lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Vacation Homes in Jetis

Jetis
Thu, 18 Apr 2024 - Fri, 19 Apr 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 3 Vacation Homes in Jetis
Comfy Guesthouse 2 Yogyakarta, Yogyakarta

Comfy Guesthouse 2 Yogyakarta

Vacation Home
Jetis, Yogyakarta
Awaiting Review
See details
White House Malioboro, Yogyakarta

White House Malioboro

Vacation Home
Jetis, Yogyakarta
Awaiting Review
Starts fromIDR 158,175/room/night
Each room is equipped with AC. The bathroom comes with shower.See details
The Blue Joglo Jogja, Yogyakarta

The Blue Joglo Jogja

Vacation Home
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Jetis, Yogyakarta
5.0/5Fantastic(1 review)
This beautifully renovated Villa is perfectly situated in the heart of Jogja, 10 mins walk from the famous Jalan Malioboro and Jogja trainstation. The house is over 100 years old with a rich family history, it is a heritage listed structure detailed and decorated with a contemporary twist, its the perfect place to experience authentic Javanese living.  With 4 bedrooms with AC and 4 ensuite with hotwater showers, an extra WC, full kitchen, open living and dining and rooftop terrace garden it is a perfect oasis in the heart of busltling Jogja. Wifi is available in all rooms and areas with a digital TV and satelite channels. Although breakfast is not included, our property manager upon request can organise delicious local breakfast dishes like Soto Ayam, Gudeg and the famous Lupis Mbah Satinem as featured in BBC News (just 500m away) along with Jogja's famous health tonic (Jamu) to wash it down. Our Property manager and staff have all been vacinanted and trained in Covid safe protocols. We can also help with tour information, motorbike and car rental and Laundry service. We can also direct you from the Jogjakarta international Airport or Adisucipto Jogja Airport, using the train or pick you up with a private car upon request at extra charge. See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

FAQ about Vacation Homes in Jetis

What are some cheap Vacation Homes that are popular in Jetis?

What are some cool Vacation Homes that have many Instagrammable spots in Jetis?

Which Vacation Homes have the best ratings in Jetis?

What are the best Vacation Homes in Jetis with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Jetis this month?

