lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Cibiru Wetan

Cibiru Wetan
Tue, 21 May 2024 - Wed, 22 May 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 8 hotels in Cibiru Wetan
OYO 92252 Wisma Rina Rini Cibiru Managed By Hss Group, Bandung

OYO 92252 Wisma Rina Rini Cibiru Managed By Hss Group

Cileunyi, Bandung
3.9/5Good(11 reviews)
Starts fromIDR 141,882/room/night
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
RedDoorz Syariah near Krida Nusantara, Bandung

RedDoorz Syariah near Krida Nusantara

Cibiru, Bandung
3.9/5Good(85 reviews)
Starts fromIDR 105,939/room/night
RedDoorz Syariah near Krida Nusantara offers accommodation in Bandung and located 5 minutes’ drive from Kampung Wisata Cigagak. The property features free WiFi and a 24-hour reception.    Each room is equipped with air conditioning and a flat-screen TV. The bathroom comes with a shower and free toiletries.    Guests can enjoy a meal at the restaurant on-site or visit other dining options located around the property.   Staff at the property can assist you with express check-in. Other facilities at RedDoorz Syariah near Krida Nusantara include luggage storage and free parking.   RedDoorz Syariah near Krida Nusantara is a 10-minute drive from KanHay Bike Park and a 25-minute drive from Metro Indah Mall. The nearest airport is Kertajati International Airport, 3 hours’ drive from the property.See details
RedDoorz Syariah near Krida Nusantara, Bandung

RedDoorz Syariah near Krida Nusantara

Cibiru, Bandung
Awaiting Review
Bagi Tamu Yang Datang Berpasangan Harus Menunjukkan Identitas Menikah Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near Krida Nusantara dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan - seperti Desk, Water Heater, Kamar Non-Smoking, Area Merokok, Penyimpanan Koper, Room Service dan Front Desk 24 Jam. Lokasi Guest House juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama – seperti; Kampung Wisata Cigagak (1 km), KanHay Bike Park (2,2 km), Metro Indah Mall (15,3 km), Ayam Bakar Taliwang (1,1 km), dan Saung Legit (3 km) Bagi Tamu Yang Datang Berpasangan Harus Menunjukkan Identitas Menikah Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near Krida Nusantara dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan - seperti Desk, Water Heater, Kamar Non-Smoking, Area Merokok, Penyimpanan Koper, Room Service dan Front Desk 24 Jam. Lokasi Guest House juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama – seperti; Kampung Wisata Cigagak (1 km), KanHay Bike Park (2,2 km), Metro Indah Mall (15,3 km), Ayam Bakar Taliwang (1,1 km), dan Saung Legit (3 km)See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Savindra Residence Syariah RedPartner, Bandung

Savindra Residence Syariah RedPartner

Cibiru, Bandung
Awaiting Review
See details
Villa Marbelice, Bandung

Villa Marbelice

Cileunyi, Bandung
4.0/5Good(1 review)
Villa Marbelice welcomes you to a comfortable stay at Bandung. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and private pool.See details
Savindra Residence Syariah, Bandung

Savindra Residence Syariah

Cibiru, Bandung
3.8/5Good(7 reviews)
Starts fromIDR 248,523/room/night
Savindra Residence Syariah in Cibiru, Indonesia, offers 2-star accommodation and is 6.6 km from Saung Angklung Udjo and 9 km from Gedung Sate. This 2-star hotel offers free Wi-Fi, private bathrooms and air-conditioned rooms. Trans Studio Bandung and Braga City Walk are approximately 10 kilometers from the hotel. Rooms at this hotel are equipped with a flat-screen TV and free toiletries. The 24-hour front desk staff can assist you with various travel needs and speak English and Indonesian. Savindra Residence Syariah is 11 km from Bandung Train Station and 12 km from Cihampelas Walk. The nearest airport is Kertajati International Airport, 81.2 km from the property.See details
The Villa Koi, Bandung

The Villa Koi

Cileunyi, Bandung
5.0/5Fantastic(1 review)
Room Koi offers accommodation in Bandung located 4.4 km away from Alun-Alun Ujung Berung. The property features a swimming pool. Each room is equipped with air conditioning. The bathroom comes with a hot & cold shower. Guests can enjoy a meal at Ponyo Resto. Other dining options are also located around the property. Other facilities at Room Koi include kitchen and refrigerator. The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 20.5 km from the property. See details
SPOT ON 92269 Arjuna Homestay, Bandung

SPOT ON 92269 Arjuna Homestay

Cileunyi, Bandung
1.8/5Bad(7 reviews)
Starts fromIDR 99,511/room/night
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details

FAQ about Hotels in Cibiru Wetan

Which hotels have the best ratings in Cibiru Wetan?

What are the best hotels in Cibiru Wetan with swimming pools?

