Artotel Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Artotel Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Artotel Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Artotel Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Artotel Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
+ 51 lainnya
Hotel

Artotel Jakarta Wahid Hasyim

Tanah Abang, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Pengecekan Suhu Badan
Alat Perlindungan Diri
Pembersihan dan Desinfeksi
Peraturan Pembatasan Sosial
Ketersediaan Alat Antiseptik

Review

Tiket
4.3
Good
Dari 290 review
Tripadvisor
Dari 25 review
Review yang paling membantu
DL
16 Feb 2020 - Solo
5.0/5
Suka: - kamar yang bersih dan terdesain dengan baik, dengan amenities yang cukup lengkap; - tidak ada botol minuman kemasan plastik sekali pakai; - staf yang ramah dan sigap; - lokasi sangat strategis. Tidak suka: - alat pemasak air tampak rumit dipakai.
S
07 Jun 2020 - Couple
4.0/5
Bookingnya non-smoking room tp pas check in full, jadinya dapet yg smoking room, but it's okay. Untung kamarnya gak bau asap cuma di koridornya aja
NO
31 May 2020 - Couple
3.2/5
Pelayanan dari resepsionis cowonya bagus, ramah2 banget. Tapi sayang amenitiesnya kurang, padahal saya pesen kamar untuk 2 orang tapi amenitiesnya cuman serba satu kecuali handuk. Untuk kebersihan kamar kurang, karna pertama kali dateng, ruangan masih sangat kurang wangi, tapi untuk hari kedua disaat pembersihan kamar udah wangi walaupun agak lama pembersihannya padahal udah dibilang untuk minta tolong dibersihin&amenitiesnya ternyata ga ditambah, padahal biasanya hotel lain jika pembersihan kamar, amenities di ganti dengan yg baru lagi. Tapi cukup lah dengan sekelas bintangnya&harga. Mungkin harus banyak yg perlu diperhatikan&diperbaiki, sukses selalu.
M Fadhil Zulfikar
27 Jan 2020 - Solo
5.0/5
Saya suka nuansa propertinya yang modern dan artsy. Hotelnya bersih, sarapannya enak, staffnya ramah, gak berisik. Lokasinya strategis banget.
AP
02 Jul 2020 - Couple
1.0/5
Sangat amat mengecewakan mulai dari sambutan di awal, kamar & makan semua aspek sangat buruk!! Sangat amat mengecewakan Saat saya konfirmasi by phone sudah tidak enak sapaanya seakan2 ogah2an Sampai lokasi tak ada senyum di semua orang hotel Saya sudah req animal towel sudah di iyakan, sampai lokasi tidak ada alasan yg buat tidak masuk, whattt???? Sampai kamar AC bocor air netes Sarapan saat di tanyakan tidak informatif, di infokan jam 8, Dan jam 8 saya tlp katanya blm datang, 8.23 saya tlp lg infonya blm matang, sekelas hotel jam 8.23 blm ready sarapan?? Aga aneh... Jam 9 sarapan datang dan.... makananya anyep semua tak ada rasa, dan sudah dingin trus yg belum matang apanya????? Makanan tiba tanpa ada minuman... sangat tidak rekommended.. Mohon di tingkatkan kembali..
Lokasi
Jl. KH. Wahid Hasyim No.135-137, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10240, Indonesia
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:00
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Deskripsi

FAQ
What is the address of Artotel Jakarta Wahid Hasyim?
Artotel Jakarta Wahid Hasyim is located at Jl. KH. Wahid Hasyim No.135-137, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10240, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Artotel Jakarta Wahid Hasyim?
The standard check-in time at Artotel Jakarta Wahid Hasyim is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Artotel Jakarta Wahid Hasyim?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Public Facilities
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Concierge services
 

