lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views 1, Lingga Bali, Bangli
Bedroom 2, Lingga Bali, Bangli
Exterior & Views 3, Lingga Bali, Bangli
Dining Room, Lingga Bali, Bangli
Exterior & Views 5, Lingga Bali, Bangli
See all photos
Cottage
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

Lingga Bali

4.0/5

(32 reviews)
Kintamani, Bangli
1 Room
2 Guests
50.0m²

Start from

USD 33

/room/night
Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

Fun Outdoor Activities
Fun Outdoor ActivitiesStay active with fun outdoor activities.

Reviews

See all

4.0/5

GoodFrom 32 reviews
5.0/512 Mar 2024
KK • Solo Trip
Suasana kolam tenang. Kamar sangat bersih.
5.0/528 Dec 2023
Eridani Tri Lestari
Tempat nya sangat bagus, pelayanan nya sih bagus sekali. kalau ada rezeki mau nginap disini lagi
5.0/57 Jul 2023
Handayani Handayani
5.0/522 Jun 2023
Qanitah Firdaus
5.0/510 Jun 2023
Ichsan Arief Wibowo
5.0/525 Apr 2023
Antonnius Thenu • Family Trip
Ini TOBS bangettt, perjalanan dari kita ke lingga bali, sekitar 2-3 jam, kalo dari kita bisa mampir kemak beng atau ke pande Egi (bagul), viewnya diperjalanan dari kintamani ke lingga bali bikin nagih minta balik lagi, tempatnya kerennn, ada pool yang untuk berenang, kamar yang bawah cocok untuk family, kalo yang atas untuk couple, udaranya seger banget, si mbok dan bli ownernya juga ramah banget, gokils lah pokoknya kudu mampir sini buat dapetin vibes yg keren di bali selain pantai ya
5.0/530 Jan 2023
Ratna Kartika Indraswari
5.0/52 Aug 2022
Retno Dirgantara H • Trip with Friends
5.0/529 May 2022
Andri Guruh Setiawan • Couple Trip
Bersih, nyaman banget View bangus sekali
userImage-9
2 Photos
5.0/510 May 2022
RR
kamar bersih, dan kamar mandi luas dan bersih, view bagus, dapat welcome food (drink dan pisang goreng), pemilik/pegawai ramah dan siap bantu, nice stay, terima kasih 😊🙏
userImage-10
1 Photo
5.0/528 Dec 2021
Suriana Limbong • Solo Trip
keren banget view cocok bgt buat healing, sejuk parah, pelayananya ramah parah
4.4/55 Sep 2023
Tri Susanti
4.4/528 Jun 2022
Novi Citra
userImage-13
2 Photos
4.4/518 Mar 2022
Desi Jayanti • Couple Trip
Menginap di Lingga 1 malam, krn pertama kali stay di Kintamani jd kami ga tau disana akan seperti apa that's why aku coba semalam dl. Turns out aku suka banget, udaranya cukup dingin tp ga yg sampai menggigil gt sih. Pemandangannya luar biasa begitu pun dgn jalur yg harus ditempuh untuk bisa sampai ke Lingga. Ga terlalu rekomen untuk yg sewa mobil agak besar krn aku pakai agya saja jalanannya cukup menantang. Aku jg ga begitu rekomen untuk yg bawa orang tua yg uda agak sulit jalan, krn banyak tangga krn posisi kamar agak ke atas. Suka sekali dgn pelayanan yg diberikan disana, rasa makanan ya lumayan. Kebersihan kamar lumayan juga tp saran aku sih disetiap kamar boleh lah disediakan sapu krn ada banyak sisa2 hewan yg mati di pagi hari. Dan lalat yg cukup mengganggu di pagi sampai siang hari, jd untuk yg mau stay di daerah Kintamani better bawa alat pengusir lalat & hewan2 terbang lainnya. Selain dr itu semuanya luar biasa, aku kalau ada kesempatan lg bakalan nginep disini lg pastinya.
userImage-14
1 Photo
4.2/519 Jul 2023
Yayie Yayie • Couple Trip
Good mbknya wayan
4.2/518 Feb 2023
Handayani Handayani
4.0/513 Dec 2023
Presticia Rosa Indri Wardani • Couple Trip
Pelayanan mbak wayan jempol lima, terima kasih mbak wayan
4.0/527 Nov 2022
NI LUH IKA YANTHI
4.0/59 Oct 2022
Andi Navra Kharisma
4.0/59 Oct 2022
Andi Navra Kharisma

