lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views, Omah Lowanu Suasana Jogja, Yogyakarta
Public Area, Omah Lowanu Suasana Jogja, Yogyakarta
Bedroom 3, Omah Lowanu Suasana Jogja, Yogyakarta
Bedroom 4, Omah Lowanu Suasana Jogja, Yogyakarta
Food & Drinks 5, Omah Lowanu Suasana Jogja, Yogyakarta
See all photos
Vacation Home
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Hidden gem, few people know this

Omah Lowanu Suasana Jogja

4.7/5

(19 reviews)
Umbulharjo, Yogyakarta
3 Rooms
7 Guests
300.0m簡

This place is fully booked. Adjust the dates or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Lets choose the available dates below or adjust your stay dates.

1 night
Best price
Sat, 20 Apr - Sun, 21 Apr
USD 80 total price
Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

Guests Like the Location
Guests Like the LocationThe location was rated 4.632 by the guests who stayed here.

Reviews

See all

4.7/5

FantasticFrom 19 reviews
5.0/58 Sep 2023
MN
Bagus, nyaman, besar, tapi ada beberapa Spot yg sudah jamur, tapi oke la
5.0/54 Sep 2023
matheo Others
Super keren. Berasa punya rumah mewah klasik. Bakal balik lagi. Ngga perlu bawa handuk, shampo sabun sikat gigi. Semua ada. Piring gelas alat masak lengkap dan banyak. Tinggal bawa bahan makanan. Kopi teh gula disediain. Ada netflix ngga perlu log in, udah siap buat nontonn. Wifi kenceng. Ada sepeda yg bisa dipake(baruuuuu) Komplit ngga bisa jelasin lg. Dateng ajaaaaa rasain sendiri ah必必必必 top
5.0/515 May 2023
igor Others
Good good good, saran agar disediakan water heater dan exhaust agar kamar mandi selalu kering,
5.0/525 Apr 2023
isya Others
Bagus rumah nya, kamar dan interior juga bagus. Kebersihan aja kurang perawatan rumah nya pdhl cakep
5.0/520 Apr 2023
maria Others
Bagus, nyaman, besar, tapi ada beberapa Spot yg sudah jamur, tapi oke la
5.0/57 Dec 2022
Cristy Regina Family Trip
Ini villa ter worth it yang pernah aku datangi. Ga usah banyak mikir langsung aja check out. Semua fasilitas lengkap dan ownernya buaiknya super duper puol. Ga ada lawan villa ini. Ga banyak rules. Kalo bisa kasih bintang seribu juga mau. Buruan pesennn!!!! Ini bukan iklan tapi kenyataan dan rasakan kenikmatan. Makasih ibu owner udah banyak bantu. Lupa foto tempatnya tapi ada kok di tiktok cek aja sendiri, beneran sama banget.
userImage-6
2 Photos
5.0/511 Sep 2022
MU Trip with Friends
