1
Night
Adotel Jakarta, South Jakarta
Adotel Jakarta, South Jakarta
Adotel Jakarta, South Jakarta
Adotel Jakarta, South Jakarta
Adotel Jakarta, South Jakarta
See all photos
Hotel

Adotel Jakarta

Tebet, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.5
Good
From 112 reviews
The most helpful reviews
Reynaldi Aulia
14 Mar 2021 - Group
4.0/5
Baik, cuman minus colokan listrik aja. Cuma 1 soalnya
NA
27 Jun 2021 - Couple
5.0/5
kamarnya luas bgt ternyata. walaupun viewnya ke rumah warga tapi ambience di dalam kamarnya udah bagus kok. ditambah ada netflix jugaaaa jadi makin betahh. kasurnya juga gede bgt empukkk
DS
04 Jun 2021 - Couple
5.0/5
amazing tmptnya bikin balik lgi
MA
17 May 2021 - Solo
5.0/5
Netflixnya bikin betah untuk stay
NS
28 Apr 2021 - Couple
4.0/5
Roomnya bagus, wi-finya juga lancar. TV nya pakai smart TV dan tersambung ke Netflix juga, jadi seru. Hanya saja tidak memiliki kulkas dan tidak memiliki telefon. Jadi jika ingin menanyakan sesuatu harus via WA dan hanya bisa kirim SMS tidak bisa dicall. Terkadang slow respon, untuk hal-hal yang urgent agak susah. Dan untuk breakfast agak kurang. Tapi OVERALL bagus sih👍.
Location
Jalan Tebet Timur Dalam Raya No. 137, Tebet Timur, Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Adotel Jakarta?
Adotel Jakarta is located at Jalan Tebet Timur Dalam Raya No. 137, Tebet Timur, Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Adotel Jakarta?
The standard check-in time at Adotel Jakarta is starting from 15:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Adotel Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Elevator
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Elevator
AC
Meeting Facilities
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Elevator/lift
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Food & Drinks
Microwave
 

Reviews

4.5
Good
From 112 reviews
Cleanliness
4.5
Facilities
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value for money
4.5
Couple
57
Family
11
Solo
40
Group
4
Vacation
73
Business
14
Medical
1
Others
24
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Reynaldi Aulia
14 Mar 2021 - Group
4.0/5
Baik, cuman minus colokan listrik aja. Cuma 1 soalnya
NA
27 Jun 2021 - Couple
5.0/5
kamarnya luas bgt ternyata. walaupun viewnya ke rumah warga tapi ambience di dalam kamarnya udah bagus kok. ditambah ada netflix jugaaaa jadi makin betahh. kasurnya juga gede bgt empukkk
DS
04 Jun 2021 - Couple
5.0/5
amazing tmptnya bikin balik lgi
MA
17 May 2021 - Solo
5.0/5
Netflixnya bikin betah untuk stay
NS
28 Apr 2021 - Couple
4.0/5
Roomnya bagus, wi-finya juga lancar. TV nya pakai smart TV dan tersambung ke Netflix juga, jadi seru. Hanya saja tidak memiliki kulkas dan tidak memiliki telefon. Jadi jika ingin menanyakan sesuatu harus via WA dan hanya bisa kirim SMS tidak bisa dicall. Terkadang slow respon, untuk hal-hal yang urgent agak susah. Dan untuk breakfast agak kurang. Tapi OVERALL bagus sih👍.
IP
09 Mar 2021 - Couple
5.0/5
Baguss hotelnya. Nyaman
FA
05 Sep 2021 - Family
5.0/5
seruuu & enjoooyyyyy
Carissa Ananda
03 Sep 2021 - Couple
5.0/5
enak banget nyaman, bikin yg smoking room donggggg please
AP
20 Jul 2021 - Couple
5.0/5
Mantul... keren... bersih...
HN
13 Jul 2021 - Couple
5.0/5
Favorite bgt buat staycation
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.