0
Night
ASTON Bogor Hotel & Resort, Bogor
ASTON Bogor Hotel & Resort, Bogor
ASTON Bogor Hotel & Resort, Bogor
ASTON Bogor Hotel & Resort, Bogor
ASTON Bogor Hotel & Resort, Bogor
+ 33 others
Resort

ASTON Bogor Hotel & Resort

South Bogor, Bogor
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 852 reviews
The most helpful reviews
SS
26 Oct 2020 - Family Trip
1.0/5
Sangat Parah! Check hari minggu in Jam 11.30 tengah malam, sudah di approve untuk late check out senin jam 1 siang, karena mau menyelesaikan anak" selesai online School. Saya juga sudah bilang saat check in klo saya bayar juga gpp klo bs check out lewat jam 1 siang, tapi diinfo tidak bisa. Jadi saya setuju untuk check out jam 1 siang. Kenyataannya dari pagi saya sudah dapat telpon 2x dan 2x didatangi bell boy untuk mengeluarkan barang2 saya padahal belum jam 12 siang! WHATTTT!!! Harus 100x bilang saya sudah minta late checkout jam 1 siang? Pelayanan luar biasa buat usir tamu! TINGKATKAN TERUS!
Silma Tungga Dewi
02 Feb 2020 - Family Trip
5.0/5
Kamar one bedroom luas dgn meja makan, sofà dan tempat cuci piring. Breakfast juga beragam dan rasanya enak. Kolam renang ada 3 jenis, sangat aman dan menyenangkan. Pemandangan sungai dan kolam renang yg paling indah.
HY
27 Jan 2020 - Family Trip
4.0/5
+ suka dengan sarapannya yg varian nya banyak bangettt + suka dgn pilihan kolam renang nya yg banyak juga - tidak cukup lengkap peralatan didalam kamar (kurang handuk kecil) - Bathrope hanya 1 - pelayanan restaurant yg lama, menunggu pesanan makan malam keluar hampir 1 jam :(
Jenny Jenny
07 Jul 2020 - Couple Trip
5.0/5
Dapat harga saleprise, stay di condotel 1 kamar tidur, ada kulkas, microwave, AC diruang tamu n kamar, balkon menghadap ke gunung salak tapi melihatnya agak menyamping ya. View nya cantik dengan sungai di dalam hotel. Sayangnya menu breakfast buffet karena masih situasi covid harus diambilkan oleh petugas, kita tidak boleh ambil sendiri jadi agak antri, nomor kamar ganjil dapat jam breakfast pagi dari jam 6-8 pagi, nomor genap jam 8-10 pagi.
Eko Ramadhan
25 Aug 2020 - Family Trip
3.0/5
kebersihan disemua aston bagus, parkir luas, kolam renang enak, kamar viewnya kurang, tidak ada welcome drink, lokasi masuk perumahan agak jauh, disekitar hotel banyak jajanan, udaranya menurut saya kurang sejuk, mirip jakarta. jadi kl mau staycation dr kota kurang cocok.
Location
The Jungle Bogor Nirwana Residence Jl. Dreded Pahlawan
maps
0
Night
Oops, all rooms have been sold out
Let's check room availability on other dates!

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of ASTON Bogor Hotel & Resort?
ASTON Bogor Hotel & Resort is located at The Jungle Bogor Nirwana Residence Jl. Dreded Pahlawan
What are the standard check-in & check-out times of ASTON Bogor Hotel & Resort?
The standard check-in time at ASTON Bogor Hotel & Resort is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in ASTON Bogor Hotel & Resort?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
PCR Result Required
Proof of Covid-19 Vaccination
Sports, Spa, & Recreations
Karaoke
Public Facilities
Smoking Room
Air Conditioning
Lounge
Meeting facilities
Elevator/Lift
Restaurant
Living Room
Designated smoking areas
Hotel Services
Luggage Storage
24-hour Front Desk
Laundry Service/Dry Cleaning
Concierge Services
Currency Exchange
 

