Ashley Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Ashley Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Ashley Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Ashley Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
Ashley Jakarta Wahid Hasyim, Central Jakarta
+ 66 others
Hotel

Ashley Jakarta Wahid Hasyim

Menteng, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Bagus
From 381 reviews
Tripadvisor
From 406 reviews
The most helpful reviews
GF
06 Apr 2020 - Couple
4.4/5
awalnya karna bosan stay at home terus memilih untuk stay di hotel sehari aja alhasil lumayan menghilangkan penat. syg banget buffet gada jd sarapan pake nasi kotak yg sudah disediakan menunya.
FD
13 Mar 2020 - Family
4.0/5
- Kamar oke - Suara dari luar kamar terdengar dari dalam kamar - Sarapan kurang memadai
Renny Prestia Alviani
02 Aug 2020 - Couple
5.0/5
karna pandemik bosen drmh aja cba staycation yg dkt2 didaerah jkt msh aga ngeri untuk liburan jauh2, pas kesini pelayanan ramah, ga pake deposit hehehe, kamarnya bersih nyaman, sayangnya ga ada kolam renang he, makanan di restoran enak sayangnya pas lg psbb ga bsa prasmanan hehe
IS
20 Dec 2020 - Group
5.0/5
aku paling suka nginep dsni dan setiap ke jakarta selalu nginep dsni.pelayanan ramah banget (dari house keeping,satpam,resespsionis ) & bersih banget & nyaman tempt juga strategis 🥰aplg kalo udah laganan dsni enk banget pokonya.klo nama satpamnya gk hafal klo resepsionisnya mb bhianka itu ramah banget & baik dan juga resepsionis lainya jg baik & ramah.next pokoknya slalu nginep dsni .makananya juga enk banget
Ilham Muharma
29 Nov 2020 - Solo
5.0/5
Sangat puas dengan pelayanan Ashley Hotel. Proses check-in sangat cepat dan staff hotel sangat ramah. Dan good news dapat free upgrade dari superior room ke executive room di highest level (9th fl) dengan the best view of Thamrin-Sudirman. Kamar hotel pun sangat nyaman, tidak ada sedikit kekurangan. Protokol kesehatan di hotel ini sangat baik. Mantap! Lokasi juga sangat strategis. Untuk breakfast, disediakan dalam bentuk box, makan di kamar, makanan biasa saja dan perlu ditingkatkan lagi. Thank you Ashley for the gift of free upgrade to executive room!
Location
Jl. K.H. Wahid Hasyim No.73-75, Menteng, Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10250, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-18:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Ashley Jakarta Wahid Hasyim?
Ashley Jakarta Wahid Hasyim is located at Jl. K.H. Wahid Hasyim No.73-75, Menteng, Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10250, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Ashley Jakarta Wahid Hasyim?
The standard check-in time at Ashley Jakarta Wahid Hasyim is starting from 14:00-18:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Ashley Jakarta Wahid Hasyim?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Fitness
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Health & Medical
tiket CLEAN
 

