lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Cottages in Pasirjambu

Pasirjambu
Tue, 28 May 2024 - Wed, 29 May 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 4 Cottages in Pasirjambu
Shine River, Bandung

Shine River

Cottage
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Pasirjambu, Bandung
4.3/5Good(58 reviews)
Starts fromIDR 261,954/room/night
Shine River offers accommodation in Bandung and is located 3.3 km away from Alun-Alun Ciwidey. The property features free WiFi. Each room is equipped with a comfortable bed. The bathroom comes with showers. Guests can enjoy a meal at Wangi Padi Resto. Other dining options are also located around the property.Other facilities in Shine River are  24 hour front desk.The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 29.8 km from the property. See details
Villa Kampung Karuhun Sutan Raja, Bandung

Villa Kampung Karuhun Sutan Raja

Cottage
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Pasirjambu, Bandung
4.0/5Good(91 reviews)
Starts fromIDR 222,749/room/night
Villa Kampung Karuhun Sutan Raja offers accommodation in Bandung and located 1.7 km away from Barusen Hills. The property features parking.Each room is equipped with free WiFi and mineral bottle. The bathroom comes with shower and free toiletries.Guests can enjoy a meal at the restaurant on-site or visit Entog Resto and Cafee. Other dining options are also located around the property.Other facilities at Villa Kampung Karuhun Sutan Raja is 24-hour reception.The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 33.4 km from the property.See details
Villa Kayu Argapuri, Bandung

Villa Kayu Argapuri

Cottage
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Pasirjambu, Bandung
Awaiting Review
Starts fromIDR 1,304,999/room/night
Villa Kayu Argapuri offers accommodation in Bandung and is located 3.9 km away from Palalangon Park. The property features free parking. Each room is equipped with a comfortable bed. The bathroom comes with a shower. Guests can enjoy a meal at Pepeteka Cafe. Other dining options are also located around the property. Other facilities at Villa Kayu Argapuri include a kitchen and a living room. The nearest airport is Kertajati International Airport, 126 km from the property.See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Villa Kayu Ciwidey by Andi K2, Bandung

Villa Kayu Ciwidey by Andi K2

Cottage
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Pasirjambu, Bandung
Awaiting Review
Villa Kayu Ciwidey by Andi K2 offers accommodation in Bandung and located 600 metres away from Bukit Indah Gambung. The property features free WiFi and free parking. Each room is equipped with a comfortable bed. The bathroom comes with a shower. Guests can enjoy a meal at Aya Cafe. Other dining options are also located around the property. Other facilities at Villa Kayu Ciwidey by Andi K2 include a kitchen and a living room. The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 34.5 km from the property.See details

FAQ about Cottages in Pasirjambu

Which dates are the cheapest to stay in Pasirjambu this month?

What are some cheap Cottages that are popular in Pasirjambu?

What are some cool Cottages that have many Instagrammable spots in Pasirjambu?

Which Cottages have the best ratings in Pasirjambu?

What are the best Cottages in Pasirjambu with swimming pools?

