1
Night
Astara Aeropolis Balikpapan, Balikpapan
Astara Aeropolis Balikpapan, Balikpapan
Astara Aeropolis Balikpapan, Balikpapan
Astara Aeropolis Balikpapan, Balikpapan
Astara Aeropolis Balikpapan, Balikpapan
+ 28 others
Apartment

Astara Aeropolis Balikpapan

South Balikpapan, Balikpapan

Reviews

Tiket
2.5
Okay
From 2 reviews
The most helpful reviews
Maria Kristina
23 Jul 2021 - Family
1.0/5
yg aeropolis bener2 butuh peningkatan baik itu dalam segi layanan, kebersihan, harga jg, pasalnya diharga 850k dapet seprei sama sarung bantal guling yg bau keringet orang, tidur ampe kaga nyenyak mau muntah bawaannya... ampe ada s***** punya org di dlm kamar mandi jg, cutton bud bekas org di atas meja dket lampu, masa kalah ama hotel bintang 3 yg sprei ama sarban sargul nya wangi ? pelayanan sih yaa cleaning service nya itu gercep aja kalo disuruh, cuman kan kita ga enak kalo butuh tissue toilet, singkirin s****** atau gantiin sprei sarban sargul yg baru suruh dia bolak balik ? secara jauh bgt jalan nya dri ruang aeropolis kekantor mgkn, atau ruang prawatan, uda ngos2 an cleaning service jalannya ampe dpn kamar, kt jd ga enak kan mau minta macem2 lg..... kamar jg ga trlalu gde ya, kamar mandi sempit bgt mpe sikut gw kena2 dinding nya sakit.... hrs nya hrg sgtu uda pwuas bgt kyk di m*libu, ato minimal turunin lg lah hrg nya, lantai jg dingin begitu kaga ada karpet nya.
iwan Setiawan
13 Jul 2021 - Family
4.0/5
Cukup puas dengan fasilitas dan pelayanannya
Location
Jl. Jenderal Sudirman No.47, Superblock, Kecamatan Balikpapan Selatan, Kota Balikpapan, Kalimantan Timur
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Astara Aeropolis Balikpapan?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
How much does a typical room cost at Astara Aeropolis Balikpapan?
The cheapest price at Astara Aeropolis Balikpapan if you want to stay tonight is IDR 934,736
What is the address of Astara Aeropolis Balikpapan?
Astara Aeropolis Balikpapan is located at Jl. Jenderal Sudirman No.47, Superblock, Kecamatan Balikpapan Selatan, Kota Balikpapan, Kalimantan Timur
What are the standard check-in & check-out times of Astara Aeropolis Balikpapan?
The standard check-in time at Astara Aeropolis Balikpapan is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Astara Aeropolis Balikpapan?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Children Facility
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
24-hour front desk
Concierge services
 

Reviews

2.5
Okay
From 2 reviews
Cleanliness
2.5
Facilities
2.5
Location
2.5
Service
2.5
Value for money
2.5
Family
2
Vacation
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Maria Kristina
23 Jul 2021 - Family
1.0/5
yg aeropolis bener2 butuh peningkatan baik itu dalam segi layanan, kebersihan, harga jg, pasalnya diharga 850k dapet seprei sama sarung bantal guling yg bau keringet orang, tidur ampe kaga nyenyak mau muntah bawaannya... ampe ada s***** punya org di dlm kamar mandi jg, cutton bud bekas org di atas meja dket lampu, masa kalah ama hotel bintang 3 yg sprei ama sarban sargul nya wangi ? pelayanan sih yaa cleaning service nya itu gercep aja kalo disuruh, cuman kan kita ga enak kalo butuh tissue toilet, singkirin s****** atau gantiin sprei sarban sargul yg baru suruh dia bolak balik ? secara jauh bgt jalan nya dri ruang aeropolis kekantor mgkn, atau ruang prawatan, uda ngos2 an cleaning service jalannya ampe dpn kamar, kt jd ga enak kan mau minta macem2 lg..... kamar jg ga trlalu gde ya, kamar mandi sempit bgt mpe sikut gw kena2 dinding nya sakit.... hrs nya hrg sgtu uda pwuas bgt kyk di m*libu, ato minimal turunin lg lah hrg nya, lantai jg dingin begitu kaga ada karpet nya.
iwan Setiawan
13 Jul 2021 - Family
4.0/5
Cukup puas dengan fasilitas dan pelayanannya
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.