lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Sport & Beauty, Private Villa Jogja - Arimbi, Sleman
Exterior & Views 2, Private Villa Jogja - Arimbi, Sleman
Bedroom 3, Private Villa Jogja - Arimbi, Sleman
Bedroom 4, Private Villa Jogja - Arimbi, Sleman
Exterior & Views 5, Private Villa Jogja - Arimbi, Sleman
See all photos
Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

Private Villa Jogja - Arimbi

4.7/5

(6 reviews)
Moyudan, Sleman
1 Room
2 Guests
36.0m²

This place is fully booked. Adjust the dates or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Let’s choose the available dates below or adjust your stay dates.

Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

Reviews

See all

4.7/5

FantasticFrom 6 reviews
5.0/517 Mar 2024
ID • Couple Trip
Fasilitas lengkap, mas nya ramah bgt, nyaman sih , deket gamblong studio dan pemukiman warga, cuman minusnya pintu kuncinya rusak jadi di tinggal ga di kunci, tp aman sihhh titip pesan ke penjganya, dan dapett sarapan nasgor di antar ke kamar terharu hhe, mksh loh mas Permukaan bersih berkilau.
5.0/516 Feb 2024
Anisa • Couple Trip
Kamar terjaga bersih. Keseluruhan sangat bersih. Dekat dengan pusat seni. Keamanan dan privasi terjamin.
5.0/530 Dec 2023
Yestira Rachmania
userImage-3
8 Photos
5.0/54 Jun 2023
Fariz Faisal • Trip with Friends
VILLA ARIMBI Terdiri dari 4 Villa, satu Kolam berenang dan pantry bersama. Villa Agni Kamar mandi di dalam Ada AC Sebelah nya panfry dan dekat pintu masuk Villa Yuda Didepan Kolam Berenang Kamar mandi di LUAR Dan ada AC VILLA PANDEGA DAN ARIMBI Terdiri dari satu bangunan villa yang sama Villa Arimbi (bawah) Ada wc dalam dan Bath Tub AC kurang tau, kayaknya gada Villa Pandega (Atas) Ada wc dalam AC kurang tau Ada balkon di depan dan belakanh nya Kekurangan - tempat nya agak masuk kedalam - dan banyak serangga atau semut (emang kawasannya juga) Kelebihan - pantry bisa dipakai dan lengkap - ada handuk dan peralatan mandi - dekat studio gamplong - penjaga nya baik - ada water heater
userImage-4
5 Photos
4.0/529 Oct 2023
AK • Solo Trip
Tempatnya bagus untuk healing (sesungguhnya) karena jauh dari kota, sampek pak ojeknya bilang "yakin mbak ksana jauh loh mbak 🤭". Tapi sampek sana suka banget pelayanan pak joko juga luar biasa. Mungkin yg bisa jadi catatan 1. Di arimbi room wifi lema sekali mungkin bisa d tambahkan point access di perpustakaan. Jadi eman Smart TV nya kalo gak ada WiFi akhirnya saya hotspot sendiri. 2. Walapun looks nya kaya di desa, tapi luar biasa fasilitas kota, sesimpel toilet itu pakeknya bidet. Tapi sayang mungkin karena jarang digunakan jadi beberapa banyak yg kurang maksimal berfungsinya seperti bathub, padahal saya ambil arimbi biar bisa berendam tetapi lubang pembuangannya terus membuang air nya jadi tdk tertampung 🥲, padahal uda bawa bathub boomnya hiks. 3. Kebersihannya terjaga pak yanto (maaf kalo salah, ingetnya sama bu wik sama pak joko 🤭) selalu bersih2 sapu siram2, mau pakek kolam renang juga luar biasa pak joko siapin buat saya kalo mau berenang d isikan airnya d bersihkan luar biasa pkoknya. Cuman pas datang ini agak shock 😲, masuk kamar liat tumpukan bantal kasur d tutupin kain remang2 putih. Jadi seketika hororr🤣 (maklum abis takziah, jadi genrenya agak gmn gt 🤣). Mungkin maksudnya bagus biar tdk kenak dedaunan yg masuk k cendela tapi mungkin pas taku dateng lebih baik kainnya d ambil dulu dan d bersihkan karena saya masuk karena baru d ambil kainnya jadi masih agak kotor kasurnya. So far sangat menyenangkan di villa, tapi mungkin kalo k sana lagi perlu banyak pasukan kebetulan saya cmn ber4 di villa, saya d villa arimbi sendiri. Jadi recommend kalo berbanyak. Dan harus dan sangat mungkin bawa perbekalan karena jauh dari peradapan walapun ada dapur tapi kebiasaan online jadi cmn bsanya masak mie instan 🤣. Terus harus siap2 dengan nyamuk, KODOK,lebah, dan hewan2 lain. Alhamdulillah tragedi kodok masuk kamar terselesaikan dengan baik berkat pak joko. Hidup pak joko 🤣🤭. Semoga bisa kesana lagi kalo ada rejeki karena saya dari jatim yg notabennya harus butuh biaya lebih untuk maen2 ke jateng tp gak kapok malah semakin semngat ngajak pasukan. See u arimbi... ❤️ Semoga next ketemu juga sama bia n family 🤭🤭🙏
4.0/516 Oct 2023
CR • Solo Trip

Location

See maps
maps
Gamplong III, Sumberrahayu, Kec. Moyudan, Kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta
Train stations

