All Sedayu Hotel Kelapa Gading, North Jakarta
All Sedayu Hotel Kelapa Gading, North Jakarta
All Sedayu Hotel Kelapa Gading, North Jakarta
All Sedayu Hotel Kelapa Gading, North Jakarta
All Sedayu Hotel Kelapa Gading, North Jakarta
+ 22 others
Hotel

All Sedayu Hotel Kelapa Gading

Kelapa Gading, North Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 188 reviews
Tripadvisor
From 1.198 reviews
The most helpful reviews
SS
18 Aug 2020 - Family
3.2/5
bagus bagus bagus bagus bagus
Hamdiah
01 Mar 2021 - Solo
5.0/5
kamarnya bikin nyaman
AK
15 Aug 2020 - Group
4.0/5
lokasi strategis, pelayanan oke, makanan buffet new normal mantap 👍🏼
irfan fadlami
06 Jul 2020 - Couple
3.6/5
menyenangkan ini pertalma kali nginep disini, pelayanan nya baik2 dan ramah semua, ac dingin bgt, kamar lumayan bersih, cuma harus ditingkatin lg kebersian nya, sarapan juga enak apalagi mba novita ngelayanin breakfast nya ramah bgt baik mnta apa aja dilayanin, cuma parkiran motor aja agak jauh karna baru pertamakali kesini, jd blm tau posisi parkiran nya
KP
06 Jun 2020 - Solo
4.4/5
Cobain staycation di All Sedayu Hotel menjelang selesai libur Lebaran. Nggak disangka ternyata kamarnya besar, kasur empuk, ada gulingnya, AC dingin, kamar mandi bersih. Dan yang paling disuka adalah air minum di dalem kamar tidak menggunakan botol, tapi dispenser kaca. Kalau air abis, tinggal keluar kamar, sepanjang lorong ada dispenser isi ulang air. Yang jadi sedikit "kendala" adalah aksesnya yang agak muted2 di sekitar MOI, sama jarak dari lift ke kamar paling ujung ternyata jauh banget. Hehe. But overall, it was a nice experience to stay at All Sedayu Hotel. Thank you so much!
Location
Mall of Indonesia Lobby Kelapa Gading, 14240, Indonesia, Jl. Boulevard Bar. Raya Blok LC7 No.5, RT.18/RW.8, Klp. Gading Bar., Jakarta, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14240, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of All Sedayu Hotel Kelapa Gading?
All Sedayu Hotel Kelapa Gading is located at Mall of Indonesia Lobby Kelapa Gading, 14240, Indonesia, Jl. Boulevard Bar. Raya Blok LC7 No.5, RT.18/RW.8, Klp. Gading Bar., Jakarta, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14240, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of All Sedayu Hotel Kelapa Gading?
The standard check-in time at All Sedayu Hotel Kelapa Gading is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in All Sedayu Hotel Kelapa Gading?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.4
Good
From 188 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.4
Location
4.5
Service
4.3
Value for money
4.3
Couple
44
Family
76
Solo
58
Group
10
Vacation
95
Business
60
Medical
3
Others
30
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
SS
18 Aug 2020 - Family
3.2/5
bagus bagus bagus bagus bagus
Hamdiah
01 Mar 2021 - Solo
5.0/5
kamarnya bikin nyaman
AK
15 Aug 2020 - Group
4.0/5
lokasi strategis, pelayanan oke, makanan buffet new normal mantap 👍🏼
irfan fadlami
06 Jul 2020 - Couple
3.6/5
menyenangkan ini pertalma kali nginep disini, pelayanan nya baik2 dan ramah semua, ac dingin bgt, kamar lumayan bersih, cuma harus ditingkatin lg kebersian nya, sarapan juga enak apalagi mba novita ngelayanin breakfast nya ramah bgt baik mnta apa aja dilayanin, cuma parkiran motor aja agak jauh karna baru pertamakali kesini, jd blm tau posisi parkiran nya
KP
06 Jun 2020 - Solo
4.4/5
Cobain staycation di All Sedayu Hotel menjelang selesai libur Lebaran. Nggak disangka ternyata kamarnya besar, kasur empuk, ada gulingnya, AC dingin, kamar mandi bersih. Dan yang paling disuka adalah air minum di dalem kamar tidak menggunakan botol, tapi dispenser kaca. Kalau air abis, tinggal keluar kamar, sepanjang lorong ada dispenser isi ulang air. Yang jadi sedikit "kendala" adalah aksesnya yang agak muted2 di sekitar MOI, sama jarak dari lift ke kamar paling ujung ternyata jauh banget. Hehe. But overall, it was a nice experience to stay at All Sedayu Hotel. Thank you so much!
Judi Sukhan
13 Jan 2020 - Family
3.2/5
Lokasi strategis, kamar bau minyak tanah, sudah minta ganti masih berbau.
Sugeng Surya Wijaya
28 Dec 2019 - Family
5.0/5
Hotelnya enak,dekat sekali dengan moi...breakfast enak...
KJ
28 Sep 2019 - Family
4.6/5
Lokasi strategis, service nya OK, check -in/out nya cukup cepat, Staff ramah, Kamar cukup luas dan Bersih . Sepadan dengan harga nya. Akan kembali next time
Roy Budiman
04 Sep 2019 - Solo
4.6/5
Semua ok, kecuali fasilitas restoran yang terlalu kecil (banyak antri tempat duduk) dan gym tidak berfungsi dengan baik
Ryan Indra
04 Sep 2019 - Solo
4.8/5
eberything good no complain
5.0
From 1.198 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
107
Family
396
Solo travel
76
Friends getaway
65
Business
532
marcqueeeee
15 Mar 2021 - Solo travel
I have spent a wonderfull comfortable night in this Hotel, The location was strategic close to my destination, Friendly welcoming i was impresed by all the staff the food and beverages thank you all sedayu
evanaufaa
07 Feb 2021 - Couples
Nice and delicious food. Experienced a good service and house keeping from the staff named Handi, Ponco, Yudi, Zein, Meisya and many more. Good Atmosphere, and service. Had a good experience staying a night in here.
gbrlbaby
15 Mar 2021 - Couples
I am very satisfied with the service of this hotel.. The room is very comfortable and also the employees are so friendly. I recommend this hotel to spend holidays with family.. Thank you so much All Sedatu Hotel!!
vennyge
19 Mar 2021 - Friends getaway
The Hotel's Room is very nice for holiday at hotel in this situation.. Come and visit, and enjoy your holiday💃💃💃, best for honeymoon with your soulmate, nice view, and very clean, and the staff very is helpfull♥♥
deaneuw
07 Feb 2021 - Friends getaway
Pelayanan dan management yang bagus, dan tetap menetapkan protokol kesehatan di setiap sudut resto. Menu breakfeast yang banyak pilihan dan enak. I really like the staff, friendly, helpful and initiative. Especially for Handi and Ponco, thank you so much for the service👍🏻🙏🏼✨
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.