Reviews

4.4
Good
From 852 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.5
Location
4.4
Service
4.5
Value
4.4
Couple Trip
57
Family Trip
499
Solo Trip
15
Trip with Friends
8
Business Trip
18
Medical Trip
1
Others
13
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
SS
26 Oct 2020 - Family Trip
1.0/5
Sangat Parah! Check hari minggu in Jam 11.30 tengah malam, sudah di approve untuk late check out senin jam 1 siang, karena mau menyelesaikan anak" selesai online School. Saya juga sudah bilang saat check in klo saya bayar juga gpp klo bs check out lewat jam 1 siang, tapi diinfo tidak bisa. Jadi saya setuju untuk check out jam 1 siang. Kenyataannya dari pagi saya sudah dapat telpon 2x dan 2x didatangi bell boy untuk mengeluarkan barang2 saya padahal belum jam 12 siang! WHATTTT!!! Harus 100x bilang saya sudah minta late checkout jam 1 siang? Pelayanan luar biasa buat usir tamu! TINGKATKAN TERUS!
Silma Tungga Dewi
02 Feb 2020 - Family Trip
5.0/5
Kamar one bedroom luas dgn meja makan, sofà dan tempat cuci piring. Breakfast juga beragam dan rasanya enak. Kolam renang ada 3 jenis, sangat aman dan menyenangkan. Pemandangan sungai dan kolam renang yg paling indah.
HY
27 Jan 2020 - Family Trip
4.0/5
+ suka dengan sarapannya yg varian nya banyak bangettt + suka dgn pilihan kolam renang nya yg banyak juga - tidak cukup lengkap peralatan didalam kamar (kurang handuk kecil) - Bathrope hanya 1 - pelayanan restaurant yg lama, menunggu pesanan makan malam keluar hampir 1 jam :(
Jenny Jenny
07 Jul 2020 - Couple Trip
5.0/5
Dapat harga saleprise, stay di condotel 1 kamar tidur, ada kulkas, microwave, AC diruang tamu n kamar, balkon menghadap ke gunung salak tapi melihatnya agak menyamping ya. View nya cantik dengan sungai di dalam hotel. Sayangnya menu breakfast buffet karena masih situasi covid harus diambilkan oleh petugas, kita tidak boleh ambil sendiri jadi agak antri, nomor kamar ganjil dapat jam breakfast pagi dari jam 6-8 pagi, nomor genap jam 8-10 pagi.
Eko Ramadhan
25 Aug 2020 - Family Trip
3.0/5
kebersihan disemua aston bagus, parkir luas, kolam renang enak, kamar viewnya kurang, tidak ada welcome drink, lokasi masuk perumahan agak jauh, disekitar hotel banyak jajanan, udaranya menurut saya kurang sejuk, mirip jakarta. jadi kl mau staycation dr kota kurang cocok.
susi yanti
06 Jan 2020 - Family Trip
4.0/5
Tvnya terlalu kecil,,untuk ukuran hotel ☆4,walaupun ada 2,di kmr tidur dan ruang duduk 1 nya.cek in lama prosesnya,mungkin krn lagi rame hotelnya.sarapan banyak variasi,rasa lumayan.tapi,menurutku wedang yg pesen di resto kurang enak,gak sprti wedang" lainnya.kolam renang bagus viewnya dan ada tempat untuk spot foto,suka.dapat free Cake karna aku bilang mau pesen cake kasih surprise ke suami yg ultah.overall,kita cukuo puas.staff hotel semua ramah,dri lobby sampe resto sampe housekeeping.tq aston bogor.pertahankan dan tingkatkan lagi kualitas pelayanannya .
ADE SUMENGKAR
29 Apr 2022 - Family Trip
5.0/5
Seru dan menyenangkan ..hanya saja kamar yg utk conencting tdk tersedia ..kami dan kekuarga penegen ada battub jg ndak ada .... Bravo Aston smg semua pelayanan terus d tingkatkan . Staf aston sangat baik dan ramah
Wawan Yuliawan
27 May 2021 - Family Trip
5.0/5
nyaman banget, hotelnya berkonsep resort bikin betah, kolan renangnya bagus menghadap sungai, berenang sambil menikmati gemricik arus sungai, kami sekeluarga menginap ditype condotel, kamar bersih dan nyaman, sarapan lengkap dan enak, protokol kesehatan sangat ketat bikin kita aman untuk staycation di sini👍
MS
21 May 2021 - Family Trip
5.0/5
Udah 3 kali balik nginep dsni.. prtm bgt pas booking untuk acara wedding.. kai ketiga ni brg suami n anak, anak suka bgtt.. kamarnya sejuk n pmandangan alam bgt. Area bermain anak jg luas, nyman bgt untuk staycation brg keluarga. Anakku smpe happy bgt n gak mw plg.. Bakal balik lagi ksni buat staycation sm klrg. Cm makanan krg variatif n hrs diambilin sm staff nya.. jdi krg leluasa.
NN
03 Aug 2020 - Family Trip
4.0/5
bagus, masih asri dan nyaman untuk staycation bareng keluarga.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in

