lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Poncokusumo

Poncokusumo
Wed, 17 Apr 2024 - Thu, 18 Apr 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 14 hotels in Poncokusumo
Aazia Homestay, Malang

Aazia Homestay

Poncokusumo, Malang
5.0/5Fantastic(1 review)
Poncokusumo is a sub-districts in the east end of malang district .This region is famous for agricultural products apples and Vegetables .In addition , in the subdistrict famous for their the coldness of , also mostly can be found interesting to be visited by the natural attraction which , for example sedaer river tubing , coban Bidadari , and coban the rainbow  In addition to having many attractions that are worth visiting, in Poncokusumo District there are also several lodgings and hardtop rentals. No wonder so many travelers who are traveling to Mount Bromo via Malang stop at one of the inns in Poncokusumo. Because, in addition to providing a place to stay overnight, lodging in this area also rents out a hardtop that is ready to take tourists to Bromo.See details
Gubug Bromo, Malang

Gubug Bromo

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Located in Malang, known for its mild climate and one of the five cities with the cleanest air in Asia, Gubug Bromo is perfect for both business & leisure travelers. This hostel features 24h front desk and security, restaurant namely, Gubug Bromo Resto & Cafe, shared lounge/TV area, common kitchen, designated smoking area and a free parking space. Moreover, a hand sanitizer and allows outside food deliveries for guests' convenience. The property staff is kind and efficient making the stay in this hostel more pleasing and attractive.See details
Bromo Cozy Homestay, Malang

Bromo Cozy Homestay

Poncokusumo, Malang
4.5/5Good(9 reviews)
Bromo Cozy Homestay location is near Mount Bromo, precisely in Dusun Kunci, Wringinanom Village, Kec. Poncokusumo, Malang Regency. Bromo Cozy Homestay provides accommodation for those who want to travel to Mount Bromo, either only in transit or for a full stay. At Bromo Cozy Homestay, there is an affordable À la carte restaurant that has a terrace and also the only available mini market (Indomaret) in the area before heading to Mount Bromo. At Bromo Cozy Homestay there is an interconnecting room for those of you who are vacationing with your family that features mountain views. In addition, there is also a dormitory room for backpackers at affordable prices. The accommodation offers a 24-hour front desk, room service, and free Wi-Fi. The bathroom comes with shower. We also provide shuttle services from Abdul Rachman Saleh Airport (18.7 km from the property), from Kota Baru Malang Station (23 km from the property), and from Arjosari Malang terminal (23.8 km from the property).Cozy Bromo Homestay is 1.5 km from Sedaer River Tubing and is 3.6 km from Wisata Alam Watu Menyan.See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Homestay Pak Purna, Malang

Homestay Pak Purna

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Starts fromIDR 607,499/room/night
Homestay Pak Purna offers accommodation in Malang and is located 900 metres away from Poncokusumo Tourism Village. The property features free parking. Each room is equipped with a comfortable bed and pillow . The bathroom comes with a water tub and water dipper. Guests can enjoy a meal at Lintangan Cafe & Resto. Other dining options are also located around the property.The nearest airport is Abdul Rachman Saleh Airport, 24.9 km from the property. See details
Mountain Ecolodge, Malang

Mountain Ecolodge

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Starts fromIDR 466,364/room/night
See details
basecamp bromo, Malang

basecamp bromo

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
See details
Intayu Premium Homestay, Malang

Intayu Premium Homestay

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Intayu Premium Homestay offers accommodation in Malang and is located 2.8 km away from Coban Pelangi Waterfall. The property features free WiFi. Each room is equipped with a comfortable bed and pillow . The bathroom comes with shower. Guests can enjoy a meal at Warung kopi Mbak Yun. Other dining options are also located around the property.Other facilities in Intayu Premium Homestay are the living room. The nearest airport is Abdul Rachman Saleh Airport, 26.9 km from the property. See details
Maison Manendra, Malang

Maison Manendra

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
The property offers bicycle rental and hiking. Other facilities include laundry service/dry cleaning, tours/ticket assistance, and tours.See details
RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo, Malang

RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo

Poncokusumo, Malang
5.0/5Fantastic(1 review)
Starts fromIDR 274,147/room/night
Facilities available in RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo are; non-smoking rooms, 24 hours front desk, WiFi, LED-TV, mineral water, hot shower, and parking area. Popular leisure, shopping center, restaurant, and entertainment near the hotel are; Sumber Pitu Waterfall (5.7 km), Rest Area Poncokusumo (4.1 km), Omah Semar Malang (3.8 km), Bromo Transit Park Tumpang (5.8 km), and Coban Pelangi Waterfall (7.3 km). Facilities available in RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo are; non-smoking rooms, 24 hours front desk, WiFi, LED-TV, mineral water, hot shower, and parking area. Popular leisure, shopping center, restaurant, and entertainment near the hotel are; Sumber Pitu Waterfall (5.7 km), Rest Area Poncokusumo (4.1 km), Omah Semar Malang (3.8 km), Bromo Transit Park Tumpang (5.8 km), and Coban Pelangi Waterfall (7.3 km).See details
Homestay Pak Hari, Malang

Homestay Pak Hari

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
See details
Capital O 92228 Cozy Bromo Homestay, Malang

Capital O 92228 Cozy Bromo Homestay

Poncokusumo, Malang
2.8/5Okay(6 reviews)
Starts fromIDR 112,961/room/night
offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, wifi, air conditioning, TV, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.See details
Homestay Akila, Malang

Homestay Akila

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Homestay Akila offers accommodation in Malang and located 350 meters away from Ngadas Village Office. The property features WiFi.Each room is equipped with comfortable bed. The bathroom comes with shower.Guests can serve their own food using the available cooking utensils in the kitchen or enjoy a meal at Warung Lestari Bromo. Other dining options are also located around the property. Breakfast can be served upon request.Other facilities at Homestay Akila include a living room.The nearest airport is Abdul Rachman Saleh Airport, 36 km from the property.See details
Homestay Bagus, Malang

Homestay Bagus

Poncokusumo, Malang
Awaiting Review
Homestay Bagus offers accommodation in Malang and located 4.4 km away from Coban Pelangi Waterfall. The property features free WiFi. Each room is equipped with comfortable bed. The bathroom comes with water tub & water dipper. Guests can enjoy a meal at Lintangan Cafe & Resto. Other dining options are also located around the property. Other facilities at Homestay Bagus is flat-screen TV. The nearest airport is Abdul Rachman Saleh Airport, 25.2 km from the property.See details
RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo, Malang

RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo

Poncokusumo, Malang
2.4/5Bad(1 review)
Starts fromIDR 203,275/room/night
Couples required to present their Marital ID upon check-in. Ideal stay option for Family Vacations, Solo, and Business Travelers. Facilities available in RedDoorz Syariah @ Wisma Djokorio Poncokusumo are; non-smoking rooms, 24 hours front desk, WiFi, LED-TV, mineral water, hot shower, and parking area. Popular leisure, shopping center, restaurant, and entertainment near the hotel are; Sumber Pitu Waterfall (5.7 km), Rest Area Poncokusumo (4.1 km), Omah Semar Malang (3.8 km), Bromo Transit Park Tumpang (5.8 km), and Coban Pelangi Waterfall (7.3 km).See details

FAQ about Hotels in Poncokusumo

What hotels in Poncokusumo offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Poncokusumo?

Which dates are the cheapest to stay in Poncokusumo this month?

What are some cheap hotels that are popular in Poncokusumo?

