BATIQA Hotel Palembang, Palembang
BATIQA Hotel Palembang, Palembang
BATIQA Hotel Palembang, Palembang
BATIQA Hotel Palembang, Palembang
BATIQA Hotel Palembang, Palembang
+ 20 others
Hotel

BATIQA Hotel Palembang

Ilir Barat Satu, Palembang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 331 reviews
Tripadvisor
From 429 reviews
The most helpful reviews
DE
15 Jan 2020 - Couple
4.8/5
Pelayanannya yg selalu ramah dan memudahkan traveller like me, informatif dan responsif
Fitrianti Stitch
03 Jun 2021 - Couple
1.0/5
waiters (DENY) ny TIDAK SOPAN Tamu lagi sarapan pagi tibatiba mengambil piring di meja saya tanpa permisi padahal posisi saya masih sarapan di meja tersebut saya complain di Customerservis tidak ada tindakan apaapa buruk sekali pelayanan di hotel ini
C
29 May 2021 - Couple
1.0/5
Saya sudah deposit pake uang cash tapi di bilang belum dkasih cctv tp kepotong hanya di lihatkan rekaman waktu saya paraf kertas deposit tp gak ad rekaman dari pertama saya dtg, jujur kecewa banget bkn karna uang deposit tapi malunya itu Udah 2x kejadian pelayanan buruk di batiqa Pertama aq 2hari nginap dstu eh pas pagi clening servis ya langsung buka pintu aja gak dketok ini masalah deposit Kayaknya kalau deposit mending pake debit deh
Rio
30 Jul 2020 - Couple
3.8/5
Rekomended 👌, sayang parkiran terlalu sempit
Nopia Risa
13 Jul 2020 - Couple
2.4/5
Wastafel saya macet , udah 2x nelpon recepsionis untuk bantu membenari , tapi saya tunggu tdak datang-datang . Kasur ny beda dengan yang pertama saya menginap di batiqa . TV nya semutsemut
Location
Jl. Kapten A. Rivai No.63, 26 Ilir, Kec. Bukit Kecil, Kota Palembang, Sumatera Selatan
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of BATIQA Hotel Palembang?
BATIQA Hotel Palembang is located at Jl. Kapten A. Rivai No.63, 26 Ilir, Kec. Bukit Kecil, Kota Palembang, Sumatera Selatan
What are the standard check-in & check-out times of BATIQA Hotel Palembang?
The standard check-in time at BATIQA Hotel Palembang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in BATIQA Hotel Palembang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Spa treatment room(s)
Fitness facilities
Garden
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Kid's club
 

Reviews

4.0
Good
From 331 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
3.9
Location
4.2
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
63
Family
78
Solo
167
Group
23
Vacation
158
Business
126
Medical
6
Others
41
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
DE
15 Jan 2020 - Couple
4.8/5
Pelayanannya yg selalu ramah dan memudahkan traveller like me, informatif dan responsif
Fitrianti Stitch
03 Jun 2021 - Couple
1.0/5
waiters (DENY) ny TIDAK SOPAN Tamu lagi sarapan pagi tibatiba mengambil piring di meja saya tanpa permisi padahal posisi saya masih sarapan di meja tersebut saya complain di Customerservis tidak ada tindakan apaapa buruk sekali pelayanan di hotel ini
C
29 May 2021 - Couple
1.0/5
Saya sudah deposit pake uang cash tapi di bilang belum dkasih cctv tp kepotong hanya di lihatkan rekaman waktu saya paraf kertas deposit tp gak ad rekaman dari pertama saya dtg, jujur kecewa banget bkn karna uang deposit tapi malunya itu Udah 2x kejadian pelayanan buruk di batiqa Pertama aq 2hari nginap dstu eh pas pagi clening servis ya langsung buka pintu aja gak dketok ini masalah deposit Kayaknya kalau deposit mending pake debit deh
Rio
30 Jul 2020 - Couple
3.8/5
Rekomended 👌, sayang parkiran terlalu sempit
Nopia Risa
13 Jul 2020 - Couple
2.4/5
Wastafel saya macet , udah 2x nelpon recepsionis untuk bantu membenari , tapi saya tunggu tdak datang-datang . Kasur ny beda dengan yang pertama saya menginap di batiqa . TV nya semutsemut
FA
05 Jul 2019 - Solo
4.2/5
Suka semua
Meyzar Ahmad
17 Jun 2019 - Family
4.8/5
Awalnya kami memesan kamar di bandar lampung, karena kesalahan sistem, akhirnya dipindahkan ke batiqa palembang, karena kami sedang tour sumatera Kamar yang sangat bersih dan menyenangkan, sayangnya kami lupa untuk memesan sarapan,
RP
02 Mar 2019 - Solo
4.8/5
so far pelayanan hotel bagtus, makanan cukup variatif dan harga sesuai dengan keadaan hotel. :)
RA
27 Jul 2021 - Solo
4.0/5
tidak ada cerita kwkwkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkkwwk
WA
27 Jul 2021 - Solo
5.0/5
nyaman, tapi saat masuk kamar mandi tidak disediakan perlengkapan toiletries
4.0
From 429 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
34
Family
60
Solo travel
38
Friends getaway
23
Business
266
wandhaaryanto22
17 Feb 2020 - Family
..staying quality is worth the price..the cleaniness was very good and the service was excellent...but we were just annoyed by the sound of the car or bike engines thay were quite loud. Overall, the experience of staying in this hotel is presumably very good.
TAOFIK HERDIAN N
07 Feb 2020 - Business
Batiqa hotel located in Kapt.A.Rivai street. The location its strategic location, near the public goverment, bank and mall. Have a clean room, good hospitakity and the restaurant have a delicious food. In the lobby have kids corner.
ThesyTres
02 Jan 2020 - Friends getaway
Room tidy & clean, all staff are friendly, from security, front office, special during my breakfast time. Breakfast also good, a lot variety and taste is good. Close to culinary and destination. Thanks a lot BATIQA Hotel Palembang Team.
raldipratama
14 Feb 2020 - Business
nice trip in Palembang and thanks to batiqa for my quality and luxurious experience staying in batiqa. i hope this hotel could maintain the services, warmness welcome from staff and more various breakfast
Aliciakhy
02 Mar 2020 - Business
The room was clean! The staff was friendly! The breakfast and lunch buffet was yummy! The location was great! We also utilized the meeting room and the coffee breaks provided was nice as it highlights the local cuisine
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.