Review

4.3
Good
Dari 290 review
Cleanliness
4.3
Facilities
4.1
Location
4.5
Service
4.2
Value for money
4.2
Couple
103
Family
48
Solo
122
Group
17
Vacation
157
Business
93
Medical
2
Others
38
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
DL
16 Feb 2020 - Solo
5.0/5
Suka: - kamar yang bersih dan terdesain dengan baik, dengan amenities yang cukup lengkap; - tidak ada botol minuman kemasan plastik sekali pakai; - staf yang ramah dan sigap; - lokasi sangat strategis. Tidak suka: - alat pemasak air tampak rumit dipakai.
S
07 Jun 2020 - Couple
4.0/5
Bookingnya non-smoking room tp pas check in full, jadinya dapet yg smoking room, but it's okay. Untung kamarnya gak bau asap cuma di koridornya aja
NO
31 May 2020 - Couple
3.2/5
Pelayanan dari resepsionis cowonya bagus, ramah2 banget. Tapi sayang amenitiesnya kurang, padahal saya pesen kamar untuk 2 orang tapi amenitiesnya cuman serba satu kecuali handuk. Untuk kebersihan kamar kurang, karna pertama kali dateng, ruangan masih sangat kurang wangi, tapi untuk hari kedua disaat pembersihan kamar udah wangi walaupun agak lama pembersihannya padahal udah dibilang untuk minta tolong dibersihin&amenitiesnya ternyata ga ditambah, padahal biasanya hotel lain jika pembersihan kamar, amenities di ganti dengan yg baru lagi. Tapi cukup lah dengan sekelas bintangnya&harga. Mungkin harus banyak yg perlu diperhatikan&diperbaiki, sukses selalu.
M Fadhil Zulfikar
27 Jan 2020 - Solo
5.0/5
Saya suka nuansa propertinya yang modern dan artsy. Hotelnya bersih, sarapannya enak, staffnya ramah, gak berisik. Lokasinya strategis banget.
AP
02 Jul 2020 - Couple
1.0/5
Sangat amat mengecewakan mulai dari sambutan di awal, kamar & makan semua aspek sangat buruk!! Sangat amat mengecewakan Saat saya konfirmasi by phone sudah tidak enak sapaanya seakan2 ogah2an Sampai lokasi tak ada senyum di semua orang hotel Saya sudah req animal towel sudah di iyakan, sampai lokasi tidak ada alasan yg buat tidak masuk, whattt???? Sampai kamar AC bocor air netes Sarapan saat di tanyakan tidak informatif, di infokan jam 8, Dan jam 8 saya tlp katanya blm datang, 8.23 saya tlp lg infonya blm matang, sekelas hotel jam 8.23 blm ready sarapan?? Aga aneh... Jam 9 sarapan datang dan.... makananya anyep semua tak ada rasa, dan sudah dingin trus yg belum matang apanya????? Makanan tiba tanpa ada minuman... sangat tidak rekommended.. Mohon di tingkatkan kembali..
Eka Suryani
02 Jul 2020 - Group
4.8/5
Harga cukup murah, tempat tidur sangat empuk...kualitas bantal, selimut, dan seprai bagus untuk rehat. Tidak ada kolam renang, wajar sih karena hanya bintang 3 Hotel rapi, dekat dengan Pasar Tanah Abang, tinggal ngesot bisa belanja murah deh Mas yg jaga di luar di area parkir sangat baik dan ramah....mengantarkan motor saya yang rusak ke bengkel, anterin saya dan teman saya juga makan Sate Kambing....pelayanannya sangat baik Kamar mandi juga bersih dan cukup luas Hanya saja AC kurang dingin dan ukuran kamar agak sempit. Thank you
GM
14 Jun 2020 - Couple
3.0/5
Pertama kali nginep di artotel.. Pesen kamar yang room 20 studio, keterangan di detail fasilitasnya dapet kasur yg ukuran king, tapi pas check in dpetnya yg ukuran queen, Pertama masuk kamarnya di infoin kalo kamarnya non smoking its oke lah, tapi kenyataannya kamar pas di buka bau rokoknya banget banget. Pemesanan untuk 2 orang cuma dapet sendalnya 1 pasang. Sikat gigi 1 pasang doang.
AP
17 Apr 2020 - Couple
5.0/5
i like that the room was clean, the bathroom also clean, there is a hairdryer available, although the compliment for nescafe dolce gusto was not filled, AC was fine, the room was comfortable.
BN
26 Jul 2020 - Solo
5.0/5
Kamar nyaman suasana tenang menjadikan tempat pilih untuj bermalam yang tepat
RR
04 Jul 2020 - Couple
5.0/5
Hotel ini selalu bikin nyaman dan mau balik lagi
0.0
Dari 25 review
Cleanliness
5.0
Rooms
5.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
1
Family
3
Solo travel
7
Friends getaway
5
Business
6
Travelwitharben
02 Mar 2020 - Friends getaway