Review about Hotels in Poncokusumo

3.8/5
GoodFrom 27 reviews
5.0/516 Des 2023
DF • Solo Trip
5.0/516 Des 2023
DF • Solo Trip
5.0/516 Des 2023
DF • Solo Trip
5.0/516 Des 2023
DF • Solo Trip
2.4/520 Okt 2023
Jelita Firdausya
kotor bgt seprainya lantai berdebu dan bikin gatel :(
1.0/54 Jul 2023
Ridlwan Alawi
Sampai lokasi gagal cek in kmar tidak ada
5.0/51 Jul 2023
Putra Ramadhana Gaghana Sarjono
3.0/527 Jun 2023
Shaoloan Prawibowo
Kondisi kamar sesuai dengan harganya, untuk pelayanan kurang ok, karna pada saat malam hari pihak hotel meminta uang tambahan dengan alasan lupa mengupdate harga hotel.
4.0/519 Jun 2023
Salsabila Muthia Luthfi
5.0/521 Mar 2023
Ayu wahyuni
4.8/520 Mar 2023
KA • Trip with Friends
4.0/520 Jan 2023
NF
Kamarnya bagus tp ga sesuai ekspektasi, lorong menuju kamar agak horor rumput tinggi tp overall good
4.8/520 Jan 2023
Finda Rahmaniya
Homestay bagus utk beristirahat sebelum dan sesudah naik ke bromo. Tempat strategis dan bersih, proses check in dan check out sangat mudah anti ribet, minus nya cm fasilitas air panas di kamar mandi tidak berfungsi, diperbaiki yaa😊 but overall sudah sangat baaguusss👍
2.4/510 Nov 2022
Faizal Ahmad • Family Trip
My first Hotel Booking with tiket.com and getting an unpleasant experiences. Singkat cerita saya pergi ke Malang untuk menghadiri pemakaman Kakek saya dan karena semua serba dadakan jadi saya searching2 penginapan terdekat. Awalnya menemukan akomodasi ini di App biasanya saya booking tiket pesawat maupun hotel dan saya iseng buka tiket.com ternyata harga yang ditawarkan lebih murah.Sy lihat foto2nya OK dan tdk sempat lihat review karena selama ini saya book dari App sebelah jg tdk pernah ada masalah & sy positif thinking aja + karena capek.Sy booking 2 kamar sekitar jam 6 malam & akhirnya sampai ditempat sekitar jam 8/9 malam sy lupa.Sy tdk ada masalah dengan lokasi karena g tahu juga akomodasi terdekat dimana.Sampai di lokasi tempatnya gelap sampe mikir apa tutup karena pandemi.Bersyukur ada staff yg baru saja dtg namanya Mas Ari & dia helpful. Proses check in ruwet, Mas Ari mencoba kontak owner karena dia tidak dapat info akan ada yg check in.Owner ribet mau cek bla bla bla, sampe dikirim foto kode booking yg katanya g ada,bilang harusnya datang jam 7 td,g sampai situ OKlah Akomodasi Syariah but ini ribet banget ud dikasih KTP masih nanya suami istri or gmn.Padahal ud dijelasin sy dtg dengan adik dan suaminya+saya dan ibu sy,kami datang karena pemakaman kakek.Entahlah berapa lama kami nunggu,intinya udah capek pingin cari tempat lain tapi g tahu dimana + udah bayar lunas. Sudah OK, pake acara bingung mau kasih kamar atas apa bawah.Entahlah… Didalam kamar ada beberapa serangga mati dilantai,dikasur juga sedikit kotor.Udahlah capek pingin mandi air hangat karena ini didaerah pegunungan yg pasti udaranya dingin airnya juga pasti dingin dan air panasnya g bisa.Mas Ari tadi sudah pulang katanya nanti yang jaga datang tp dia meninggalkan nomer HP,kita telp tdk begitu lama dia dtg dengan petugas yg jaga malam.Langsung deh dicek water heaternya dan emang panas,katanya suruh nunggu 5 menit.Si Bapak pergi,airnya dingin lagi + kecil banget alirannya udahlah males mau manggil lagi karena sudah lelah.Keesokan harinya,drama air lagi udah dinyalain lebih dari 5 menit g panas2 dan si penjaga juga g ada.OMG nyerah deh,nunggu agak siang biar bisa mandi air dingin padahal kami sudah ditunggu kerabat lainnya.Sempet iseng cek water heaternya pake yang Gas,kebetulan dirumah pakai gas dan yg listrik.Harusnya yg gas g pake nunggu 5menitan udh panas maybe it’s not our day aja kali ya.The best things dari tempat ini viewnya bagus dan ada cafe yg buka jam 8 pagi serta udaranya segar dipagi hari.Dan pagi itu sy juga baru sadar sebelah kamar entah itu apa tp berantakan banget.G nyesel sih karena sy tdk berekspetasi dpt hotel berbintang or apalah but at least nyaman,bersih sudah cukup but this property…Speechless
5.0/56 Nov 2022
Muhammad Haikal
4.0/515 Okt 2022
Ferry Kurniawan
5.0/514 Okt 2022
Ferry Kurniawan
4.6/518 Sep 2022
hamid miftachul
5.0/517 Sep 2022
RO • Family Trip
Bapak & ibu penjaganya baik banget banget bangettt, kebetulan wkt itu cuma saya & keluarga yg menginap, gak ada tamu lain, tapi tetap ditungguin sampai waktunya berangkat ke bromo jam stgh 1 pagi (karena gerbang bakal digembok & si penjaga pulang kerumahnya, rumah bapaknya di sebelah wisma). Parkiran di wisma ini juga luasss. Kalo ke bromo nginepnya pasti disini lagi, harganya juga affordable, lokasi wisma dekat dengan area basecamp jeep2 yg berangkat dari malang, jadi bisa dijemput lgsg di wisma👍🏻
5.0/514 Sep 2022
Dewi Rachmawati
Hotels in PoncokusumoDon't feel hesitant to book hotels in Poncokusumo at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.