Review about Cottages in Pasirjambu

4.2/5
GoodFrom 948 reviews
5.0/528 Mei 2024
WM • Family Trip
semua ada, lengkap, holiday gausa kemana2 di hotel cukup bgt
4.0/525 Mei 2024
muhammad zulkaromi • Family Trip
Buat yang nyari keheningan enak bgt disini, sayangnya resto cuma buka sampai jam 9
3.0/525 Mei 2024
AH • Trip with Friends
Air jernih dan bening. Tersedia layanan antar-jemput.
5.0/523 Mei 2024
DD • Couple Trip
Rapi dan bersih. Kafe nyaman. Kolam renang yang menyegarkan.
5.0/523 Mei 2024
Maya Khrisnawaty Aziz • Family Trip
Sarapannya banyak pilihan..kamar bersih
2.0/521 Mei 2024
MK • Couple Trip
Murah sih tapi ternyata jauh di pedalaman dan tengah hutan
1.0/520 Mei 2024
RT • Family Trip
Kamarnya jarang dibersihin. Banyak debu jarang dibersihin kalo tidak tempatin orang. Sehingga banyak debu lupa Poto. Villa model lama bangett jadinyaa Staf ahli dalam bidangnya. Staf ahli dalam bidangnya.
5.0/519 Mei 2024
SH • Family Trip
Lokasi nya bagus di tengah tengah kebun teh, tapi jalan menuju kesana berbatu batu. Kebersihan kamar mohon ditingkatkan ya, ini soalnya wisma lama gitu. Jadi perlu di renov. Pengelolan mohon di renov karena ini lokasinya bagus untuk syuting film horror sepertinya lebih cocok Parkir di area depan. Parkir di area depan.
5.0/515 Mei 2024
Yuyun Widiyanti • Couple Trip
Sinyal handphone baik. Ekonomis tapi eksklusif. Pelayan yang ramah. Klo jalanan nya di cor tambah kereen lagi deh
3.0/515 Mei 2024
Windy Rachmawati • Family Trip
Tempatnya tenang, bener2 suasana kampung , hanya susah bgt cari makan lokasi berjauhan dengan warung sekitar dan resto di dalam waktu kami menginap tutup jd harus kedepan jauh untuk membeli makan malam , sarapan diantar ke kamar hanya nasi uduk
5.0/515 Mei 2024
RL • Family Trip
Bangunan tua, but so far nyaman.. sejuk udaranya.. semua isi kamar bersih terawat, nggak bau apek, dari mulai anduk, sprei, kasur, sofa, sampe peralatan dapur jg dijaga kebersihannya.. Cuma kunci pintunya karatan ngeri patah didalem nggak bisa ke buka.. Pemandangan menakjubkan.
5.0/514 Mei 2024
A • Family Trip
Wor itu lah dengan budget nginep permlm segitu view-nya cukup bagus pemandangan alam yg indah dan udaranya sudah jelas sejuk cocok buat yg ingin healing dr kramaian
5.0/513 Mei 2024
TS • Family Trip
Puas bgt disini. Harga ramah kantong tapi fasilitas oke bgt dgn hrga sgitu. Lokasinya jg bagus bgt deket sungai, cakepp
3.0/513 Mei 2024
AD • Family Trip
view emang cakep tapi lantai seperti lengket, closed airnya ga mengalir dengan baik, bed cover kotor
3.0/513 Mei 2024
Suwinta Suwinta • Family Trip
Cukup untuk tempat istirahat
4.0/512 Mei 2024
Indah Berliana Fayen • Couple Trip
Disini pelayanan oke bgt, pemandangannya cakep pisannn! Nyesel cuma stay 1 hari disana 😭
userImage-16userImage-16
1 Photo
3.0/512 Mei 2024
Lisa Umami • Family Trip
Bangunan lama, fasilitas oke, tapi butuh pemugaran supaya tidak terlalu creepy
4.0/512 Mei 2024
siti nurjanah • Couple Trip
Terjaga dengan baik.
4.6/512 Mei 2024
Octavius Indra • Family Trip
Hotelnya bagus dan berkesan mewah, view ke alam cocok buat healing. Sarapannya enak2 dan banyak pilihan, sayangnya saat tea time pilihan kudapannya hanya seadanya. Overall cukup puas nginap di sini
5.0/512 Mei 2024
Andi Citra Adha • Family Trip
hotel yg value for money dan cocok untuk anak2 tipe kamar beragam dr glamping sampai kamar hotel suasana asri bgt,brasa di hutan dan riversidenya pdhl lokasi pinggir jalan besar ciwidey petugasnya sigap dan ramah lokasi dan kamar terjaga kebersihannya,meskipun di kamar ada sedikit nyamuk dan cicak mungkin krn pinggir hutan dan sungai fasilitasnya bnyak kolam renang yg dekat kamar hotel atau mau yg ditengah alam fasilitas bermain anak playground indoor dan outdoor taman luas dan bersih spot foto bnyak,bagus dan lumayan terawat mau mandi di sungai jg bisa sayang sesikit kurang kapasitas restonya yg kecil,pdhlnya tamunya bnyak
Cottages in PasirjambuDon't feel hesitant to book Cottages in Pasirjambu at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.