lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels in Tegalsari

Tegalsari
Wed, 17 Apr 2024 - Thu, 18 Apr 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 54 hotels in Tegalsari
Homestay Mentari Women Only, Surabaya

Homestay Mentari Women Only

Tegalsari, Surabaya
Awaiting Review
The accommodation is comfortable and affordable, Homestay Mentari Women Only an exceptional inn is conveniently located. A fantastic choice to get an unforgettable experience. Enjoy professional service, attentive, friendly and intimate with your comfort during your stay.See details
Istana Permata Dinoyo, Surabaya

Istana Permata Dinoyo

Tegalsari, Surabaya
3.7/5Good(388 reviews)
Starts fromIDR 128,186/room/night
Istana Permata Dinoyo offers accommodation in Surabaya and is located 2.7 km away from Surabaya Zoo. The property features free WiFi and free parking.Each room is equipped with air conditioning and television. The bathroom comes with shower and water heater.Guests can enjoy a meal at the restaurant on-site or visit Cocari. Other dining options are also located around the property.Other facilities at Istana Permata Dinoyo include 24-hour reception and luggage storage.The nearest airport is Juanda International Airport, 15.9 km from the property.See details
RedDoorz near Taman Bungkul, Surabaya

RedDoorz near Taman Bungkul

Tegalsari, Surabaya
3.3/5Okay(28 reviews)
Starts fromIDR 140,622/room/night
Additional facilities available in RedDoorz near Taman Bungkul are; Car Parking Area, Shared Kitchen, Shared Lounge, Laundry Service, Smoking Area, Desk, Non-Smoking Rooms, Room Service and 24-Hours Front Desk. Popular Landmarks, Leisure, Shopping and Entertainment experiences near the Guest House are; Ciputra World Mall (3.4 km), Marvell City Mall (1.8 km), Kebun Binatang Surabaya (2.9 km), Tunjungan Plaza (2.6 km), Surabaya Town Square (4 km), Grand City Mall (2.6 km) and Taman Bungkul (1.8 km).  - Property does not accept Covid-19 Self isolation guests. - This property requires guests to hold a valid negative SWAB Test Antigen Result. See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

RedDoorz near Taman Bungkul, Surabaya

RedDoorz near Taman Bungkul

Tegalsari, Surabaya
Awaiting Review
Starts fromIDR 140,619/room/night
Stop at RedDoorz near Taman Bungkul to discover the wonders of Surabaya. Featuring a satisfying list of amenities, guests will find their stay at the property a comfortable one. Free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, car park are just some of the facilities on offer. Guestrooms are fitted with all the amenities you need for a good night's sleep. In some of the rooms, guests can find towels, closet, internet access – wireless (complimentary), air conditioning, desk. The property offers various recreational opportunities. For reliable service and professional staff, RedDoorz near Taman Bungkul caters to your needs.See details

FAQ about Hotels in Tegalsari

What are the best hotels in Tegalsari with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Tegalsari this month?

What are some cheap hotels that are popular in Tegalsari?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Tegalsari?

What hotels in Tegalsari offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Tegalsari?

