lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Bungus Teluk Kabung

Bungus Teluk Kabung
Tue, 05 Mar 2024 - Wed, 06 Mar 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest

FAQ about Hotels in Bungus Teluk Kabung

Which hotels have the best ratings in Bungus Teluk Kabung?

Which dates are the cheapest to stay in Bungus Teluk Kabung this month?

What are some cheap hotels that are popular in Bungus Teluk Kabung?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Bungus Teluk Kabung?

What hotels in Bungus Teluk Kabung offer great breakfasts?

Review about Hotels in Bungus Teluk Kabung

2.9/5
OkayFrom 11 reviews
userImage-0userImage-0
1 Photo
5.0/522 Des 2023
Syaiful Sutan Mudo
3.0/529 Apr 2021
SB • Couple Trip
Disini hotel nya masih belum buka
userImage-2userImage-2
5 Photos
5.0/55 Feb 2021
Dzulfiqar Fadhillah Arrasyid • Couple Trip
terimakasih sekali untuk pelayan nya oiya yg mau main ke sini mereka punya perahu sendiri ya, jadi jangan mau di tawarin sama yg lain, tanya sama warga aja penyebrangan perahu untuk Sumatra ecolodge zomi zola apa gitu lupa heheh untuk yg mau honeymoon cocok deh atau hanya untuk tenang banget, bisa di sini oiya ini bener² di pulau, jadi bawa persediaan makanan ya, bisa juga pesan makan nanti di antar, pokoknya the best ini tempat, jangan dengerin ulasan yg lain, saya jamin sendiri di sini enak inget jangan sampe ke kurangan makannynanti laper hehehe
5.0/524 Jan 2021
MK • Solo Trip
Bagus bgt view nya!! Makanannya yg kurang variasi
3.0/53 Jan 2021
Arfen Drinata • Solo Trip
untuk lokasi menarik karena berada di pinggir pantai, tapi soal kebersihan dan fasilitas kamar harus lebih ditingkatkan - cat kamar mulai kusam, ac gak dinging, lampu yg sdh mati tdk segera diganti, remote ac tdk tersedia, wastafel krannya tdk berfungsi, back cover sudah bulukan, air panas tidak berfungsi.
2.8/531 Des 2020
AY • Family Trip
Tv nya tak bisa digunakan
1.8/55 Des 2020
RP • Couple Trip
Sabun nya abis, tv ga ada sinyal, sinyal wifi jelek banget
Hotels in Bungus Teluk KabungDon't feel hesitant to book hotels in Bungus Teluk Kabung at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.