lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Vacation Homes in Batujajar

Batujajar
Mon, 22 Jul 2024 - Tue, 23 Jul 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 5 Vacation Homes in Batujajar
Paper House Kota Baru Parahyangan KBP, Bandung

Paper House Kota Baru Parahyangan KBP

Vacation Home
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Batujajar, Bandung
5.0/5Fantastic(2 reviews)
Starts from
IDR 1,755,627
/night
Paper House Kota Baru Parahyangan KBP offers accommodation in Bandung and is located 2.8 km away from IKEA Kota Baru Parahyangan. The property features free WiFiEach room is equipped with air conditioning. The bathroom comes with showers. Guests can enjoy a meal at Saung Lesehan Abah Agus. Other dining options are also located around the property.Other facilities in Paper House Kota Baru Parahyangan KBP are the kitchen, living room and free parking.The airport is Husein Sastranegara International Airport, 25.7 km from the property. See details
Kota Baru Parahyangan 27 House with Private pool near IKEA, Bandung

Kota Baru Parahyangan 27 House with Private pool near IKEA

Vacation Home
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Batujajar, Bandung
4.7/5Fantastic(22 reviews)
Starts from
IDR 3,072,530
/night
The Luxurious Holiday House located next to Bandung City. Consists of two dining rooms, four bedrooms, six car park spaces and a swimming pool to enjoy during your stay. Near access to Padalarang toll gate towards Purbaleunyi toll roadClose to IKEA, Parahyangan Golf Club, Parahyangan Convention Center, Sundial Science Center, which is recently opened for public You will have the entire place only for you to be accessed Guest access You may access the whole premises, because you rent the whole space just for youSee details
Naomi Home Villa Bandung near Wahoo & Whoosh, Bandung

Naomi Home Villa Bandung near Wahoo & Whoosh

Vacation Home
Batujajar, Bandung
Awaiting Review
See details
Nadhif House Syariah, Bandung

Nadhif House Syariah

Vacation Home
Batujajar, Bandung
Awaiting Review
At Nadhif House Syariah, exceptional service and top-notch amenities create a memorable experience for guests. Complimentary parking is available for guests.See details
Larisa Homestay Syariah, Bandung

Larisa Homestay Syariah

Vacation Home
Batujajar, Bandung
Awaiting Review
See details

FAQ about Vacation Homes in Batujajar

What are some cheap Vacation Homes that are popular in Batujajar?

What are some cool Vacation Homes that have many Instagrammable spots in Batujajar?

Which Vacation Homes have the best ratings in Batujajar?

What are the best Vacation Homes in Batujajar with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Batujajar this month?

Review about Vacation Homes in Batujajar

4.9/5
FantasticFrom 47 reviews
5.0/515 Jul 2024
Ayudhea Cahyani • Trip with Friends
Villa nya oke bgt!!!😍 kolam nya hangat, seluruh super ruangan bersih, dapet mie instant & kopi2an, ada microwave, alat makan banyaakk bgt & bagus2, netflix lancar, kasur super legaa, bathroom cucokk, sofa nyaman, pokonya next kalau ke padalarang pasti nginep disini lg😚😚😚
5.0/527 Mei 2024
Sulistyo Eko Saputro • Trip with Friends
Tempatnya super duper cozy, fasilitas karaoke youtube dengan sound professional, pool yang sangat bersih, 4 kamar yang sangat nyaman untuk istirahat, alat masak yang super lengkap, akses alfamart dekat, banyak tempat makan dan cafe di dekat villa, lalu ada penjaga namanya mbak keke yang selalu siap sedia jika diminta bantuan. Next kita bakal balik lagi nginap disini lagi bareng teman-teman. Sangat direkomendasikan untuk acara keluarga dan teman-teman.
5.0/516 Apr 2024
Kezia Maria Jusup • Family Trip
Fasilitasnya bagus, kamar bersih, fasilitas lainnya juga bersih, ada tv dan ruang keluarga juga, lantai atas bisa dipakai supir, kolam renang luas dan bersih, lokasi rumahnya di jalan yang sepi jadi nyaman, kakak yang jaganya juga baik dan ramah banget.
5.0/514 Apr 2024
istiani amini • Family Trip
Nyaman apa lagi penanggungjawabnya mba Keke dimasakin terus
5.0/528 Mar 2024
Aswin Widodo • Family Trip
Fasilitas oke, kamar sangat bersih, nyaman buat 3 keluarga, next ke bdg boleh staycation disini
5.0/530 Jan 2024
Rubby Yana • Solo Trip
Sangat murah bersih dan nyaman
5.0/516 Okt 2023
dessy dessy • Family Trip
Bersih dan kasur nya ok bgt. Usul: di antara kasur diberi meja kecil untuk taruh2 barang.
userImage-7userImage-7
2 Photos
3.8/512 Okt 2023
Fani Anita • Family Trip
Villanya bagus tempatna ok..lokasi juga enak deket byk tempat makan. Deket juga ke wahoo waterpark. Ada 2 kurangnya. Lantai kotor memang ga terlihat maknaya harus pakai sandal klo ga tapak kaki hitam. Kedua seharusnya tv besar ada di ruang kelaurga karena sepi tidak ada tv, tv hanya 1 ada di master bedroom. 🥲. So far semua ok kecuali 2 itu aja. Harga juga oke kok.
userImage-8userImage-8
3 Photos
5.0/513 Sep 2023
ML • Family Trip
Happy banget bisa nginep disini…staff nya juga ramah banget…kebersihan udah paling juara apalagi buat aku yang bawa anak kicil…perlengkapan dapur full dan bersih…kamar ada 4 , nyaman banget…instagramable juga karna tempat nya menurutku aesthetic banget…buat yang mau ngeroko juga ada smoking area…PASTI BAKAL BALIK LAGI kalo liburan di bandung 🫶🏻
5.0/531 Jul 2023
Dya Muthiah
baru kali ini mau ngereview tempat penginapan, karna tempatnya emang senyaman itu. udaranya , lingkungannya, kamarnya, kebersihan nya, pelayanannya juara bangeettt. 💯💯💯💯💯💯💯💯
5.0/524 Jul 2023
Fauzan Azmie
5.0/510 Jul 2023
Kiesha Cikal Reza
4.0/56 Jul 2023
Yulianti Astuti
5.0/56 Jul 2023
HD • Family Trip
Tempatnya enak cocok buat liburan
5.0/55 Jul 2023
Ardika Radinal alunantara
5.0/54 Jul 2023
Haryono Haryono • Family Trip
5.0/514 Jun 2023
Savio Fariska Dewanti • Trip with Friends
5.0/56 Jun 2023
NY
Keren
userImage-18userImage-18
1 Photo
4.0/522 Mei 2023
Irham Bani Alfafa
Harganya Worth it banget. Fasilitas lengkap , sangat baik sesuai foto
4.8/521 Mei 2023
rully kurnia • Family Trip
Homestay nya dekat tempat makan dan minimarket, nyaman. Cuman tidak disediakan tissue aja, hanya ada tisu toilet
Vacation Homes in BatujajarDon't feel hesitant to book Vacation Homes in Batujajar at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.