General Information Hotel ASTON Bogor, South Bogor

Booking Hotel ASTON Bogor, South Bogor

The city of Bogor, which is located at the foot of the mountains, offers everything for sweet memories of holidays with family. If you want to rest in a very comfortable place after a long day of traveling around Bogor, you can simply book the ASTON Bogor hotel, which is located at Jalan Indigo Raya, RT 5/RW 12, Mulyaharja, South Bogor District, Bogor City. What makes this hotel perfect for a family trip? Let's peel it off completely, come on, t-mates!

Room Type of ASTON Bogor Hotel 

The types of rooms available and you can choose when booking the ASTON Bogor hotel are very diverse and can certainly answer your various holiday needs. So that you can choose the room according to your wishes, check the types below:

  • Superior – Room with minibar, balcony, daybed, shower in private bathroom, and other free amenities. Perfect for a more economical trip;
  • Deluxe – For those of you who want a special vacation, this room that has a separate lounge area from the bedroom is perfect, you know;
  • Family – This type with a room layout that resembles a spacious apartment with two bedrooms and two bathrooms can accommodate all your family members.

*Availability of room types on tiket.com may differ from the hotel's official website.

Room Price of ASTON Bogor Hotel 

Although the price of the ASTON Bogor hotel room is included in the premium range, the completeness of the facilities makes the price worth it. The smallest room type has a price range of IDR 980 thousand per night. For a more spacious room, the price can reach IDR 2.6 million per night. Because this price is temporary, don't forget to always check the cheapest room rates on tiket.com, which has the Lowest Price Guarantee!

Facilities & Activities

If you want to spend time at the hotel with your family, the many public facilities at the ASTON Bogor hotel give you a wide choice of activities. Curious about what the facilities are? Here he is:

  • free WiFi;
  • Poolside bar;
  • Children's play area;
  • Gazebo;
  • Fitness center and spa.

Dining & Restaurant

In addition to the public facilities already mentioned, you can also spend time at the coffee shops and restaurants inside the ASTON Bogor hotel to fill your stomach. Here's the name of the place to eat:

  • Slate Coffee Shop;
  • Katulampa Lounge.

Weddings & Events

You can adjust the spacious function hall of the ASTON Bogor hotel to suit your event needs. So, no matter how big your event is, you can hold it at this hotel. In addition, hotel staff who are experienced in organizing events are also ready to help you at any time for the sake of the continuity of the event.

Special Offer

Those of you who take a plane to Soekarno-Hatta International Airport or go directly to Bogor by private vehicle will benefit from special services from the ASTON Bogor hotel. This 4-star hotel provides airport transportation services at an additional cost and free valet parking that you can use to make your vacation more practical.

Nearby Tourist Attractions Bogor from Hotel

If you book the ASTON Bogor hotel, you can find many famous tourist destinations in Bogor, one of which is the Bogor Botanical Gardens. You can also visit other tourist attractions in your family trip plan. Here are other destinations that are also close to the hotel:

  • Devoyage Bogor;
  • The Jungle Water Adventure;
  • Indonesian Ethnobotany Museum;
  • Golden Park;
  • Cibalung Happy Land.

Similar Hotels in Bogor

To accommodate the various interests of many travelers, you don't need to be afraid of running out of 4-star hotel options that are also comfortable and complete in Bogor. Here are some hotels that are similar to the ASTON Bogor hotel:

Have you started dreaming of having a vacation to Bogor and staying at the ASTON Bogor hotel? You can make your dream vacation come true by booking the ASTON Bogor hotel on tiket.com! Psst, you can book your target room cheaply, easily, and quickly using the attractive promos available.

You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.