lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Padalarang

Padalarang
Tue, 18 Jun 2024 - Wed, 19 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 15 hotels in Padalarang
Mason Pine Hotel, Bandung

Mason Pine Hotel

Padalarang, Bandung
4.6/5Fantastic(827 reviews)
Starts fromIDR 1,486,633/room/night
Bebaskan diri ke Mason Pine Hotel, dikelilingi oleh keindahan perbukitan Bandung yang indah, danau Saguling, dan sawah menghijau. Langkahkan kaki ke Mason Wing - resor rekreasi yang luas dengan suasana nyaman untuk memanjakan seisi keluarga. Rasakan sensasi berenang di kolam renang berukuran Olimpiade sambil menikmati hangatnya senja yang mempesona; Kid's Club yang luas - dengan beragam fasilitas dan permainan yang mengasyikkan untuk anak-anak.   Selenggarakan pertemuan bisnis yang memikat di Pine Wing yang trendy dengan Parahyangan Convention Center menyediakan ruangan yang luas dengan kapasitas hingga 3.000 tamu; cocok untuk menyelenggarakan rapat, incentives, konvensi, dan eksibisi, ataupun pernikahan yang mewah.   Perjalanan penuh inspirasi dimulai di Pine Court yang tinggi menjulang, di mana desain Art Deco berpadu dengan meubel minimalis modern di semua ruangan, terutama di SANTAI All Day Dining Restaurant yang menawan. Kamar dan suite room yang sangat nyaman dan rileks. Lengkap dengan balkon pribadi menuju panorama perbukitan tropis yang rimbun atau resor yang megah, setiap detail dirancang untuk memberi penyegaran dan pembaruan.   Lokasi yang dekat dengan Bandung dan Jakarta menjadikannya lokasi yang ideal untuk perjalanan bisnis, wisatawan, atau pertemuan kelompok yang mencari petualangan outbond yang berkesan. Berlokasi startegis di perumahan elit Kota Baru Parahyangan, Mason Pine Hotel berjarak 30 menit dari Bandara Husein Sastranegara, Stasiun Kereta Api, dan dekat dengan pusat Kebudayaan, Pendidikan, Sejarah hingga Tujuan Wisata Alam.   Mason Pine Hotel selalu menjadi pilihan utama Hotel di Bandung Barat! Tamu selalu memberikan review dan rating tinggi setelah menginap di Mason Pine Hotel.  See details
Kota Baru Parahyangan 17 House with Private Pool near IKEA, Bandung

Kota Baru Parahyangan 17 House with Private Pool near IKEA

Padalarang, Bandung
4.1/5Good(14 reviews)
Starts fromIDR 2,653,412/room/night
Rumah dengan luas banguna 350 m2 dan luas area keseluruhan 420 m2 berkapasitas untuk 8 orang.Ruman dengan nuansa cafe ini memliliki 4 kamar tidur, 1 ruang tamu, 2 ruang keluarga, 1 ruang makan yang dilengkapi dengan mini bar, 3 kamar mandi, 1 toilet dan 1 dapur.Dilengkapi juga dengan kolam renang pribadi dan spot2 instagramable di taman belakang rumah.Villa/Rumah Kà V 17 ini sangat cocok dan nyaman untuk ditinggali bersama keluarga atau bersama kawan2.Dekat dengan IKEA, resto dan cafe. Villa/Rumah Kà V 17 ini di tata sedemikian rupa agar memberikan kenyamanan kepada para tamu.Setiap ruangan dan area lainnya akan memberikan kesan tersendiri sehingga tamu betah untuk ber lama2 tinggal dirumah kami. Semua ruangan bisa digunakan dan menjadi ruangan ruangan private bagi para tamu termasuk kolam renang serta taman, gazebo juga spot spot yg sangat instragamableSee details
SPOT ON 91993 Pondok Hs Padalarang Syariah, Bandung

