1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES), Central Jakarta
1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES), Central Jakarta
1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES), Central Jakarta
1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES), Central Jakarta
1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES), Central Jakarta
+ 82 lainnya
Hotel

1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)

Tanah Abang, Central Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Pengecekan Suhu Badan
Alat Perlindungan Diri
Pembersihan dan Desinfeksi
Peraturan Pembatasan Sosial
Ketersediaan Alat Antiseptik

Review

Tiket
4.0
Good
Dari 296 review
Tripadvisor
Dari 242 review
Review yang paling membantu
Ayub Sugiman
23 May 2020 - Solo
2.6/5
pengalaman menginap disini biasa biasa aja, kamar nya bersih air ny kecil, cuma kalau mau minta apa apa misalkan peralatan makan di usahakan sebelum jam 9 malam karna kalau leewat jAm segitu udah ga bisa lagi, dan kalau mau minta apa apa nya lama bgt, seperti kekurangan karyawan apa emang lagi covid19 aja kali, kamar nya ga kedap suara suara dr kamar sebelah kedengeran
Mohamad Irvan
01 Jun 2020 - Solo
5.0/5
First time kesini, meskipun hanya diam di kamar aja karena ga bisa kemana-mana, tapi overall keren. Cuma kamarnya ga kedap suara, jadi kadang orang ngobrol di kamar sebelah kedengeran, keran air dari sebelah juga. Tapi, gak mengurangi kualitas istirahatnya. Terima kasih.
NE
13 Jul 2020 - Couple
3.6/5
udh ketiga kalinya sih nginep di sini, lokasi strategis, tp yg kurang itu setiap mau check in nunggu dulu sekitar 30menitan, untuk kamar bagus yg ditower utama kayak baru, kalo yg gedung sebelah kayak kamar lama gt, fasilitas kamar oke sih tp yg di gedung sebelah airnya kecil bgt, agak kurang nyaman kalo mandi.. overall good sih..
RW
28 Jul 2020 - Couple
5.0/5
Nyaman seperti biasa. Sekali lagi saran sih untuk resto yg ke rooftop dibuat lift khusus, karena setiap weekend pasti ngantri...huft
Brian Tiro
29 Nov 2020 - Couple
4.4/5
Awal pesan 1 malam tapi pas mau check out akhirnya tambah 1 malam lagi. Hotelnya murah dgn fasilatas yg bagus dgn view kota jakarta yg sangat cantik kalo malam hari, apalagi kalo lampu di matiin smua & jendela dibuka. Dan ada cafe yg lagi happening di lantai 11 yg namanya langit seduh. next mau nginap disini lagi..
Lokasi
Jalan Taman Kebon Sirih 1 No 3, Kp. Bali, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10250, Indonesia
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What types of rooms are available in 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)?
The room types available in this hotel are:
  • Deluxe Room
  • Executive Room
  • Family Room
How much does a typical room cost at 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)?
The cheapest price at 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES) if you want to stay tonight is IDR 362,993
What is the address of 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)?
1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES) is located at Jalan Taman Kebon Sirih 1 No 3, Kp. Bali, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10250, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)?
The standard check-in time at 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES) is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in 1O1 URBAN Jakarta Thamrin (TAKES)?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Fasilitas
Fasilitas Populer
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Karaoke
Outdoor pool
Golf course on site
Pool sun loungers
Garden
Children's pool
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Kids Facilities
Kid's pool
 

