Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
+ 78 lainnya
Hotel

Aryaduta Palembang

Ilir Barat Satu, Palembang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Pengecekan Suhu Badan
Alat Perlindungan Diri
Pembersihan dan Desinfeksi
Peraturan Pembatasan Sosial
Ketersediaan Alat Antiseptik

Review

Tiket
4.2
Good
Dari 483 review
Tripadvisor
Dari 908 review
Review yang paling membantu
Amalia Amalia
11 Feb 2020 - Family
4.4/5
Lokasi strategis di pusat kota, sarapannya enak dan lengkap, suprisingly anakku usia diatas 9 tahun ga kena tambahan biaya selayaknya hotel lain, pool nya keren beda sama hotel kebanyakan di Palembang karena ada area pasir tempat anak2 main..satu area dengan mall jadi kalo bosen di kamar bisa sambil cuci mata ke mall.. recommended banget. puas stay disini ^^
Abdi wahyu Saputra
15 Aug 2020 - Couple
2.2/5
kurang puas karena pelayanan yg di berikan
Ade
09 May 2021 - Family
5.0/5
Hotelnya bagus, pelayanannya bagus, kolamnya bagus, kamarnya bagus, lokasinya bagus. Lah, ini kayak review di aplikasi lain ya? Wkwkkw, tp gpp deh, memang bagus semua, apalagi harganya murah beli di tiket.com pake promo thr, murah gilaaakk.
Fitri Indah Wulandari
05 May 2021 - Solo
5.0/5
tempat beristirahat yang nyaman saat berlibur, ditambah lagi dengan pelayanan seluruf staff yang sangat ramah, bersebelahan juga dengan pusat perbelanjaan dan makanan. top deh pokonya
Ismail Mail
27 Apr 2021 - Family
3.4/5
kolam renang tidak bisa di gunakan
Lokasi
Palembang Square, Jl. POM IX, Lorok Pakjo, Kec. Ilir Bar. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan 30137
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of Aryaduta Palembang?
Aryaduta Palembang is located at Palembang Square, Jl. POM IX, Lorok Pakjo, Kec. Ilir Bar. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan 30137
What are the standard check-in & check-out times of Aryaduta Palembang?
The standard check-in time at Aryaduta Palembang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Aryaduta Palembang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does Aryaduta Palembang have a swimming pool?
Yes, Aryaduta Palembang does have a swimming pool.
Fasilitas
Fasilitas Populer
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Barbecue grill(s)
Spa treatment room(s)
Fitness facilities
Indoor pool
Outdoor pool
Yoga room
Full-service spa
Fitness
Karaoke
Pool sun loungers
Beach sun loungers
Garden
Health club
Children's pool
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Free newspapers in lobby
Terrace
Hotel Services
Luggage room
Concierge services
Doorman
Luggage storage
Dry cleaning/laundry service
Hotel safe
Currency exchange
Wedding services
Bicycle hire service
Wake-up service
24-hour front desk
Multilingual staff
Safe-deposit box at front desk
 