This is my third time coming to this Artotel branch, after the great experience I got from the Semarang branch and bad experience at Surabaya, I try to give another shoot for this branch to showcase their hospitality. Decided to stay for 2 nights and here they are the troubles. 1 as in an hour waiting to get my room check-in even though I already wrote a message to the hotel through booking.com all about my preferences and needs although they gave us a complimentary ice tea right after they know I start to feel irritated. 2 as in two nights without internet even I called them, informed them and making sure that they fix it. But It seems no one care or even trying to resolve my troublesome or inconvenience. 3 as in calling three times for the staff to (again) checking my internet and making sure it fixes this time! But unfortunately, they did nothing. One guy knocked our room at 2 am even I hanged do not disturb the sign for sleep! Completely unprofessional of the guest's privacy ethic. Overall the hotel building is so good, the bar is so promising but their service is COMPLETE MESSED!! We did not get our room amenities, did not get our internet fixed and waited for an hour for our check-in. Overall, there is no manager or even supervisor trying to explain or apologizing to every inconvenience they caused us. Sadly, only one guy named Adit trying to cool down my temper right before I walked away from this nasty hotel. I really hope that this guy will get a better position as a supervisor or even manager considering his professionalism in handling the guest needs and make a good closure before the guest is checked out.
Pongs4k0rn88
25 Feb 2020 -
I came here with a decent deal from online travel apps. heard that artotel group is very artsy in design and service. It is very strategic, nearby the Sarinah area and both walking distance from Tanah Abang Grand Bazaar and Sarinah CentreThe graffiti theme inside the room is made by Lala Bohang, a well known local writer which I think it is very artsy. Room is not so big compared to Artotel in Thamrin which is more well known but still comfy to stay and sleep. Amenities provided is complete, even they have mini nescafe coffee maker inside the room, excellent! Breakfast is Nice, food displayed is much vary from the selections, just right for the price and also the classification of the hotel, Simple yet easy to eat, and also you can request for some egg dishes though they don't have any food stall for breakfast. Overall it is recommended for the price and the comfort of stay, service and also room is acceptable.
cakasana
24 Jan 2020 - Business
This is actually my 4th or 5th visit after they became Artotel. Location is really great, just 10-15 mins of walking from the northern terminus of North-South MRT and BRT station. And the neighborhood is quite safe even at late night. Just don’t go too far west. Breakfast is great for 3-stars hotel (and you can order drinks from the bar, which is even better). They can prepare you a takeaway breakfast, provided you inform them a day before. Service is typical Indonesian, top-notch. But there’s a little question. Is it allowed to smoke inside the common area? Because when I checked out this morning, the staffs were nonchalantly smoking inside the lobby. As a non-smoker I found this uncomfortable.
Pirancur
07 Dec 2019 - Solo travel
Place to rest after a tiring day. I stay here pretty often when Im too tired to go home, or after I spend time outside, on weekend. Their none smoking room is better because it was spacious. The breakfast, not consistent, but I like their kwetiaw. My favorite food is Bang's Wing. The crew are helpful.
vijayy
08 Nov 2019 - Business
My job involves a lot of travel and i have to stay at different places. I vist Jakarta so many times in a year and based on my previous experience with another Artotel in front of sarinah i thought to give a try. Booked through agoda and checked in very late in night and come to know that my room is in another wing from the main hotel which was kind of a make shift hotel building as rooms were some how adjusted to make them a hotel room but from inside you feel that you are in a kind of cheap lodge . Although the rooms were clean and tidy on the first day but after that I observe the services are at poorest and everyday i have to call them several times to make up my room but no effect and nothing was improved till i checked out. If you call housekeeping there is no one there to pick up the call. Breakfast is having a limited options and stand no where in comparison with artotel thamrin. Food prices are sky rocket high and to surprise beer and other drinks rates are higher than the famous pubs of Jakarta Actually this building was of fab hotel and artotel has hired it and the entire hotel is run by new trainees with limited staff without any supervision. Overall rarely i write bad about any hotel but they have forced me to write this review . I would not recomend this hotel even for a shorter stay
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.