1
Night
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel, Tanjung Pinang
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel, Tanjung Pinang
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel, Tanjung Pinang
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel, Tanjung Pinang
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel, Tanjung Pinang
+ 7 others
Hotel

Bintan Lumba Lumba Inn Hotel

Tanjung Pinang Barat, Tanjung Pinang
Starts from
IDR 290,000
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 54 reviews
The most helpful reviews
Nico Prastiann
14 Nov 2021 - Solo Trip
3.0/5
ada sesuatu yg kurang pantas ada di dlm kamar
DF
02 Oct 2021 - Business Trip
3.6/5
bersih, ruangan jg nyaman
Denni Andrianto
15 Aug 2022
5.0/5
Iyusfendhy Youshev Bangun
27 Jul 2022
5.0/5
Marlina Marlina
24 Jul 2022
4.2/5
Location
Jl. Kamboja No.35-37 Tanjungpinang, Tanjung Pinang , Indonesia
maps
1
Night
Breakfast

Double/Twin Standard Room

Only 5 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wi-Fi
1 Twin / 1 Double
2 Guests
28m²
IDR 290.000
per room per night
5.075 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Bintan Lumba Lumba Inn Hotel?
Bintan Lumba Lumba Inn Hotel is located at Jl. Kamboja No.35-37 Tanjungpinang, Tanjung Pinang , Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Bintan Lumba Lumba Inn Hotel?
The standard check-in time at Bintan Lumba Lumba Inn Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Bintan Lumba Lumba Inn Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Luggage Storage
Sports, Spa, & Recreations
Fitness Facilities
Fitness
Public Facilities
Smoking Room
Air Conditioning
Public WiFi
Restaurant
Living Room
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
 

Reviews

4.2
Good
From 54 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.2
Location
4.3
Service
4.2
Value
4.2
Couple Trip
7
Family Trip
5
Solo Trip
10
Trip with Friends
3
Business Trip
12
Others
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Nico Prastiann
14 Nov 2021 - Solo Trip
3.0/5
ada sesuatu yg kurang pantas ada di dlm kamar
DF
02 Oct 2021 - Business Trip
3.6/5
bersih, ruangan jg nyaman
Denni Andrianto
15 Aug 2022 -
5.0/5
Iyusfendhy Youshev Bangun
27 Jul 2022 -
5.0/5
Marlina Marlina
24 Jul 2022 -
4.2/5
SP
28 Jun 2022 - Family Trip
2.6/5
Entah karena kita booking via tiket.com kita di kasih kamar yg paling atas (Lantai 4) dan paling jauh lokasi nya padahal kita bawa anak-anak dan orang tua (Gak ada lift juga jadi kebayang kan pegel nya klo pas mau naek atau tutun). Kita nginap nya untuk 2 hari 2 malam tapi kamar nya tidak di bersih di hari kedua. Jadi ketika kita pulang dari jalan jalan, kita kembali ke kamar itu sampah belum di buang, kamar mandi gak di bersihin dan handuk juga tidak di ganti. Ketika kita complaint katanya harus di info klo kamar nya mau di bersihkan. Padahal sepengalaman kita nginap di mana mana yah klo udah nginap untuk 2 hari otomatis kamar nya pasti di bersih kan. Entahlah untuk hotel yg ini mungkin itu peratutan hotel nya begitu tapi asli buat kita yg nginap di sana gak nyaman aja dengan peraturan begitu, Mudah mudahan ke depan nya pihak hotel bisa lebih baik.
toar fernando kambey
17 Jun 2022 -
5.0/5
FW
05 Jun 2022 -
4.0/5
SR
22 May 2022 - Trip with Friends
3.8/5
Seruu!!! jujur ga ekspektasi hotelnya bakalan gimana2 karna emg nyari yg buat istirahat doang tapi suprisingly ternyata nyaman. Kirain hotelnya juga kecil ternyata sampai kebelakang dan sampe agak nyasar nyari kamarnya. Sarapannya juga unik kita ntar dikasi kupon dan nyebrang ke cafe di depan hotel dan pesen sarapan disitu. Kurangnya mungkin kita agak kesulitan buka kunci pintu kamarnya karna masih pake kunci manual diputer gitu. Tapi overall ini cukup recommend dengan harga yg terjangkau dan yg paling penting deket banget kalau mau ke pelabuhan, just took 8mins.
levie bethondo
17 May 2022 - Family Trip
4.8/5
tempat dekat pelabuhan lokasi oke dekat tempat makan
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.