What are some cheap hotels that are popular in Cibiru Wetan?

What hotels in Cibiru Wetan offer great breakfasts?

Review about Hotels in Cibiru Wetan

4.3/5
GoodFrom 16 reviews
5.0/519 Mar 2024
MH • Couple Trip
Very good place representatif easy cheap but very ok
5.0/515 Mar 2024
ES • Trip with Friends
Tempatnya bersih, kamarnya luas dan harga terjangkau
5.0/510 Jan 2024
DPAP
5.0/510 Jan 2024
DPAP
userImage-4userImage-4
1 Photo
1.0/521 Des 2023
DR • Business Trip
Lokasi salah, lokasi tidak sesuai dengan yang ada di Tiket.com juga gak sesuai dengan di google. Saya diarahkan ke pelosok gunung yang jalannya batuan sepi mana udah Maghrib, udah gelap minim lampu jalanan batuan rusak. buang buang waktu saya 3 jam. Sudah coba telepon pihak hotel tapi nomor yg tertera juga salah gabisa ditelpon, hubungi wa Tiket.com yang jawab selalu bot, telepon call center tiket.com sama aja lagi penuh katanya, jadi gada yg jawab malah buang-buang pulsa 50 ribu. Sampe skr gatau dmn ini lokasi hotelnya soalnya ga sampai check-in. Akhirnya cari hotel lain pake Travelok4, kapok sudah pake tiket.com gajelas semua gada yg bantu hotel udah salah lokasi masih aja bisa tayang.
3.0/515 Des 2023
Wulan Yulianti
userImage-6userImage-6
1 Photo
5.0/511 Des 2023
Ismail Saleh • Couple Trip
Unit nya bersih, pelayanan nya sangat ramah
5.0/57 Des 2023
DPAP
5.0/56 Des 2023
Rufaidatul Mutmainnah A
4.6/521 Nov 2023
tjhang ie tjen • Medical Trip
Kebersihan: udh bagus tapi untuk serangga seperti kecoak dan kutu di tembok, harus sering di cek setiap kamar, pakai infeksida Pelayanan: masih ok Lokasi strategis Fasilitas masih worth it lah tapi siapkan handuk dan sabun, Harga: worth it lah sama fasilitas
5.0/57 Nov 2023
Recky Septiandi
2.0/57 Nov 2023
Alborta Alborta
5.0/55 Nov 2023
Nurul Saomah
userImage-13userImage-13
3 Photos
5.0/51 Nov 2023
Gabriel Aralvras TR • Solo Trip
Hotel ini kayanya dlu hotel terkenal, tp udh kehilangan masa jayanya banyak furniture2 bekas hotel mewah yang sekarang sudah ngk gitu bsa dipake pengalaman 2 hari disana overall baik harga 90rb-an dengan fasilitas bgtu udh cukup baik jangan berharap lebih gesss... ini hotel cocok buat yg mau liburan tapi budget minim 90rb dpt kamar luas, kamar mandi juga cukup luas dengan shower sama ember klo di tempat lain, mostly 80rb an paling murahnya dan kamarnya kecil kisaran 1,5x2m sja dan hanya bsa untuk 1 orang disini 90rb sudah cukup baik sya check in jam 3 tetap dilayani dengan sangat baik penjaganyapun ramah sekali dan sigap pak Uneng satu2nya karyawan disana beliau mengurus check in/out tamu2 sekalian sangat baik sangat ramah kalau soal kekurangan hotel ini, cukup panas di awal krn ternyata sya lupa minta kipas disini harus minta kipas bru dikasih, karna pas check in tanpa deposit dan bnyk kipas yg hilang dan untuk kebersihan kamar lumayan, tp ada bbrp stain di sarung bantal dan seprei serta selimut tenang itu dicuci kok bersih, cuma stainnya ngk bsa ilang, krn lagi2 pak Uneng yang ngerjain smua2nya jd harap maklum ygy.. lagian 90rb yudh aja ngk sh.. yang penting dpt tempat istirahat.. trus kudu hati2 ama gmaps karna ada bbrp oknum ngk bertanggung jawab yang ganti2 alamat di gmapsnya buat kalian yang mau naik ojol, patokanny labbaik chiken di pandan wangi itu di sampingnya persis btw labbaik enak awokawokawokawokawoakwok
4.0/523 Okt 2023
JH
3.8/522 Okt 2023
Emma Marlina Sanusi
Harga terjangkau, kamar luas dan bersih, cuma ga ada AC
5.0/54 Okt 2023
Ninie Guritno
3.0/530 Agt 2023
Fajar Usman Domiri
4.4/526 Agt 2023
Muhammad Furqon Al Murni
4.6/521 Agt 2023
AA
Hotels in Cibiru WetanDon't feel hesitant to book hotels in Cibiru Wetan at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.