Review

4.0
Good
Dari 296 review
Cleanliness
3.9
Facilities
3.9
Location
4.1
Service
3.9
Value for money
4.0
Couple
88
Family
95
Solo
90
Group
23
Vacation
194
Business
51
Medical
1
Others
50
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
Ayub Sugiman
23 May 2020 - Solo
2.6/5
pengalaman menginap disini biasa biasa aja, kamar nya bersih air ny kecil, cuma kalau mau minta apa apa misalkan peralatan makan di usahakan sebelum jam 9 malam karna kalau leewat jAm segitu udah ga bisa lagi, dan kalau mau minta apa apa nya lama bgt, seperti kekurangan karyawan apa emang lagi covid19 aja kali, kamar nya ga kedap suara suara dr kamar sebelah kedengeran
Mohamad Irvan
01 Jun 2020 - Solo
5.0/5
First time kesini, meskipun hanya diam di kamar aja karena ga bisa kemana-mana, tapi overall keren. Cuma kamarnya ga kedap suara, jadi kadang orang ngobrol di kamar sebelah kedengeran, keran air dari sebelah juga. Tapi, gak mengurangi kualitas istirahatnya. Terima kasih.
NE
13 Jul 2020 - Couple
3.6/5
udh ketiga kalinya sih nginep di sini, lokasi strategis, tp yg kurang itu setiap mau check in nunggu dulu sekitar 30menitan, untuk kamar bagus yg ditower utama kayak baru, kalo yg gedung sebelah kayak kamar lama gt, fasilitas kamar oke sih tp yg di gedung sebelah airnya kecil bgt, agak kurang nyaman kalo mandi.. overall good sih..
RW
28 Jul 2020 - Couple
5.0/5
Nyaman seperti biasa. Sekali lagi saran sih untuk resto yg ke rooftop dibuat lift khusus, karena setiap weekend pasti ngantri...huft
Brian Tiro
29 Nov 2020 - Couple
4.4/5
Awal pesan 1 malam tapi pas mau check out akhirnya tambah 1 malam lagi. Hotelnya murah dgn fasilatas yg bagus dgn view kota jakarta yg sangat cantik kalo malam hari, apalagi kalo lampu di matiin smua & jendela dibuka. Dan ada cafe yg lagi happening di lantai 11 yg namanya langit seduh. next mau nginap disini lagi..
MN
28 Jun 2020 - Couple
3.0/5
Penghuninya keder keder
Aprilia dity aristiana
05 Jul 2020 - Couple
4.0/5
Fasilitas oke dan breakfastnya jga enak
NW
29 Jun 2020 - Family
4.2/5
lokasi strategis dengan harga terjangkau dan kamar besar
PW
24 May 2020 - Couple
4.0/5
kalau lagi bosan di kamar kalian bisa menikmati udara bebas dan menikmati pemandangan malam hari di atas gedung dengan sambil menikmati kopi dan berenang cuy
Dyta audiya
16 Apr 2020 - Solo
5.0/5
All good , excellent service, reception ramah
3.5
Dari 242 review
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
3.5
Service
3.5
Value
4.0
Couples
73
Family
48
Solo travel
27
Friends getaway
41
Business
36
isananur1110
06 Apr 2021 - Couples
Takes hotel is located in Kebon Sirih area, right across Bank Indonesia, separated by a river. It's a hidden gem, since they offer good facilities with very affordable price. I mean, extremely affordable! I have stayed there for several times, and Takes never ceases to amaze me with the excellent services. The staff are nice, friendly, and really helpful. Also, the manager, mas Bismo Avianto, always and always help us especially when we need an early check-in. The facilities: the room's spacious, with paintings inside, a mini fridge, towel's huge, hot water works just fine, AC's really cold, real nice (5/5). The breakfast: tried Indonesian food since they didn't provide International food at that time, tasted good, if they have sweet sour red snapper, you should try it, it tastes awesome! Need a bit of improvement on the dish tho, there's no bread.. where's the bread? It'll be great if the restaurant provide it.. (4/5). All and all, Takes will be my first option for a staycation. Cheers!
Ratih Sari Dewi Z
03 Mar 2021 - Couples
I booked 1 superior queen bed in a smoking floor for 2 nights and got a good price. Well, I believe it is part of your marketing strategy to sell the room with cheap price for 2 nights which certainly, it is very interesting. However, when I arrived in the room 702, I've got shocked because the room is really out of my expectation for a 3 stars hotel in the central street of Jakarta. I talked to the assistant manager, Indri and she helped me to checked a highest level of room she said, the executive room, in the same building....unfortunately, it even worst. I told her, I didn't want to stay at the building because the rooms are look like a cheap motel and not like staying at 3 stars hotel, and I also felt insecure as well to stay at the same floor with some guys who had drinks and smoking in the waiting room at the corridor. I told her that I would pay the extra for not staying at the old building. Anyway, after checking a few rooms, I finally got a twin bed non smoking at around 10.35 pm. This twin bed, they put it together so every time I move the bed also move. On the second day, they called me at 9 am and tell me that they have a smoking room, they will assist me for move room. This visit is my second experience at takes hotel. the reason why I stay here because I believe I would have smooth stay as the previous one. I believe I pick a good 3 stars hotel, but this stay I got too many unhappy experience; bad condition of towels, blood spot on bed, and waiting for so long for a hair dryer. It doesn't make sense you only have 1 hairdryer for entire hotel's room. You should fix your problems, otherwise you will lose your business. Thank you, Takes.
Mauritius T
05 Jun 2021 - Solo travel
Check in process was really smooth. Everything in the room was fine. Breakfast was delicious! Met with the Hotel Manager, Pak Bismo, and he was really helpful. Also showed me the 6th rooftop cafe which was nice to spent time at. Looking forward to come back again.
jusufk2021
24 Apr 2021 - Couples
Wonderful Culinary. Choice of Foods . . "Bubur" stay REAL! And, for those "live to eat" today's Good Match of Fried "Behoon" with "Capchai" 2👍👍 Service of Takes remain at level of par excellent; Beyond Call of Duty 👍 Lookinh fwd go local but Int'l level innovativ . . BISA! #wowindonesia #indonesiahebat #PercepatPemulihanBangsa #yespirasi #indonesiabebascorona
Ulumofficial
30 Nov 2020 - Family
Known this hotel from my friend, she told me that this hotel has a nice view for the rooftop on 6th floor and 11th floor. They service never make me upset so far, especially for FO and HK, comfort and enjoy to stay here.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.