Review about Hotels in Tegalsari

4.1/5
GoodFrom 1570 reviews
5.0/516 Apr 2024
Safira Wihartanti • Solo Trip
Suasana tenang. Presentasi makanan bagus banget. Pemandangan laut sangat bagus.
5.0/516 Apr 2024
MM • Solo Trip
ok Kebersihan sangat terjaga dan rapi.
4.0/516 Apr 2024
Dimas Nooryansyah Achmadi • Family Trip
Awalnya sih sedikit kecewa karena wkt pesen di tiket minta yg bathup karena anak2 sdh request ternyata setelah check in di kasih yg shower ktnya sih hotel lg penuh dan tersisa hanya shower.. tp next day ternyata di bantu sm mas2 receptionistnya utk pindah kamar yg ada bathup nya akhirnya anak2 happy.. thx bisanta
5.0/516 Apr 2024
Faizal Adi Febriyanto • Solo Trip
Pemandangannya luar biasa.
5.0/516 Apr 2024
DL • Couple Trip
Area parkir terjaga baik.
userImage-5userImage-5
3 Photos
5.0/516 Apr 2024
Renaldi Dewangga Putra W • Solo Trip
Pas pertama datang. Hotel yg bagus banget. Rekom bgt kalau ke sbya nih hotel. Pelayanan bagus. Kamarnya luas, fasilitas lengkap, view luar biasa dan suasananya nyaman banget
3.4/516 Apr 2024
OB • Couple Trip
Waktu kemarin nginep disana Netflixnya nggak bisa, setting air panasnya juga susah banget udah ditengah tapi tetep terlalu panas, air galon yang ada di lorong ujung kurang dikontrol jadi waktu aku ngisi air minum cuman dapet 250ml doang, sikat gigi yang disediakan hanya satu saja sedangkan ammenities lainnya tersedia untuk 2 orang, tissue toilet kosong belum diisi ulang, begitu pula dengan tissue yang dimeja. Jadi menurutku kontrolnya kurang untuk kesiapan kamarnya
5.0/516 Apr 2024
MF • Couple Trip
Harga sesuai fasilitas.
5.0/516 Apr 2024
AM • Family Trip
Kebersihan sangat baik. Hidangan khas lokal.
5.0/516 Apr 2024
DM • Family Trip
AC berfungsi baik. Kualitas pelayanan terbaik.
5.0/516 Apr 2024
DM • Family Trip
pelayanan sangat baik. cepat dan sigap. akses mudah kemana mana terutama ke kawasan tp, banyak tempat jualan di pinggir jalannya. minus nua cuma warna sarung bantal nya sdh kekuningan waktunya buat di ganti dan harus tingkatkan kebersihan untuk kaca jendela kamar. security gercep dan ramah
5.0/516 Apr 2024
Mersi Damia • Family Trip
Akomodasi sangat bersih.
5.0/516 Apr 2024
Triwibowo Budi Sesatyo • Family Trip
Lokasinya sangat strategis
2.6/516 Apr 2024
WS • Couple Trip
Baru aja nyampe tiba2 ada pelanggan teriak2 karena ada binatang di kamar. Kita udah panik, yaelahh baru juga mau checkin. Pilihan kamar yg standar ga ada jendela, kalo mau jendela upgrade ke superior yaa kemarin aku dicharge biaya karena pengen jendela. Padahal aku udah buat keterangan di Tiket.com utk berjendela, tp dia ga notice. Aku udah nyampe kamar, baru aku ngeluh krn aku minta jendela. Jadi turun lagi ke bawah utk proses upgrade. Kebersihan kamar secara lingkungan cukup, tapi kita jadi was was di kamar mandi karena kejadian yg kami saksikan waktu tiba di hotel. Cangkir ga dibersihkan, bekas peminum sebelumnya masih ada bercak coklat atau hitam2 di cangkir. Pelayannya sebenarnya sangat ramah, tp ya ga tau kenapa begitu mungkin efek libur lebaran tetap kerja ya.. Oiya utk sarapan standar sih seperti biasanya. Kayaknya mending beli sarapan diluar utk kulineran Oiya utk akses kemarin jalan kaki ke TP2, lumayan 7-10 menit ya
4.0/516 Apr 2024
Novie Istianingsih • Family Trip
Dekat tunjungan , next pesen yg incl sarapan
4.0/516 Apr 2024
Mohamad Khilmi • Solo Trip
Bagus dan rekomendasi deket mall
5.0/516 Apr 2024
Suhartono Suhartono • Family Trip
Kamar bersih dan ramah pelayanan
5.0/516 Apr 2024
KS • Business Trip
Layanan yang responsif. Suasana parkir bersih.
userImage-18userImage-18
2 Photos
5.0/516 Apr 2024
Yulia Rosalina • Family Trip
Kebersihan terjaga maksimal. Suasana sekitar yang segar. Staf yang tepat waktu dan penuh perhatian.
4.6/516 Apr 2024
Yulia Rosalina • Family Trip
Sarapannya enak,sesuai budget Parkir terorganisir dengan baik. Suasana ramah.
Hotels in TegalsariDon't feel hesitant to book hotels in Tegalsari at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.