lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Villas in Caringin

Caringin
Mon, 22 Apr 2024 - Tue, 23 Apr 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 6 Villas in Caringin
Kebun Mandena Farmstay, Bogor

Kebun Mandena Farmstay

Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Caringin, Bogor
4.8/5Fantastic(25 reviews)
Starts fromIDR 2,160,675/room/night
Our Farmstay is located 45-60 menit from Capital downtown and 15-30 minutes from Bogor. Kebun Mandena offers good experience to comfort with countryside view and to blend with nature. Our minimalist & modern private villa is suitable for Family, traveler and community who seeking for relaxing staycation in the land of Approximately 2ha.See details
Villa Joglo Cimande, Bogor

Villa Joglo Cimande

Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Caringin, Bogor
4.0/5Good(1 review)
Starts fromIDR 1,125,000/room/night
Villa Joglo Cimande is a private inn amidst a plantation and a thick rural atmosphere. There is toll road access that makes it easy for you to arrive at our location. You can enjoy the inn atmosphere in the middle of the plantation and can interact with farm animals such as chickens and fish. This is perfect for you and your family who want to feel the nuances of nature and a rural atmosphere. We provide two antique bicycles (Ontel) that you can use around the accommodation area. There is a saung above the fish pond that you can enjoy to relax with relatives and family. You can also help feed our farm animals. You can do fishing activities in our 4 different ponds. At night you can enjoy the backyard for BBQ and chatting. Enjoy all parts of Villa Joglo Cimande exclusively.See details
Dhanis's House 7 Bedroom By Kawa, Bogor

Dhanis's House 7 Bedroom By Kawa

Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Caringin, Bogor
Awaiting Review
Starts fromIDR 7,204,750/room/night
Dhanis's House 7 Bedroom By Kawa is a perfect choice for you and family or friends to spend your valuable time togerher in a place which is short drive from Jakarta. With large swimming pool, it will guarantee a cheerful day is yours. 7 spacious rooms may accomodate 14 persons sleeping comfortably. What are you waiting for, hurry up, book now at Dhani's HouseSee details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Villa TW View Gunung salak - Caringin Cinagara, Bogor

Villa TW View Gunung salak - Caringin Cinagara

Villa
Caringin, Bogor
Awaiting Review
Villa TW View Gunung salak - Caringin Cinagara welcomes you to a comfortable stay at Bogor. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as swimming pool, streaming service (netflix, hbo, disney+, etc), and WiFi.See details
Dhanis's House 7 Bedroom Villa, Bogor

Dhanis's House 7 Bedroom Villa

Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Caringin, Bogor
Awaiting Review
Dhanis's House 7 Bedroom Villa welcomes you to a comfortable stay at Bogor. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as swimming pool, WiFi, and parking.See details
Villa Bogor Pucuk Merah, Bogor

Villa Bogor Pucuk Merah

Villa
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Caringin, Bogor
Awaiting Review
Villa Bogor Pucuk Merah welcomes you to a comfortable stay at Bogor. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, WiFi, and parking.See details

FAQ about Villas in Caringin

What are some cheap Villas that are popular in Caringin?

What are some cool Villas that have many Instagrammable spots in Caringin?

Which Villas have the best ratings in Caringin?

What are the best Villas in Caringin with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Caringin this month?