Sentolo Train Station

Train stations

3.9km

Other landmarks

Universitas Mercu Buana Yogyakarta, Kampus 1 Sedayu

Other landmarks

4.1km

Other attractions

Berlian.tour and travel & rent car

Other attractions

7.8km

Hospitals

Rumah Sakit At-Turots Al Islamy

Hospitals

8.7km

Shopping areas

Dowa Bag And Factory

Shopping areas

10.4km

Shopping areas

Dowa Bag And Factory

Shopping areas

10.4km

Shopping areas

Military Corner

Shopping areas

11.7km

Shopping areas

Sangkring Art Space

Shopping areas

12.1km

Shopping areas

Gajah Gallery Yogyakarta and Yogya Art Lab

Shopping areas

12.6km

Hospitals

Rumah Sakit At-Turots Al Islamy

Hospitals

8.7km

Hospitals

RS PKU Muhammadiyah Gamping

Hospitals

9.2km

Hospitals

RSUD Wates

Hospitals

11.7km

Hospitals

Rumah Sakit Adinda

Hospitals

12.8km

Train stations

Sentolo Train Station

Train stations

3.9km

Train stations

Sentolo

Train stations

3.9km

Train stations

Lubuk Linggau

Train stations

4.4km

Train stations

Lahat

Train stations

4.4km

Train stations

Rewulu Train Station

Train stations

5.5km

Other landmarks

Universitas Mercu Buana Yogyakarta, Kampus 1 Sedayu

Other landmarks

4.1km

Other landmarks

Satriya Holiday Jogja

Other landmarks

8.1km

Other landmarks

Narajaya Tour

Other landmarks

9.3km

Other landmarks

ALAMAT KAMPUS UNIVERSITAS MERCU BUANA YOGYAKARTA

Other landmarks

9.4km

Other landmarks

Universitas Muhammadiyah Yogyakarta

Other landmarks

9.7km

Other landmarks

Stikes Jenderal Achmad Yani Yogyakarta

Other landmarks

9.9km

Other landmarks

Bina Sarana Informatika Yogyakarta

Other landmarks

10km

Other landmarks

Jogja Rent Car

Other landmarks

10km

Other landmarks

Sekolah Tinggi Ilmu Agama (STIA) Alma Ata

Other landmarks

10.1km

Other landmarks

Universitas Alma Ata Yogyakarta

Other landmarks

10.1km

Other landmarks

Villa Jogja Senang

Other landmarks

10.6km

Other landmarks

Yogyakarta Gids Tours and Transport

Other landmarks

10.7km

Other landmarks

Surjan Tour

Other landmarks

11.4km

Other landmarks

Ngulandara Tour

Other landmarks

11.5km

Other landmarks

Indoparadiso - Day Tours

Other landmarks

11.5km

Other landmarks

Canting Mas Puncak Dipowono

Other landmarks

11.5km

Other landmarks

Universitas Aisyiyah Yogyakarta

Other landmarks

11.6km

Other landmarks

Borobudur Temple Tour

Other landmarks

11.6km

Nature & parks

DolanDeso Boro

Nature & parks

11.7km

Other landmarks

Universitas PGRI Yogyakarta

Other landmarks

11.8km

Other attractions

Berlian.tour and travel & rent car

Other attractions

7.8km

Other attractions

Brajan Cultural Village

Other attractions

7.9km

Outdoor attractions

Jogja Driver

Outdoor attractions

9.3km

Other attractions

Krebet Cultural Village

Other attractions

9.6km

Other attractions

Ali Idroes Trans

Other attractions

10.1km

Other attractions

werkudoro city tour yogyakarta

Other attractions

10.1km

Other attractions

Ali Idroes Trans

Other attractions

10.1km

Other attractions

Alga Lova

Other attractions

10.3km

Entertainment & games

buntari ceramic

Entertainment & games

10.4km

Outdoor attractions

Mount Merapi Tour & Travel

Outdoor attractions

10.9km

Entertainment & games

Sedayu Fruit Farm

Entertainment & games

11.9km

Other attractions

LOTUS JAVA HOLIDAY

Other attractions

12.2km

Outdoor attractions

Nindita Tour

Outdoor attractions

12.3km

Other attractions

Sendari Cultural Village

Other attractions

12.4km

Other attractions

Kasongan Cultural Village

Other attractions

12.4km

Entertainment & games

Kaula Leather Workshop

Entertainment & games

12.6km

All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-22:00
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 5 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is available from 08:00 - 10:00 local time.


Pets

Pets allowed.


Smoking

Smoking room.


Alcohol

No alcohol drinks allowed.


About Private Villa Jogja - Arimbi

Private Villa Jogja - Arimbi offers accommodation in Moyudan, Sleman and is located 800 metres away from Gamplong Studio Alam. The property features a swimming pool. 

Each room is equipped with comfortable beds and air conditioning. The bathroom comes with shower and bathtub

Guests can enjoy a meal at Gudeg Manggar Luweng Kayu. Other dining options are also located around the property.

Staff at the property can assist you with bicycle rental. Other facilities in Private Villa Jogja - Arimbi are free parking.

The nearest airport is Yogyakarta International Airport, 30.7 km from the property. 

Frequently Asked Questions

What is the address of Private Villa Jogja - Arimbi?

What are the standard check-in & check-out times of Private Villa Jogja - Arimbi?

What are the facilities available in Private Villa Jogja - Arimbi?

Does Private Villa Jogja - Arimbi have a swimming pool?

Room Type and Price

Fri, 24 May 2024- Sat, 25 May 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
No Result illustration
This accommodation is fully bookedNo worries! You can stay here on other dates. Let’s choose the available dates or adjust your stay dates to check the unit’s availability.