Juno Hotel Jatinegara Jakarta, East Jakarta
Juno Hotel Jatinegara Jakarta, East Jakarta
Juno Hotel Jatinegara Jakarta, East Jakarta
Juno Hotel Jatinegara Jakarta, East Jakarta
Juno Hotel Jatinegara Jakarta, East Jakarta
+ 121 others
Hotel

Juno Hotel Jatinegara Jakarta

Jatinegara, East Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 454 reviews
Tripadvisor
From 28 reviews
The most helpful reviews
MF
03 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Good service klo datang awal biasanya di kasih pilihan mau smoking room or tidak ,mantapp ruangan juga bikin nyaman cuma karna hotel nya 1 lantai doang jd cukup pajang dari lift ke kamar nya but its okee stilk good 👌
Fitriah Fitriah
19 Aug 2020 - Couple
3.4/5
sebelumnya sdh sering nginap di sini, tp dengan nama hotel 7days premium yg pelayanannya super buruk bgt, dr staffnya juga sperti tdk terlatih.....tp kali ini coba stay lg di sini dengan nama hotel yg baru "juno hotel", skrg lebih tertata, dan staffnya lebh profesional....dan di pintu masuk ada securitynya, utk kamar jauh lbh bersih, hanya saja di toilet tdk di sediakan keset dan tdk ada di sediakan sendal. semoga dgn nama baru pelayanan dan fasilitas bisa jauh lebih baik dr nama hotel sebelumnya.....hrga bs menyesuaikan dengan pelayanan dan fasilitas yg di berikan agar konsumen puas dan bisa kembali utk stay di sini...overall is good😊
Setiyo Nugroho
26 Aug 2020 - Couple
3.2/5
tampak ada perbedaan setelah berganti nama dari 7 days ke Juno, pelayanan lbh baik
AL
19 Nov 2020 - Couple
4.8/5
Semuanya OK banget!!😆 Tempat bagus, strategis, bersih, nyaman, makanan SO good, duh asli TOP! Cuma 1 aja kurangnya yaitu chanel TVnya terbatas hahah but ya still okay😬 Defly will comeback sih next time😚
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
Location
Jalan Matraman Raya No. 173-175, Bali Mester, Jatinegara, RT.7/RW.6, Bali Mester, Jatinegara, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 13310, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-18:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Juno Hotel Jatinegara Jakarta?
Juno Hotel Jatinegara Jakarta is located at Jalan Matraman Raya No. 173-175, Bali Mester, Jatinegara, RT.7/RW.6, Bali Mester, Jatinegara, Kota Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 13310, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Juno Hotel Jatinegara Jakarta?
The standard check-in time at Juno Hotel Jatinegara Jakarta is starting from 14:00-18:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Juno Hotel Jatinegara Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • Elevator
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Wheelchair Access
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Designated smoking areas
Public WiFi
Elevator/lift
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
Luggage storage
Multilingual staff
24-hour front desk
 

Reviews

4.2
Good
From 454 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.2
Location
4.5
Service
4.1
Value for money
4.3
Couple
146
Family
97
Solo
167
Group
44
Vacation
214
Business
132
Medical
11
Others
97
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MF
03 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Good service klo datang awal biasanya di kasih pilihan mau smoking room or tidak ,mantapp ruangan juga bikin nyaman cuma karna hotel nya 1 lantai doang jd cukup pajang dari lift ke kamar nya but its okee stilk good 👌
Fitriah Fitriah
19 Aug 2020 - Couple
3.4/5
sebelumnya sdh sering nginap di sini, tp dengan nama hotel 7days premium yg pelayanannya super buruk bgt, dr staffnya juga sperti tdk terlatih.....tp kali ini coba stay lg di sini dengan nama hotel yg baru "juno hotel", skrg lebih tertata, dan staffnya lebh profesional....dan di pintu masuk ada securitynya, utk kamar jauh lbh bersih, hanya saja di toilet tdk di sediakan keset dan tdk ada di sediakan sendal. semoga dgn nama baru pelayanan dan fasilitas bisa jauh lebih baik dr nama hotel sebelumnya.....hrga bs menyesuaikan dengan pelayanan dan fasilitas yg di berikan agar konsumen puas dan bisa kembali utk stay di sini...overall is good😊
Setiyo Nugroho
26 Aug 2020 - Couple
3.2/5
tampak ada perbedaan setelah berganti nama dari 7 days ke Juno, pelayanan lbh baik
AL
19 Nov 2020 - Couple
4.8/5
Semuanya OK banget!!😆 Tempat bagus, strategis, bersih, nyaman, makanan SO good, duh asli TOP! Cuma 1 aja kurangnya yaitu chanel TVnya terbatas hahah but ya still okay😬 Defly will comeback sih next time😚
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
RP
18 Sep 2020 - Group
5.0/5
Tempatnya bersih nyaman, fasilitas lengkap, pelayanannya sangat ramah dan baik, proses checkin cepet, tmpt mkn deket, kmana" dekat. Semua stafnya baik dan sangat ramah, trs di sediain laundry. Pokoknya recommend
RH
17 Sep 2020 - Couple
4.0/5
sudah yg k.2 kalinya nginep dsn, sesuai dgn permintaan kt kamarnya
3.5
From 28 reviews
Cleanliness
3.0
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
7
Family
5
Solo travel
6
Friends getaway
1
Business
7
jasonleong22
11 Jan 2020 -
7 Days has always been my choice of stay in Jakarta. The hotel is well located with easy access. The thing that I like the most is the cleanliness of the room and the quality of service from the staffs. I would like to thank these few staffs (Egha, Novi & Rifa) that will go an extra mile just to make sure that I am satisfied staying at 7 Days and that had made my stay more memorable and enjoyable every time I visit 7 Days.
mamiialan
08 Sep 2019 - Couples
2nd time i go to this hotel... 1st time with family, 2nd time with my husband only... Never bored for reserve this hotel, so easy looking for food, beside mall... And beside a market jatinegara... Very very easy for search food, transportation... Nice... I wanna go there again...
kdb6430
24 Nov 2018 - Couples
We stayed at this hotel last week. Upon checkin the reception staff was rude and not showing courtesy. We stuck in traffic for hours and when came, I asked for a water. The receptionist lady, was having cold water available said sorry you will find the water in room. I was shocked. In room it was boiling hot. I called the reception again, they send a technician. The technician just came saw the remote of AC and said this is standard calling of LG units we have issue . I can’t do any thing further. The two nights we slept in really hot atmosphere. I called the reception to see if you can provide another room or a double key card so when we go out keep the room AC running. The answer from the reception sorry you have to pay to get second key. Whilst checking in I paid in advance and the change they said to collect whilst check out. During checkout no one inform me or reminded me for that change to collect. And just before leaving the hotel remembered and came back to ask that money. The same lady at reception said sorry I don’t know let me check . And just pulled out an envelope in a second and gave it to me. I will not recommend ever this hotel to others. Very bad service and reception attitude.
simpleholiday
19 Oct 2018 - Solo travel
The best thing is just beside the shopping mall. I can spend my whole morning sitting at the Jco beside hotel just for coffee and donuts and rushing my report. Convenience, and receptionist is nice too.
wblin
11 Oct 2018 - Business
The hotel is in the City Plaza shopping mall, very convenient to have food or shopping, the staffs are nice, room is big and clean, tidy, very value for money. the breakfast is standard, not good, but not bad as well, anyway, value for moeny !
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.