Ashley Hotel Sabang, Central Jakarta
Ashley Hotel Sabang, Central Jakarta
Ashley Hotel Sabang, Central Jakarta
Ashley Hotel Sabang, Central Jakarta
Ashley Hotel Sabang, Central Jakarta
+ 93 others
Hostel

Ashley Hotel Sabang

Menteng, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 113 reviews
Tripadvisor
From 58 reviews
The most helpful reviews
JC
20 Sep 2020 - Family
3.8/5
Kamarnya luas dan bersih, pas untuk harga yang tertera. TV nya pun menggunakan smart tv. Sayangnya untuk furniture kurang lengkap, seperti tidak ada kaca di luar kamar mandi. Tidak tersedia pula kulkas dalam kamar. Selain itu, tembok terlalu tipis sehingga ketika tidur terganggu tamu lain yang berisik.
CH
15 Apr 2020 - Solo
5.0/5
Dekat pusat kota. Dekat kemana2
LH
05 Mar 2020 - Solo
3.0/5
kami menginap selama 3 malam 4 Hari di Ashley sabang saya suka lokasi dan kamr luas yg kurang suka : kamar tidak dibersihkan dg baik bekas mug yg sudah dipakai tidak diganti dan meja dibiarkan berantakan sprei kotor tidak diganti kebersihan warna handuk kurang keliatan kotor tidak putih varian breakfast sangat kurang dan tidak enak
indri panjaitan
15 Nov 2020 - Family
5.0/5
awalnya aku pesen standar, tapi sewaktu checkin aku upgrade jadi excecutive. kamarnya luas dan bersih banget, toilet luas dan bersih, sabun shampo conditioner juga adalohhhhh. checkin cepet ga ribet ga ada deposit, seluruh staff ramah sekaliiii.. ketemu di di lift, ketemu dimanapun selalu tegur sapa dan fast respon jika aku minta tolong.. ini aku ambil nginap 3 hari 2 malam, kalau di hotel lain kita harus info atau gantungin tanda utk dibersihkan kamar, ini mereka lgsg tawarin sendiri semuanya (mau di bersihin kah, ganti handuk, butuh minum lg, teh dll). HOTEL TERBAIK SIH🤩🤩 soon bakal nginep sini lg hehe. letak strategis lgsg di jalan sabang yg dimana pusat kulineran di malam hari.
ML
10 Jun 2020 - Couple
3.4/5
Secara interior oke banget, dr lobby, ruang tunggu lift sampai kamar bagus banget, tapi sayangnya di kamar ga ada kulkas dan amenities juga kurang, sabun dan shampoo tidak tersedia tapi ada body lotion dan hair conditioner, entah tidak dicheck atau memang tidak disediakan, pdahal tipe deluxe. Nginep 2 hari disini, dapat breakfast berupa box harus ambil sendiri di receptionist tiap pagi dari jam 6-10.
Location
Jl. H. Agus Salim No.22ab, RT.2/RW.1, Kb. Sirih, Menteng, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10340, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-18:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Ashley Hotel Sabang?
Ashley Hotel Sabang is located at Jl. H. Agus Salim No.22ab, RT.2/RW.1, Kb. Sirih, Menteng, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10340, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Ashley Hotel Sabang?
The standard check-in time at Ashley Hotel Sabang is starting from 14:00-18:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Ashley Hotel Sabang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Garden
Fitness
24-hour fitness facilities
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.3
Good
From 113 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.2
Location
4.6
Service
4.1
Value for money
4.2
Couple
28
Family
25
Solo
55
Group
5
Vacation
38
Business
57
Medical
1
Others
17
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
JC
20 Sep 2020 - Family
3.8/5
Kamarnya luas dan bersih, pas untuk harga yang tertera. TV nya pun menggunakan smart tv. Sayangnya untuk furniture kurang lengkap, seperti tidak ada kaca di luar kamar mandi. Tidak tersedia pula kulkas dalam kamar. Selain itu, tembok terlalu tipis sehingga ketika tidur terganggu tamu lain yang berisik.
