesuai harga. Kalo ukuran kamar sih sebenarnya luas banget, ukuran kamar mandi juga gede. AC ada. Satu set meja rias & lemari ada. Dalam kamar jg ada 1 set meja lagi dg 2 kursi kayu. Sayangnya air semprotan di toilet duduknya bau busuk banget, tp untung air showernya tidak bau. Air hangat tertulis ada tp nyatanya tidak nyala. Ada lemari es tp kondisi mati (mungkin kalo butuh, baru dinyalain). Dapat 2 botol air mineral & toiletris berupa 1 sikat gigi + odol & 1 shower gel. Yaahh saya rasa ini sudah termasuk hotel yg terbaik utk ukuran hotel di desa seperti ini.
Cottages in KenditDon't feel hesitant to book Cottages in Kendit at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.