Reviews

4.3
Bagus
From 381 reviews
Kebersihan
4.4
Fasilitas
4.2
Lokasi
4.6
Layanan
4.2
Kepantasan harga
4.2
Pasangan
93
Keluarga
65
Solo
195
Grup
28
Liburan
165
Bisnis
152
Medis
2
Lainnya
62
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
GF
06 Apr 2020 - Couple
4.4/5
awalnya karna bosan stay at home terus memilih untuk stay di hotel sehari aja alhasil lumayan menghilangkan penat. syg banget buffet gada jd sarapan pake nasi kotak yg sudah disediakan menunya.
FD
13 Mar 2020 - Family
4.0/5
- Kamar oke - Suara dari luar kamar terdengar dari dalam kamar - Sarapan kurang memadai
Renny Prestia Alviani
02 Aug 2020 - Couple
5.0/5
karna pandemik bosen drmh aja cba staycation yg dkt2 didaerah jkt msh aga ngeri untuk liburan jauh2, pas kesini pelayanan ramah, ga pake deposit hehehe, kamarnya bersih nyaman, sayangnya ga ada kolam renang he, makanan di restoran enak sayangnya pas lg psbb ga bsa prasmanan hehe
IS
20 Dec 2020 - Group
5.0/5
aku paling suka nginep dsni dan setiap ke jakarta selalu nginep dsni.pelayanan ramah banget (dari house keeping,satpam,resespsionis ) & bersih banget & nyaman tempt juga strategis 🥰aplg kalo udah laganan dsni enk banget pokonya.klo nama satpamnya gk hafal klo resepsionisnya mb bhianka itu ramah banget & baik dan juga resepsionis lainya jg baik & ramah.next pokoknya slalu nginep dsni .makananya juga enk banget
Ilham Muharma
29 Nov 2020 - Solo
5.0/5
Sangat puas dengan pelayanan Ashley Hotel. Proses check-in sangat cepat dan staff hotel sangat ramah. Dan good news dapat free upgrade dari superior room ke executive room di highest level (9th fl) dengan the best view of Thamrin-Sudirman. Kamar hotel pun sangat nyaman, tidak ada sedikit kekurangan. Protokol kesehatan di hotel ini sangat baik. Mantap! Lokasi juga sangat strategis. Untuk breakfast, disediakan dalam bentuk box, makan di kamar, makanan biasa saja dan perlu ditingkatkan lagi. Thank you Ashley for the gift of free upgrade to executive room!
Dina Astri Permatasari
18 Oct 2020 - Family
5.0/5
Karena booking pas harga promojadi dapetnya murah banget. Asli keren banget ini hotel. Fasilitas kamar nya mewah. Cuma untuk rasa makanan breakfastnya kurang sih. Hambar. Mungkin karna masih psbb jadi breakfast di kamar. Lokasi nya strategis banget. Parkiran mobil nya luas sih. View di setiap kamar nya bagus banget. 👍👍👍
Ni Wayan Eka Kurniawati
22 Jun 2020 - Solo
5.0/5
sangat bagus pertahankan
WW
19 Apr 2020 - Solo
5.0/5
Setelah beberapa minggu saya wfh di kos akhirnya saya memutuskan untuk ganti suansana dengan memesan hotel. Setelah membandingkan beberapa hotel, Ashley hotel akhirnya menjadi pilihan saya dan saya sangat terkesan dengan masa tinggal saya dsana selama 2 hari. Ambience dan juga dekorasi kamar hotel sangat nyaman, walaupun kamar yang saya sewa adalah paling murah namun sangat nyaman terutama untuk solo traveller seperti saya. Tata letak perabotan kamar sangat pas dan praktis, jadi walaupun 2 hari saya hanya di kamar tapi tidak membosankan. Selain itu posisi hotel sangat strategis, sehingga di lain waktu apabila kondisi sudah normal maka akan sangat menyenangkan untuk berjalan2 ke pusat kota maupun pusat pembelanjaan yg hanya berjarak sekitar 10-15 menit dengan jalan kaki.
EB
04 Dec 2019 - Solo
4.8/5
I had pleasure during my stay. I prefer the bar is 24h open. Please do concern to make the rooms on 3rd floor smoke smells free. Yet, I had an extraordinary service when the staff doing¹ ozone to clean up the air inside my room. I will surely be back staying here.
WW
25 Dec 2020 - Family
5.0/5
letak strategis, fasilitas dan pelyanan sangat oke. menu breakfast harus ditingkatkan, mungkin krn sedang psbb
4.5
From 406 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Couples
61
Family
49
Solo travel
49
Friends getaway
33
Business
171
Dream68122103005
26 Dec 2020 -
Great hotel, medium budget but very worth it. Whats standout from all of it is the service. The staff were very friendly and helpful, one of the staff named bianca helped me getting my train tix and guide me about the anti-gen rapid test. Was an amazing experience, Will definitely go back at some point!
septinae
22 Dec 2020 - Family
We held my Sister's Wedding at this Hotel and it Went successfull because of this Awesome Friendly and Good Sales Person Mas Bayu. He and His team helped us a lot in setting all the wedding arrangement within the pandemi period. they are helpfull, fast respond, polite, and always try their best to realized what the customer's need/wants. This is what we really need from a hotel services. If my friends, family or other relatives would like to held a wedding I will definitely recommend this Hotel and ofcourse Mas Bayu as the Sales Person to be incharged. So overall, for the services : excellent, for the food : awesome,for the venue: recomended. Thanks so much Ashley Hotel and Mas Bayu for Great Services!
TitaLala72
08 Dec 2020 -
Located in the heart of Jakarta and surrounded by culinary places, clean room with amenities and JBL speaker. Breakfast in the box like bento with 2 glasses mineral water which not enough for me and my husband. But overall ok for money and service. Thanks.
Tfergusz
05 Dec 2020 -
Great place,Amazing food, had a nice vegan breakfast. Thanks to bianca for helping me get my specific kind of breakfast (vegan) so i dont have to be on a lookout in the morning. Room was very clean and comfy.
Dynichiro
01 Dec 2020 -
This was my first trial to reserve one night in Ashley with my daughter. Very surprised with the ambiance and room. It was very clean, room was very comfortable and it has unique design. I guess all the rooms has big window ... so you can enjoy great view from the room. amenities were quite good .. my daughter loves the room. as we stayed in pandemic situation, the room were sanitized well and .. its really clean. This hotel served breakfast which is packed in bento box. the box inside was rice with chicken, scrambled egg, veggies and fruits. It looks yummy ... but we usually didn't take rice in the morning. so sorry we have to leave the remaining food. For suggestion, I guess its better to make breakfast optional and ask to the guest when they check in since .. not all the guest take rice in the morning and no food can be wasted.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.