SPOT ON 91993 Pondok Hs Padalarang Syariah

Padalarang, Bandung
2.8/5Okay(24 reviews)
Starts fromIDR 58,331/room/night
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Perfect villa with city view for family gateaway, Bandung

Perfect villa with city view for family gateaway

Padalarang, Bandung
4.9/5Fantastic(2 reviews)
Perfect villa with city view for family gateaway welcomes you to a comfortable stay at Bandung. The Vacation Home offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, streaming service (netflix, hbo, disney+, etc), and WiFi.See details
OYO 92726 Geulis Guest House, Bandung

OYO 92726 Geulis Guest House

Padalarang, Bandung
4.5/5Good(6 reviews)
OYO 92726 Geulis Guest House Syariah LocationLocated in Ngamprah, OYO 92726 Geulis Guest House Syariah is a 4-minute drive from Sundial and 5 minutes from Situ Ciburuy. This hotel is 11.6 mi (18.6 km) from Trans Studio Bandung and 3.7 mi (5.9 km) from Cibabat Regional General Hospital.OYO 92726 Geulis Guest House Syariah Facility and ServiceThis hotel offers designated smoking areas.OYO 92726 Geulis Guest House Syariah RoomsMake yourself at home in one of the 10 guestrooms. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads.See details
OYO Homes 90917 Eco Tourism Geopark Padalarang Homestay Syariah, Bandung

OYO Homes 90917 Eco Tourism Geopark Padalarang Homestay Syariah

Padalarang, Bandung
1.9/5Bad(4 reviews)
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
Villa Murah-Unik-Bersih di Lembang Cimahi Bandung, Bandung

Villa Murah-Unik-Bersih di Lembang Cimahi Bandung

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
Each room is equipped with TV. The bathroom comes with free toiletries.See details
Studio 7 Parahyangan - Guest House Bandung, Bandung

Studio 7 Parahyangan - Guest House Bandung

Padalarang, Bandung
3.5/5Good(31 reviews)
Starts fromIDR 250,000/room/night
Studio 7 Parahyangan - Guest House Bandung offers accommodation in Padalarang, Bandung and is located 2.5 km away from IKEA Kota Baru Parahyangan. The property features free parking.  Each room is equipped with air conditioning/ Fan and television. The bathroom comes with a shower and free toiletries.  Guests can enjoy a meal at The Volcano resto KBP. Other dining options are also located around the property. Other facilities in Studio 7 Parahyangan - Guest House Bandung are living rooms.  Studio 7 Parahyangan - Guest House Bandung is 1.3 km from Kota Baru Parahyangan - 4D Theater and 4 km from Lotte Grosir. The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 18.1 km from the property.See details
SPOT ON 91941 Pondok Gumilang, Bandung

SPOT ON 91941 Pondok Gumilang

Padalarang, Bandung
2.2/5Bad(1 review)
Starts fromIDR 172,845/room/night
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
OYO 91023 Salsabilla Guest House Syariah, Bandung

OYO 91023 Salsabilla Guest House Syariah

Padalarang, Bandung
3.9/5Good(4 reviews)
Offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
Clamitan House, Bandung

Clamitan House

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
Located in Bandung, Clamitan House offers accommodation with easy access to Bandung’s best spots. The property features WiFi, parking, and children facility.Rooms at Clamitan House are equipped with AC, TV, and refrigerator. The bathroom is fitted with shower and free toiletries.The property offers washing machine and iron/ironing board. Other facilities include laundry service/dry cleaning, airport transfer (free), and free bottled water.See details
perfect for honey moon, Bandung

perfect for honey moon

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
See details
Pita Asri House, Bandung

Pita Asri House

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
See details
Lioravilla21, Bandung

Lioravilla21

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
See details
Haha house, Bandung

Haha house

Padalarang, Bandung
Awaiting Review
Each room is equipped with AC. The bathroom comes with shower.See details

FAQ about Hotels in Padalarang

Which hotels have the best ratings in Padalarang?

