1
Night
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
Aryaduta Palembang, Palembang
+ 76 others
Hotel

Aryaduta Palembang

Ilir Barat Satu, Palembang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 602 reviews
The most helpful reviews
Amalia Amalia
11 Feb 2020 - Family
4.4/5
Lokasi strategis di pusat kota, sarapannya enak dan lengkap, suprisingly anakku usia diatas 9 tahun ga kena tambahan biaya selayaknya hotel lain, pool nya keren beda sama hotel kebanyakan di Palembang karena ada area pasir tempat anak2 main..satu area dengan mall jadi kalo bosen di kamar bisa sambil cuci mata ke mall.. recommended banget. puas stay disini ^^
Abdi wahyu Saputra
15 Aug 2020 - Couple
2.2/5
kurang puas karena pelayanan yg di berikan
Rudy Yasin
15 Oct 2021 - Family
5.0/5
Baguuuuuuussssssssss...........
wahyu rizki
30 Aug 2021 - Family
5.0/5
bagus sangat bagus bagus banget
DP
31 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Wah mantap untuk staycation disini,bisa early check inn jam 12 siang kmudian di upgrade kamarnya ke deluxe ada bathub-nya, sarapan krn PPKM diantar pakai box ke kamar, semua fasilitas kolam renang dll baik, Semoga pandemik segera berlalu, thanks for the hospitality aryaduta palembang.
Location
Palembang Square, Jl. POM IX, Lorok Pakjo, Kec. Ilir Bar. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan 30137
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Aryaduta Palembang?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
  • Deluxe Room
  • Junior Suite
  • Executive Suite
  • Presidential Suite
How much does a typical room cost at Aryaduta Palembang?
The cheapest price at Aryaduta Palembang if you want to stay tonight is IDR 550,000
What is the address of Aryaduta Palembang?
Aryaduta Palembang is located at Palembang Square, Jl. POM IX, Lorok Pakjo, Kec. Ilir Bar. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan 30137
What are the standard check-in & check-out times of Aryaduta Palembang?
The standard check-in time at Aryaduta Palembang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Aryaduta Palembang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Hotel Services
Luggage storage
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Concierge services
 

Reviews

4.2
Good
From 602 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
4.2
Location
4.4
Service
4.2
Value for money
4.2
Couple
83
Family
333
Solo
142
Group
44
Vacation
416
Business
110
Medical
8
Others
68
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Amalia Amalia
11 Feb 2020 - Family
4.4/5
Lokasi strategis di pusat kota, sarapannya enak dan lengkap, suprisingly anakku usia diatas 9 tahun ga kena tambahan biaya selayaknya hotel lain, pool nya keren beda sama hotel kebanyakan di Palembang karena ada area pasir tempat anak2 main..satu area dengan mall jadi kalo bosen di kamar bisa sambil cuci mata ke mall.. recommended banget. puas stay disini ^^
Abdi wahyu Saputra
15 Aug 2020 - Couple
2.2/5
kurang puas karena pelayanan yg di berikan
Rudy Yasin
15 Oct 2021 - Family
5.0/5
Baguuuuuuussssssssss...........
wahyu rizki
30 Aug 2021 - Family
5.0/5
bagus sangat bagus bagus banget
DP
31 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Wah mantap untuk staycation disini,bisa early check inn jam 12 siang kmudian di upgrade kamarnya ke deluxe ada bathub-nya, sarapan krn PPKM diantar pakai box ke kamar, semua fasilitas kolam renang dll baik, Semoga pandemik segera berlalu, thanks for the hospitality aryaduta palembang.
Ade
09 May 2021 - Family
5.0/5
Hotelnya bagus, pelayanannya bagus, kolamnya bagus, kamarnya bagus, lokasinya bagus. Lah, ini kayak review di aplikasi lain ya? Wkwkkw, tp gpp deh, memang bagus semua, apalagi harganya murah beli di tiket.com pake promo thr, murah gilaaakk.
Fitri Indah Wulandari
05 May 2021 - Solo
5.0/5
tempat beristirahat yang nyaman saat berlibur, ditambah lagi dengan pelayanan seluruf staff yang sangat ramah, bersebelahan juga dengan pusat perbelanjaan dan makanan. top deh pokonya
Ismail Mail
27 Apr 2021 - Family
3.4/5
kolam renang tidak bisa di gunakan
IM
03 Apr 2021 - Family
2.8/5
pertama kali masuk malah dapat kamar yg kotor dan belum dibersihkan. akhirnya komplain dan baru dikasih kamar yg bersih. kemudian waktu perpanjang kamar malah kartunya belum diset jd ga bisa naik lift dan masuk kamar.
Arbaiyah Septiani
21 Mar 2021 - Family
5.0/5
kamar nyaman . sarapan enak .
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.