Super keren. Berasa punya rumah mewah klasik. Bakal balik lagi. Ngga perlu bawa handuk, shampo sabun sikat gigi. Semua ada. Piring gelas alat masak lengkap dan banyak. Tinggal bawa bahan makanan. Kopi teh gula disediain. Ada netflix ngga perlu log in, udah siap buat nontonn. Wifi kenceng. Ada sepeda yg bisa dipake(baruuuuu) Komplit ngga bisa jelasin lg. Dateng ajaaaaa rasain sendiri ah必必必必 top
5.0/56 Sep 2022
Nabila Alifa Putri Harfi
5.0/523 Jul 2022
Nabila Alifa Putri Harfi
Mantaap banget pokoknyaaa, murah dan nyamannn
5.0/528 Nov 2021
Didik Suprayitno Family Trip
Bersih, nyaman, dan ramah
4.8/52 May 2023
Rosa Lia
Bagus rumah nya, kamar dan interior juga bagus. Kebersihan aja kurang perawatan rumah nya pdhl cakep
4.8/522 Dec 2022
Atikka Muhammad
4.6/522 Dec 2022
Atikka Muhammad
4.6/512 Jul 2022
EW Trip with Friends
Good good good, saran agar disediakan water heater dan exhaust agar kamar mandi selalu kering,
4.2/516 Dec 2021
DM Trip with Friends
Tempatnya lucu banged, nyaman tempatnya , ampe kita mager ga mau kemana2, ga terlalu jauh ke malioboro masih aman ajah sih klo ke malioboro malem trs baik juga pemiliknya...klo makanan karena ga termasuk breakfast dan ga ada kayanya jd kita cuma menikmati mie dimalam hari ama gofood padahal fasilitas cukup lengkap klo mau masak yg ga ada cuma mesin cuci ama magiccom ,alat masak ama makan lengkap...
4.0/517 Aug 2023
rifat Others
Untuk lokasi rumah cukup strategis, berada di dalam komplek perumahan kecil dan suasana sekitarnya nyaman. Kondisi rumah overall sesuai di foto, hanya saja kebersihan agak kurang karena beberapa teman yang alergi debu jadi bersin-bersin. Dan sangat disayangkan rumahnya tidak ada water heater. Kamar mandi bawah ada selang yang bocor sehingga lantai basah terus. Dan saluran pembuangan air di lantai kamar mandi cukup bau. Kran di washbak cuci piring juga rusak walaupun tetap berfungsi. Tapi selebihnya nyaman kok rumahnya. Mungkin bisa diperbaiki yang kurangnya.
4.0/523 Jul 2022
chania forcepta
4.0/515 Jul 2022
DANI EKA WIJAYA
3.6/55 Sep 2023
Tabitha Purnamasari Setioputri Trip with Friends
Untuk lokasi rumah cukup strategis, berada di dalam komplek perumahan kecil dan suasana sekitarnya nyaman. Kondisi rumah overall sesuai di foto, hanya saja kebersihan agak kurang karena beberapa teman yang alergi debu jadi bersin-bersin. Dan sangat disayangkan rumahnya tidak ada water heater. Kamar mandi bawah ada selang yang bocor sehingga lantai basah terus. Dan saluran pembuangan air di lantai kamar mandi cukup bau. Kran di washbak cuci piring juga rusak walaupun tetap berfungsi. Tapi selebihnya nyaman kok rumahnya. Mungkin bisa diperbaiki yang kurangnya.