Review about Vacation Homes in Jetis

3.9/5
GoodFrom 10512 reviews
4.6/517 Apr 2024
Billey kogoya • Solo Trip
Kebersihan parkir terjaga baik.
4.6/517 Apr 2024
Muhamad Wahyu Santoso • Family Trip
Bersih, segar, dan nyaman banget.
userImage-2userImage-2
2 Photos
5.0/517 Apr 2024
Ika Dewi Setyawati • Family Trip
Keluarga dgn anak kecil, Cari hotel dkt Malioboro, awalnya gak disebut nama hotel ini, scroll² iseng intip, mayan bagus, hrga masuk, oke pesan.. Pas dtg, eh trnyata bener bagus, wangi, lobby luas, staff ramah, kamar bersih, pandangan luas ke kota krn full jendela kaca, sarapan enak², tempat nyaman dan yg di suka dr Harper ini : tiap 2 kamar tersedia dispenser air di luar kamar & alat makan disediakan banyak di kotak mesin steril.. Sekeluarga sukaaa hotel ini.. Next trip Jogja kami akan menginap ke sini lagi.. ☺☺
5.0/517 Apr 2024
Bonita Christy • Couple Trip
Pelayanan luar biasa. Dekat pusat perbelanjaan. Parkir ramah keluarga. Staf yang tepat waktu. Staffs are very helpful
5.0/517 Apr 2024
AP • Family Trip
Menu-menu inovatif dan enak. Strategis dekat mau kemana-mana. Kamar bersih dan berlimpah disediakan air galon untuk minum. Cocok untuk kami yang banyak minum air putih, sehingga tidak sering beli air kemasan.
4.4/517 Apr 2024
Granito Arighi Prabawanta • Couple Trip
Lumayan okee, tp tolong di cek filter ac nya. Ac kamar saya panas. Pada saat saya cek ternyata filternya berdebu seperti tidak pernah di service.
5.0/517 Apr 2024
RA • Family Trip
Aktivitas menyenangkan untuk anak-anak. Makanan segar. Parkir terorganisir dengan baik. Kamar yang bersih dan sejuk.
2.0/517 Apr 2024
Haliyati Maula • Family Trip
Sangat dekat dengan tugu yogyakarta namun didepan hotel ini adalah pasar sehingga tidak dikenali kalo ternyata itu hotel tempat penginapannya cukup baik pelayanan juga bagus Ruangan cukup luas ada tempat nongkrongnya tidak ada lift dihotel
3.0/517 Apr 2024
BM • Couple Trip
Kamarnya kecil dan kurang kedap suara. Parkir juga sangat terbatas. Kebetulan saya menginap saat peak season, kendaraan diparkir di tempat lain oleh petugas valet. Jadi agak sedikit ribet. Tetapi lokasi hotel strategis. Sangat dekat dengan icon tugu jogja dan jalan kaki 700m sdh malioboro.
3.8/517 Apr 2024
ria fitriana • Family Trip
Nyaman bersih lokasinya enak deket tugu dan sktrnya banyak tmpt makan, ke malioboro deketlah bhub sy suka jalan kaki jd gajauh kok. Kurangnya 1 gada pemanas air dan di lorong ga ada dispenser ya, kmrn sy nginap di lantai 3
5.0/517 Apr 2024
Herman oscar • Solo Trip
Klo ini the best lah..sesuai Anatara fasilitas dgn budget
1.4/517 Apr 2024
Friskila Stefani • Couple Trip
Baru dateng buka toilet bau Pesing gitu, g*** sih kita kan baru Dateng ya. Apa ga di bersihkan dulu itu toilet. Ada bekas piring dan gelas dekat kamar (mungkin orang sarapan), pas kita keluar siang ada tuh nah kita kan keluar (jalan-jalan) balik udah jam 23 masih ada juga piring kotor yang sama. Besok pagi pas kita bangun sampai selesai sarapan tetep ada itu piring kotor. Terus jangan coba pilih include sarapan deh, ga kemakan itu (ga layak) Telur dadar Padang judulnya, kok rasanya aneh ga kaya telur murni, udah campur tahu gitu
4.0/517 Apr 2024
Nurhayati Tanra • Solo Trip
terlalu sempit..bagusan yg di malioboro ada space sedikit
4.2/517 Apr 2024
Wahyuni Utami • Couple Trip
Ruangan kecil, tidak banyak fasilitas (tersedia water dispenser aja), sarapan biasa saja. Hotel kekinian, bisa nongki di lantai 2, instagramable, lokasi hotel sangat stategis, dekat ke tugu, malioboro, kereta api, tidak perlu deposit maka cocok untuk backpacker, suka pergi wisata jogja jadi hotel hanya untuk numpang tidur, serta hanya sekedar transit.
4.0/517 Apr 2024
Yuli Eko Hermanto • Family Trip
Makanan variariatif tapi tempat breakfastnya terlalu kecil untuk area indoornya. Kids activitynya sayang kurang padahal lokasi strategis
4.0/517 Apr 2024
Muhamad RezkiRamdani • Family Trip
Mantab lah buat liburan keluarga
5.0/517 Apr 2024
Desin Pambudi • Family Trip
........ ... .... .
5.0/517 Apr 2024
Muhammad Fathoni Muarif • Family Trip
Lingkungan sekitar bersih. Lokasi yang nyaman.
5.0/517 Apr 2024
MT • Family Trip
Parkir terpantau dengan baik.
3.2/517 Apr 2024
Deszra Aszari • Solo Trip
Bersih, tapi panas karena pas pod nya ditutup udara sulit masuk
Vacation Homes in JetisDon't feel hesitant to book Vacation Homes in Jetis at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.