1
Night
Audi Inn Hotel, Belitung
Audi Inn Hotel, Belitung
Audi Inn Hotel, Belitung
Audi Inn Hotel, Belitung
Audi Inn Hotel, Belitung
+ 26 others
Hotel

Audi Inn Hotel

Tanjung Pandan, Belitung

Reviews

Tiket
3.7
Good
From 46 reviews
The most helpful reviews
YK
13 Apr 2021 - Couple
1.4/5
checked in at 13.00 then the hotel staff reject it because the check in time were 14.00. we asking to early check in and will pay the early check in charge, but they have no idea what i asking about. leak of knowledge from the staff and the owner. shame.
kodri nuzul aprilla
28 Mar 2021 - Solo
2.6/5
yg jaga terlalu over, sampai tong sampah di bongkar segala, nungguin uang deposit kelamaan, sengaja bener cari ksalhan pengunjung, gue nginap di hotel bintang 4 cekout gak pernah d priksa kek buronan
Dewi S Soekarno
08 Mar 2021 - Family
2.4/5
Kamar tidak sesuai dengan gambar dan
CM
22 Apr 2021 - Group
5.0/5
Salah satu hotel hemat terbaik di belitung, kamarnya super bersih, ac nya dingin, air panasnya lancar. Staffnya ramah2. Lokasi berada ga jauh dr tanjung pendam banyak tempat makan dan belanja. Ke pusat kota dekat ke Pantai juga dekat. really love it!
kodri nuzul aprilla
28 Mar 2021 - Solo
2.6/5
nunggu cekout kelamaan, yg jaga meriksa sampek bongkar kotak sampah segala, di bw aja gak segitunya, mau cari ksalahan pngunjung.
Location
Jl Air Saga No.09, Tanjung Pandan, Belitung Regency, Bangka Belitung Islands, Indonesia, Belitung
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Audi Inn Hotel?
Audi Inn Hotel is located at Jl Air Saga No.09, Tanjung Pandan, Belitung Regency, Bangka Belitung Islands, Indonesia, Belitung
What are the standard check-in & check-out times of Audi Inn Hotel?
The standard check-in time at Audi Inn Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Audi Inn Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Air conditioning
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
24-hour front desk
 

Reviews

3.7
Good
From 46 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.5
Location
3.9
Service
3.5
Value for money
3.8
Couple
12
Family
8
Solo
22
Group
4
Vacation
27
Business
12
Medical
1
Others
6
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
YK
13 Apr 2021 - Couple
1.4/5
checked in at 13.00 then the hotel staff reject it because the check in time were 14.00. we asking to early check in and will pay the early check in charge, but they have no idea what i asking about. leak of knowledge from the staff and the owner. shame.
kodri nuzul aprilla
28 Mar 2021 - Solo
2.6/5
yg jaga terlalu over, sampai tong sampah di bongkar segala, nungguin uang deposit kelamaan, sengaja bener cari ksalhan pengunjung, gue nginap di hotel bintang 4 cekout gak pernah d priksa kek buronan
Dewi S Soekarno
08 Mar 2021 - Family
2.4/5
Kamar tidak sesuai dengan gambar dan
CM
22 Apr 2021 - Group
5.0/5
Salah satu hotel hemat terbaik di belitung, kamarnya super bersih, ac nya dingin, air panasnya lancar. Staffnya ramah2. Lokasi berada ga jauh dr tanjung pendam banyak tempat makan dan belanja. Ke pusat kota dekat ke Pantai juga dekat. really love it!
kodri nuzul aprilla
28 Mar 2021 - Solo
2.6/5
nunggu cekout kelamaan, yg jaga meriksa sampek bongkar kotak sampah segala, di bw aja gak segitunya, mau cari ksalahan pngunjung.
AA
27 Jan 2021 - Solo
3.0/5
semua terlihat oke, yah buat solo fighter seperti gw oke" aja
Agung Fauzi
16 Oct 2021 - Group
3.0/5
dekat kota dan pantai
Verina Af
09 Oct 2021 - Family
3.6/5
sangat nyaman meninap di sini, dri sarapannya jga enak dan bervariasi.. over all smuanya bagus
KA
03 Oct 2021 - Solo
4.2/5
kali kedua nginep disini, gk mengecewakan 👍🏼
Verina Af
24 Sep 2021 - Group
4.0/5
semuanya bagus pelayanan dan kamar, klau ke sni nginap di sni lgi
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.