Location

See maps
maps
Jalan: serongga,bunbulan, Songan A, Kec. Kintamani, Kabupaten Bangli, Bali
Other landmarks

Hulundanu Batur Songan Temple

Other landmarks

2.1km

Other landmarks

Bali Trekking Trip

Other landmarks

2.1km

Other landmarks

Mount Batur Sunrise Trekking

Other landmarks

2.1km

Other attractions

Makara Diving Bali

Other attractions

15.5km

Shopping areas

Bali Pure Home Industry

Shopping areas

17.1km

Shopping areas

Bali Pure Home Industry

Shopping areas

17.1km

Other landmarks

Hulundanu Batur Songan Temple

Other landmarks

2.1km

Other landmarks

Bali Trekking Trip

Other landmarks

2.1km

Other landmarks

Mount Batur Sunrise Trekking

Other landmarks

2.1km

Other landmarks

Batur Treking

Other landmarks

2.2km

Other landmarks

Bali Widi Trekking

Other landmarks

2.2km

Other landmarks

Pinggan Village

Other landmarks

2.3km

Nature & parks

Mount Batur

Nature & parks

3.1km

Nature & parks

Gunung Batur

Nature & parks

3.1km

Other landmarks

Mount Batur Sunrise Trekking

Other landmarks

3.3km

Other landmarks

Mount Batur Sunrise Trekking

Other landmarks

3.3km

Nature & parks

Batur Natural Hotspring

Nature & parks

3.5km

Other landmarks

Pura Dalem Balingkang

Other landmarks

3.5km

Nature & parks

Danau Batur

Nature & parks

4.5km

Nature & parks

Lake Batur

Nature & parks

4.5km

Other landmarks

Bali Funny Trekking

Other landmarks

4.6km

Other landmarks

Batur Trekking

Other landmarks

4.9km

Other landmarks

Mount Batur Sunrise Trekking

Other landmarks

6.6km

Other landmarks

Awesome Bali Cycling

Other landmarks

7.8km

Other landmarks

Pura Ulun Danu Batur

Other landmarks

7.9km

Other landmarks

Kintamani Plateau

Other landmarks

7.9km

Other attractions

Makara Diving Bali

Other attractions

15.5km

Outdoor attractions

Sekar Bumi Tropical Farm

Outdoor attractions

18.2km

Outdoor attractions

Bali Scuba Course

Outdoor attractions

19km

Outdoor attractions

Relax Bali Wreck Dive Center

Outdoor attractions

19.9km

All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-23:59
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 17 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is available from 08:00 - 11:00 local time.


Pets

No pets allowed.


Smoking

No smoking room.


Alcohol

Alcohol drinks allowed.


About Lingga Bali

Lingga Bali is one of the best Villa in kintamani,we offer beautiful views of Mt Batur,Mt Abang ,Mt Agung,Lake Batur and the beautiful Sunrise,our priorities are to give our guests most memorable experience stay with us. we have special activity to hike Mt Batur (in Charge) With low price lets try.

Frequently Asked Questions

What is the address of Lingga Bali?

What are the standard check-in & check-out times of Lingga Bali?

What are the facilities available in Lingga Bali?

Room Type and Price

Tue, 23 Apr 2024- Wed, 24 Apr 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest

Find more relevant results with filters:

room-recommendation-star

Perfect for solo trips

Best pick for you!

Best pick for you!

1 Bedroom Cottage

Refund & reschedule not allowed

6.0m², 1 guest, 1 double bed, breakfast (1 pax), kitchen

Total (1 Room, 1 night)
USD 33

Room Cottage with Double Bed

11
22
33
44
55
66
77
88
99
1010
1111
1212
1313
1414
1515
1616
1717
1818
1/18

6m²

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

1 Bedroom Cottage

Refund & reschedule not allowed
1 Guest

1 Guest

Breakfast (1 pax)

Wi-Fi

Parking

Only 5 rooms left!

Room Cottage with Queen Bed

unknown 1unknown 1
unknown 2unknown 2
unknown 3unknown 3
1/3

50m²

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

1 Bedroom Cottage

Refund & reschedule not allowed
2 Guest

2 Guest

Breakfast (2 pax)

Free Wi-Fi

Only 4 rooms left!

Deluxe Room Cottage with King Bed

11
22
33
44
55
66
77
88
1/8

1 Deluxe Room Cottage

Refund & reschedule not allowed
1 Guest

1 Guest

Breakfast (1 pax)

Wi-Fi

Parking

Only 3 rooms left!