lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Kuranji

Kuranji
Mon, 20 May 2024 - Tue, 21 May 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest

FAQ about Hotels in Kuranji

What are the best hotels in Kuranji with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Kuranji this month?

What are some cheap hotels that are popular in Kuranji?

What hotels in Kuranji offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Kuranji?

Review about Hotels in Kuranji

3.4/5
OkayFrom 384 reviews
1.0/524 Apr 2024
IP • Family Trip
Hotel gak jelas Minta tambahan biaya cash
1.0/524 Apr 2024
IP • Family Trip
Hotel suram kayak rumah hantu, malah minta tambahan cash. Kalo hotel bagus masih mending tambah biaya cash
1.0/524 Apr 2024
IP • Family Trip
Hotel gak jelas, begitu mau cek in dimintain tambahan cash dengan alasan tidak bekerja sama dengan oyo, namun jelas2 terpampang baliho oyo di hotelnya, kalo hotelnya bagus masih mending mau nambahin cash, ini hotelnya kayak tukah hantu, suram banget. Gak rekom sama sekali👎
3.0/523 Apr 2024
Syifa Salsabila • Trip with Friends
Ada tambahan harga, awalnya 100 jadi di korting 80 deh, handuk bolong, alamat maps kurang tepat jadi agak kebingungan
2.0/522 Apr 2024
Nany Yunita Koto • Family Trip
Tangan atas terlalu tinggi klw di bawah kamar kecil 1 bed AC tidak dingin
5.0/521 Apr 2024
Algia Fanesa • Solo Trip
tempatnya bagus nyaman pelayanan juga oke, tapi sayang saat menginap sedang ada pemadaman listrik lampunya hidup mati, jadi sering kebangun karna panas
2.4/517 Apr 2024
SW • Family Trip
Harga tidak sesuai,, Sudah reservasi lwt app,,nyatanya saat datang ke lokasi harga tiba tiba naik tanpa pemberitahuan dari pihak manapun..
3.0/523 Mar 2024
Dedi Suryadi • Solo Trip
Sesuai harga, cukup nyaman
5.0/526 Jun 2023
Fiata Khairani
3.6/524 Jun 2023
Syilfiana Agustina • Family Trip
Tingkatkan lagi kebersihannyaa..
5.0/528 Mar 2023
HP • Family Trip
1.2/517 Mar 2023
Shufy Amelia Rangkuty
ternyata udah ga rekanan di oyo dan tike.com..sesampai di hotel saya dimintain biaya lagi untuk bayar hotelnya..parah!
2.0/510 Feb 2023
Ganda A
4.2/53 Feb 2023
Arie Lukman Hakim
Penginapan baru, bersih, owner-nya ramah, cocok buat keluarga ataupun solo trip
4.0/53 Jan 2023
Eka patmawati
2.0/52 Jan 2023
Ahmad Zainudin
5.0/529 Des 2022
Efrian Syah
5.0/523 Nov 2022
AR • Solo Trip
4.0/529 Okt 2022
Rasyid Alhady
Good
4.0/513 Okt 2022
Bima Satria
Lumayan
Hotels in KuranjiDon't feel hesitant to book hotels in Kuranji at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.