Review about Villas in Caringin

4.0/5
GoodFrom 234 reviews
5.0/516 Apr 2024
Masnop Sugiatna • Family Trip
Suasana tenang cocok buat kluarga
3.0/512 Apr 2024
YB • Family Trip
Suasana santai dan nyaman, akses menuju penginapan lebih baik lewat pasar cikretek jangan pake maps, kalau pake maps diarahin lewat alternatif jalur hutan dan berbatu. Kebersihan tempat perlu ditingkatkan lagi. Thx
3.0/511 Apr 2024
MN • Trip with Friends
View nya bagus banget, tpi jalan ke glamping ini jujur agak serem bebatuan dan kalo malem gak ada lampu, cukup jauh juga kalo mau cari makan atau warung gitu. Kamarnya kurang bersih selimut dan sprei bau + kotor air mineral cuma dpt 2 padahal glampingnya kapasitas 4pax, kemarin dpt sarapan tpi di geser jadi jam 11 pas udh jam 11 ternyata makanan belum siap iadi sy nungguin lagi sampe jam 12 pelayanan marketing officenya baik dan ramah jadi masih kebantu hehehe
5.0/53 Apr 2024
QP • Family Trip
Kamar selalu bersih.
4.0/521 Mar 2024
RA • Family Trip
View gunung Pangrango keren, hawa sejuk, rasa makanan lumayan, akses menuju lokasi banyak jalan rusak...
5.0/519 Mar 2024
Marlina Yap • Family Trip
Harga terjangkau, pemandangan indah.
5.0/518 Mar 2024
Destyana Destyana • Trip with Friends
Bagusss.
1.0/514 Mar 2024
Wanda Indah Sari • Family Trip
Kamar banyak binatang serangga di atap kamarnya. Kebersihan kurang. Gak akan balik lagi sih.
userImage-8userImage-8
7 Photos
5.0/518 Feb 2024
Oki Irfan Aryandi • Couple Trip
As far as u see is impressiveness. Thx Begreno for bringing happiness and joyfullness to us, nor might be to every single people who stay night/s there.
userImage-9userImage-9
1 Photo
4.4/525 Jan 2024
IH • Family Trip
Pemandangan nya ok banget ..tempatnya nyaman Suasana bersih dan bikin betah.
userImage-10userImage-10
2 Photos
3.4/57 Jan 2024
ML • Family Trip
Resort nya enak, tempat nya juga nyaman.. cuma untuk bantal dan kasurnya bau apek banget, padahal itu di tanggal ramai yah, harus nya di ganti kalau ada tamu yang keluar dan mau masuk.. Tolong di perhatikan untuk kebersihan tempat tidur, karna itu hal yang paling penting ketika kita pesan kamar untuk liburan.. Untuk breakfast standar ya, ada nasgor, bihun goreng (jenis bihunnya yang besar gtu, kayak karet), roti dan omelet aja.. Untuk fasilitas okelah, kayak kolam renang, luas juga lingkungan resort nya jadi yang bawa anak anak gausa takut bosen..
userImage-11userImage-11
4 Photos
3.4/56 Jan 2024
KV • Family Trip
Hospitality semua staff kerenn ramah bgt, kayanya semuanya ramah, dr staff fo, tempat sarapan, kamar dll ramah. Lingkungan hotel bersih, kecuali area pool, masih bisa di maklumi krn areanya banyak pohon, namun alangka baiknya bs concert utk serok daun2 yg ada di kolam krn posisi hotel lagi rame, jd kesannya kurang bersih. Sarapannya kurang variatif, hanya ada nasi goreng, nasi putih dng lauk semur tahu dan telor, mie atau bihun, omlet, dan roti tawar. Kamar terdapat 2 bed ukuran queen jd bisa utk 4 orang dewasa dalam satu kamar, bersih, tv belum smart tv, saluran sudah tv kabel, ga ada lift jd sy dapat lantai 3 wkwkwk alamat gempor klo bolak balik turun kebawah.. View gunung salak keren, acara malam tahun baru keren ada kembang api dan nyanyi2.. Sayangnya hanya di pool saja sih, pdhl klo dimaintence dng baik resort ini bisa sekelas novotel bogor yg teduh asikk….
3.0/56 Jan 2024
Agus Setiawan
3.2/51 Jan 2024
Ahmad Danny Sindhu Prahasto • Family Trip
Kolam renang nya kurang bersih. Sarapannya kurang variatif
5.0/531 Des 2023
Septi Megha
Pemandangannya thebest sih,,dan bawa anak2 pun tetep nyaman
userImage-15userImage-15
1 Photo
4.8/527 Des 2023
RA • Family Trip
5.0/527 Des 2023
PS
4.6/525 Des 2023
Robby Pradana
3.0/522 Des 2023
DD • Solo Trip
Oke
4.0/54 Des 2023
Nabila Yoestino
Villas in CaringinDon't feel hesitant to book Villas in Caringin at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.