What are the best hotels in Padalarang with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Padalarang this month?

What are some cheap hotels that are popular in Padalarang?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Padalarang?

What hotels in Padalarang offer great breakfasts?

Review about Hotels in Padalarang

3.5/5
GoodFrom 950 reviews
5.0/516 Jun 2024
Zhang Zheng • Family Trip
Ok Lingkungan sangat rapi.
5.0/514 Jun 2024
ongel stanlee • Family Trip
Makanan hotel sangat enak. Interior estetik.
userImage-2userImage-2
1 Photo
5.0/512 Jun 2024
Angeline Maulidina • Couple Trip
Suasananya enak, makanann enak, fasilitas oke bngt. Cocok untuk liburan bersama keluarga apa lagi banyak aktivitas ramah anak kecil
5.0/511 Jun 2024
Febrian Gilang Pamungkas • Family Trip
Makanan lezat dan sangat beragam. Suasana kolam menyegarkan. Fasilitas ruang rapat yang lengkap.
5.0/511 Jun 2024
Alvin Jase Christianto • Family Trip
Family health facilities. The parking area is well maintained.
5.0/54 Jun 2024
Victoria Esther • Family Trip
Nice hotel, great food, cocok utk liburan keluarga
4.0/51 Jun 2024
Ryanto Ryanto • Family Trip
Fasilitas hotel bagus untuk anak dan kamar jg bersih
5.0/531 Mei 2024
AW • Business Trip
Pemandangannya luar biasa. Pemandangan taman yang indah.
3.0/529 Mei 2024
Cecep Mochamad Sunusetio • Solo Trip
Lokasi yang nyaman, alternatif bagus kalo mau ngirit
5.0/528 Mei 2024
Muchamad Fajar Kurniawan • Family Trip
Bagus banget, aku mau rekomendasiin ke temen2 aku
4.8/527 Mei 2024
RD • Family Trip
Tersedia area bermain anak-anak. Akses mudah ke tempat wisata. Suasana pinggir kolam yang menawan. Resepsionis yang profesional dan santun.
5.0/525 Mei 2024
SD • Family Trip
Area parkir luas banget. Dekat dengan tempat wisata. Pelayanan yang ramah anak-anak.
5.0/524 Mei 2024
Yatmi • Solo Trip
Pelayan yang sigap.ok
5.0/524 Mei 2024
wendy hendra • Family Trip
Nuansa rumah yang nyaman. Suasana tenang. Suasana kolam renang sangat nyaman. Staf yang luar biasa.
5.0/523 Mei 2024
Nur Hasanah • Family Trip
Hotelnya bener2 bintang 5 Fasilitas oke buat anak2 bikin pengen main terus.. pelayanannya apalagi mantap.. bersih wangi.. keren.. pertahankan n tingkatkan terus... Kebersihan kamar sangat dijaga. Hidangan bervariasi.
4.4/523 Mei 2024
RD • Family Trip
Cocok untuk family trip dan lokasi tidak terlalu jauh. Hotel luas dan banyak fasilitas Fasilitas kolam sangat estetik. Pelayan yang terlatih.
4.6/518 Mei 2024
Martina Ruth Andita Ismiarti • Family Trip
Kamarnya sangat nyaman, sarapan menunya beragak dab eank.. kolam renang nya pun ok banget biat family stacation..
5.0/518 Mei 2024
Yuniar Adi Setiawan • Family Trip
Suasana santai dan damai. Staf yang penuh keahlian dan tulus. Lokasi yang ideal.
5.0/515 Mei 2024
Mia Munawaroh • Trip with Friends
Tempatnya sejuk , luas , makanan resto santainya enak sekali
3.0/514 Mei 2024
edi susanto santo • Solo Trip
Bagus,bagus,bagus,bagus, bagus,bagus,bagus,bagus,bagus
Hotels in PadalarangDon't feel hesitant to book hotels in Padalarang at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.