CH
15 Apr 2020 - Solo
5.0/5
Dekat pusat kota. Dekat kemana2
LH
05 Mar 2020 - Solo
3.0/5
kami menginap selama 3 malam 4 Hari di Ashley sabang saya suka lokasi dan kamr luas yg kurang suka : kamar tidak dibersihkan dg baik bekas mug yg sudah dipakai tidak diganti dan meja dibiarkan berantakan sprei kotor tidak diganti kebersihan warna handuk kurang keliatan kotor tidak putih varian breakfast sangat kurang dan tidak enak
indri panjaitan
15 Nov 2020 - Family
5.0/5
awalnya aku pesen standar, tapi sewaktu checkin aku upgrade jadi excecutive. kamarnya luas dan bersih banget, toilet luas dan bersih, sabun shampo conditioner juga adalohhhhh. checkin cepet ga ribet ga ada deposit, seluruh staff ramah sekaliiii.. ketemu di di lift, ketemu dimanapun selalu tegur sapa dan fast respon jika aku minta tolong.. ini aku ambil nginap 3 hari 2 malam, kalau di hotel lain kita harus info atau gantungin tanda utk dibersihkan kamar, ini mereka lgsg tawarin sendiri semuanya (mau di bersihin kah, ganti handuk, butuh minum lg, teh dll). HOTEL TERBAIK SIH🤩🤩 soon bakal nginep sini lg hehe. letak strategis lgsg di jalan sabang yg dimana pusat kulineran di malam hari.
ML
10 Jun 2020 - Couple
3.4/5
Secara interior oke banget, dr lobby, ruang tunggu lift sampai kamar bagus banget, tapi sayangnya di kamar ga ada kulkas dan amenities juga kurang, sabun dan shampoo tidak tersedia tapi ada body lotion dan hair conditioner, entah tidak dicheck atau memang tidak disediakan, pdahal tipe deluxe. Nginep 2 hari disini, dapat breakfast berupa box harus ambil sendiri di receptionist tiap pagi dari jam 6-10.
EF
16 Apr 2020 - Family
4.4/5
Suka karena didekat lokasi kuliner sabang,hotelnya bersih,nyaman ,dan perlengkapan bednya bagus. Ga sukanya krn kurang luas roommya
KM
06 Apr 2020 - Solo
5.0/5
hotelnya bagus dan room nya juga bagus
LI
12 Feb 2020 - Family
5.0/5
Clean and cozy room, good breakfast, instagrammable decor :)
EB
18 Jan 2020 - Couple
3.2/5
Receptionust are not friendly seems they are lazy to check. I hv been staying for more than 3times here each stayed if i asked something need checked they will answered you without checking 1st. And when you asked for extend the checkout time for about 44 minutes they will said cant more than 30 minutes itherwise you hv to pay🙊 when others hotels can give for kate check out till 2 or 3 cos i am a returning guest..
GS
22 Nov 2020 - Couple
4.4/5
tvnya smart tv, ad netflix tinggal login aja. kamar besar. lokasi di pusat kuliner sabang. harga oke lah..
4.5
From 58 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
3.0
Service
4.5
Value
3.5
Couples
15
Family
8
Solo travel
8
Friends getaway
7
Business
13
dvzh19
30 Oct 2020 - Friends getaway
Had an amazing staycation during this pandemic at Ashley Sabang. The place is cozy, clean room, friendly staff and strategic location. Thank you to Mas Agus who helped a lot during our stay especially for room upgrades. It’s a great place to stay! Will come back soon.
Reyyyy18
24 Oct 2020 - Business
Good service and good hospitality ashley team ...a pleasant experience even though one night .one the best hotel in midtown. Thank mr.Putra for handling my problem and nice solution. Good job and thanks more .
littleben123
15 Oct 2020 - Couples
The staff was very helpful, strategic location on sabang street with a ton of streetfood that u can reach by a minute walking distabce, nice and very clean room. Keep up the good work Definitely will stay at this hotel soon
AndariniRetno
30 Sep 2020 - Family
The room was clean, spacious and nice. The service was excellent all the staff are friendly, very helpful and very hospitable, thanks to Mr. Hardiansyah, he made me love to visit the place again with her welcome and hospitality. Hope to visit again.
Natasyanadia30
24 Sep 2020 - Family
Stay in Ashley Hotel is very satisfying. The employees are friendly and responsive , especially Mr Hardiansyah (He helps me everything, handle our family with caring and pleasant). Love the hospitality of this Hotel crew, also the room are clean, in this pandemic of Covid-19 They use protocol and keep hygiene in control. You might wanna go here to have some qtime with your family, or to chill out by yourself. Keep it up!! Will come back later :)
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.