Review

4.2
Good
Dari 483 review
Cleanliness
4.2
Facilities
4.2
Location
4.5
Service
4.2
Value for money
4.2
Couple
59
Family
275
Solo
112
Group
37
Vacation
333
Business
85
Medical
8
Others
57
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
Amalia Amalia
11 Feb 2020 - Family
4.4/5
Lokasi strategis di pusat kota, sarapannya enak dan lengkap, suprisingly anakku usia diatas 9 tahun ga kena tambahan biaya selayaknya hotel lain, pool nya keren beda sama hotel kebanyakan di Palembang karena ada area pasir tempat anak2 main..satu area dengan mall jadi kalo bosen di kamar bisa sambil cuci mata ke mall.. recommended banget. puas stay disini ^^
Abdi wahyu Saputra
15 Aug 2020 - Couple
2.2/5
kurang puas karena pelayanan yg di berikan
Ade
09 May 2021 - Family
5.0/5
Hotelnya bagus, pelayanannya bagus, kolamnya bagus, kamarnya bagus, lokasinya bagus. Lah, ini kayak review di aplikasi lain ya? Wkwkkw, tp gpp deh, memang bagus semua, apalagi harganya murah beli di tiket.com pake promo thr, murah gilaaakk.
Fitri Indah Wulandari
05 May 2021 - Solo
5.0/5
tempat beristirahat yang nyaman saat berlibur, ditambah lagi dengan pelayanan seluruf staff yang sangat ramah, bersebelahan juga dengan pusat perbelanjaan dan makanan. top deh pokonya
Ismail Mail
27 Apr 2021 - Family
3.4/5
kolam renang tidak bisa di gunakan
IM
03 Apr 2021 - Family
2.8/5
pertama kali masuk malah dapat kamar yg kotor dan belum dibersihkan. akhirnya komplain dan baru dikasih kamar yg bersih. kemudian waktu perpanjang kamar malah kartunya belum diset jd ga bisa naik lift dan masuk kamar.
Arbaiyah Septiani
21 Mar 2021 - Family
5.0/5
kamar nyaman . sarapan enak .
RL
04 Oct 2020 - Solo
2.8/5
Below are pros and cons about my stay at this hotel for 7 nights. Pros: -Centralized location which make your movement in Palembang City is convenient -Close to plaza, mini-mart and few eatery places. -Nice Gym and Swimming pool, although pool towel is not provided, quite strange for a 4 stars hotel though Polite -Staffs especially at Front Desk and Housekeeping they, even upgraded me to next category due to being long stay Cons. Room: -Cleanliness needs to be highlighted especially, bed sheet I, found some stains on the day of my arrival on bed sheet and duvet also during my 7 nights I, frequently found stains here and there even the bed has been made up Found. -some hair on my arrival inside the bathroom the, cleanliness was not maximal The. -worst of my stay was the breakfast spread very, monotonous FRIEDRICE (POTATO, WEDGES which I believe it should be boil potato EVERYDAY it) might be OK for those whose staying for couples of nights but if you stay for 7 nights it... became nightmare well, on the bright side there was local delicacies provided Pempek (laksan, and etc NO) -BUTTER for your toast they, replaced it with margarine I, have asked to the waiter for butter during my first few days yet no positive respond until I gave up to ask .
BJ HARAHAP
24 Aug 2020 - Family
2.2/5
Kami menginap di lantai 10 selama 2 malam koridornya agak bau lembab dan banyak nyamuk, bekas makanan dikamar sebelah sdh 1 malam 1 hari masih belum dibersihkan dan dikamar 1006 ternyata banyak nyamuk besar-2 kepada pihak pengelola,agar lebih memperhatikan kebersihan dan kenyamanan tamu. Sudah diminta tolong untuk disemprot pakai anti nyamuk tapi masih tetep sinyamuk masi banyak keliaran dalam kamar. Untuk kamar nya model lama, sendal dan sikat gigi atu-2. Bintang 4 rasa bintang 1. Tidak akan mengulangi hotel ini lagi.
Muhammad Ghazi Helwin
11 Aug 2020 - Solo
2.6/5
saya datang jam 12 siang, dan diarahkan untuk menunggu dengan waktu yang tidak di tentukan, dengan alasan kamar sedang di bersihkan/persiapkan tanpa ada kepastian waktu. dan akhirnya baru mendapatkan kamar jam setengah 3 siang setelah saya protes keras. saya kecewa.
4.5
Dari 908 review
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
55
Family
322
Solo travel
80
Friends getaway
85
Business
314
izazayaa
29 Jun 2021 - Business
Thank you for a very good service, the staff was so nice and friendly. Mr. Yayan, The fo staff was so helpfull and explain the hotel area clearly, the checkin process was so smooth and so fast,thanks ! The restaurant also provided the best service, every staff Mr. Arpani, Adrian, Ferdi and so on was so nice and friendly, they also informed hotel's facility clearly. The breakfast so good and had so much variants. Thanks aryaduta, keep up the good work.
patsycakepixie
19 May 2021 - Solo travel
One of my favorite hotel in town, always being happy to stay here cause good location and easy access too. Great hospitality from all of Aryaduta employee 👍👍👍 Big thank you to Pak Arpani, who is always greeting every morning on breakfast time with good service, and Mbak Desy so nice smile from her eyes while serving also nice to meet you Pak Gani as the nice Chef that cooked for lovely lunch meal. 👍👍👍 Once again, Thank you so much for complimentary meal. Feels like home, really enjoy during stay longer here. So great service check in and check out from them. Recommended hotel for you while travelling to Palembang.
royhotner
18 May 2021 -
Services is good. Food is good. Price is good. Room is standard, but a little smelly Pool is Good, Facilities is Good. Location Access Near to Mall & Hospital. Less promo, Hopefully Aryaduta will have continously promo price Overall standard average rate
PalliReddy1970
24 Mar 2021 -
Kind courtesy by all staff / Good response / taking care / Center of attraction Palembang / Good ambiance/ F&B satisfied / good hospatality . Need to Improve online room booking system / easy access to Shopping malls / good house keeping
Lady S
09 Feb 2021 - Family
Very good hotel in Palembang. Room is spacious, big lobby, clean hotel, staff are friendly, food is delicious & offering a tasty local cuisine, hotel location is good also. Reccommended hotel in Palembang.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.