Location

See maps
maps
Lowanu Avenue, Jl. Lowanu, Sorosutan, Kec. Umbulharjo, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta
Other landmarks

Widya Wiwaha

Other landmarks

156m

Restaurants

Substansi Kopi

Restaurants

423m

Outdoor attractions

Wahyu Travel Indonesia

Outdoor attractions

446m

Hospitals

Rumah Sakit Jogja

Hospitals

558m

Shopping areas

Lana Gallery

Shopping areas

639m

Shopping areas

Lana Gallery

Shopping areas

639m

Shopping areas

Asjava

Shopping areas

639m

Shopping areas

Batik Plentong

Shopping areas

1.2km

Shopping areas

Casa Casinta Gallery

Shopping areas

1.4km

Shopping areas

Kusumavignette

Shopping areas

1.4km

Shopping areas

Imam Gallery

Shopping areas

1.5km

Shopping areas

Batik Indah Rara Djonggrang

Shopping areas

1.5km

Shopping areas

Yangko Pak Prapto

Shopping areas

1.5km

Shopping areas

Chocolate Monggo Tirtodipuran

Shopping areas

1.5km

Hospitals

Rumah Sakit Jogja

Hospitals

558m

Hospitals

Yogyakarta Regional General Hospital

Hospitals

580m

Hospitals

Pratama Hospital of Yogyakarta

Hospitals

675m

Hospitals

Komunitas AB

Hospitals

1.6km

Restaurants

Substansi Kopi

Restaurants

423m

Restaurants

Pak Samijo

Restaurants

441m

Restaurants

Burger Monalisa

Restaurants

451m

Restaurants

Yam Yam Restaurant Yogyakarta

Restaurants

548m

Restaurants

Tempo del Gelato

Restaurants

564m

Restaurants

Sellie Coffee

Restaurants

567m

Restaurants

Le Soleil Restaurant

Restaurants

594m

Restaurants

La Creperie Brittany

Restaurants

606m

Restaurants

Sambel Welut Pak Sabar

Restaurants

620m

Restaurants

ViaVia Jogja - Courses and Travel

Restaurants

628m

Other landmarks

Widya Wiwaha

Other landmarks

156m

Other landmarks

Satu Dunia Tours and Travel

Other landmarks

481m

Other landmarks

Universitas Ahmad Dahlan Kampus 5

Other landmarks

684m

Other landmarks

Universitas Islam Indonesia - Kampus Taman Siswa

Other landmarks

728m

Museums

Museum Perjuangan Yogyakarta

Museums

746m

Other landmarks

Pusaka Indonesia

Other landmarks

869m

Other landmarks

Kreshna Tourist Service

Other landmarks

872m

Other landmarks

Si Woles Bike Rental & Tours

Other landmarks

1.1km

Places of worship

De Arca Museum

Places of worship

1.2km

Other landmarks

Kaleidoscope of Java Tour

Other landmarks

1.2km

Other landmarks

Universitas Ahmad Dahlan, Kampus 2

Other landmarks

1.2km

Other landmarks

@LiburanJogja

Other landmarks

1.2km

Museums

De Mata Trick Eye Museum

Museums

1.2km

Other landmarks

RentCar Yogyakarta

Other landmarks

1.2km

Other landmarks

Selfie Park Taman Pule

Other landmarks

1.3km

Places of worship

Jogokariyan Mosque

Places of worship

1.5km

Other landmarks

Universitas Sarjanawiyata Tamansiswa Kampus 3

Other landmarks

1.5km

Outdoor attractions

Wahyu Travel Indonesia

Outdoor attractions

446m

Entertainment & games

Borobudur Silver

Entertainment & games

582m

Outdoor attractions

Losari Tours and Travel - Day Tours

Outdoor attractions

711m

Outdoor attractions

Gomodo Technologies

Outdoor attractions

728m

Outdoor attractions

Sakha Holiday

Outdoor attractions

1km

Outdoor attractions

Yogyakarta Tours Expedition

Outdoor attractions

1km

Entertainment & games

Batik Winotosastro

Entertainment & games

1.1km

Water parks & amusement parks

De Mata Trick Eye 3D Museum

Water parks & amusement parks

1.2km

Other attractions

Pandeyan Cultural Village

Other attractions

1.2km

Outdoor attractions

Jomblang Cave Tours & Travel

Outdoor attractions

1.3km

Outdoor attractions

Jomblang Cave Tours

Outdoor attractions

1.3km

Other attractions

Holidayjogja

Other attractions

1.4km

Other attractions

AJ-Transwisatajogja

Other attractions

1.4km

Entertainment & games

Log Sanskrit

Entertainment & games

1.5km

Entertainment & games

Nanny in Yogyakarta

Entertainment & games

1.6km

All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-20:00
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 5 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the childrens age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is not available.


Pets

No pets allowed.


Smoking

Smoking room.


Alcohol

Alcohol drinks allowed.


About Omah Lowanu Suasana Jogja

Located 2.5 km from Yogyakarta Palace, Omah Lowanu offers accommodation with a terrace, balcony and garden views. Located 2.4 km from Scientific Park, the property provides a garden and free private parking.

This holiday home has air conditioning, 3 bedrooms, a flat-screen TV, a dining area and a kitchen.

This holiday home is 1.6 mi (2.6 km) from Museum Sonobudoyo and Fort Vredeburg. The nearest airport is Adisucipto Airport, 7 km from Omah Lowanu.

Frequently Asked Questions

What is the address of Omah Lowanu Suasana Jogja?

What are the standard check-in & check-out times of Omah Lowanu Suasana Jogja?

What are the facilities available in Omah Lowanu Suasana Jogja?

Room Type and Price

Thu, 18 Apr 2024- Fri, 19 Apr 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
No Result illustration
This accommodation is fully bookedNo worries! You can stay here on other dates. Lets choose the available dates or adjust your stay dates to check the units availability.
1 night
Best price
Sat, 20 Apr - Sun, 21 Apr
USD 80 total price
or