Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta, East Jakarta
Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta, East Jakarta
Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta, East Jakarta
Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta, East Jakarta
Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta, East Jakarta
+ 48 others
Apartment

Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta

Jatinegara, East Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.6
Good
From 39 reviews
Tripadvisor
From 2 reviews
The most helpful reviews
Andre Herdiansa
16 Nov 2020 - Solo
3.2/5
Bagus lah dengan harga segitu.. Ac dingin kamar wangi.. akses 24 jam keluar masuk good
DR
19 Feb 2020 - Solo
4.4/5
Dengan harga standart tapi fasilitas nya lumayan lengkap seperti disediakan peralatan masak, alat mandi, alat shalat, air galon pun ada. Kamar mandi bersih dan tdk ada masalah dalam shower, dapur bersih, seprei wangi, ac nya pun dingin. Tapi ada sedikit yg kurang suka dinding kamar nya sedikit kotor.
Fiona Dhita Sari
12 Jan 2020 - Family
5.0/5
Pelayanannya baik, harganya murce dan kamarnya bersih. Thankyou yaa chanelstay nanti akan kembali menginap disini lagi
EM
09 Dec 2019 - Solo
3.0/5
Slowrespon, pelayanan sangat buruk dan tidak ramah
NN
23 Nov 2019 - Solo
4.2/5
saya suka sama pelayanan, sangat membantu
Location
Jalan Jendral Basuki Rahmat no 1 Jatinegara Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta?
Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta is located at Jalan Jendral Basuki Rahmat no 1 Jatinegara Jakarta Timur, Daerah Khusus Ibukota, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta?
The standard check-in time at Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta have a swimming pool?
Yes, Channel Stay at Bassura Apartment Jakarta does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
Elevator
AC
Airport Transfer
Sports, Spa & Recreations
Karaoke
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Designated smoking areas
Public WiFi
Elevator/lift
Swimming Pool
Restaurant
Pets
No pets allowed
 

Reviews

3.6
Good
From 39 reviews
Cleanliness
3.3
Facilities
3.4
Location
3.9
Service
3.5
Value for money
3.7
Couple
12
Family
9
Solo
14
Group
4
Vacation
19
Business
6
Others
14
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Andre Herdiansa
16 Nov 2020 - Solo
3.2/5
Bagus lah dengan harga segitu.. Ac dingin kamar wangi.. akses 24 jam keluar masuk good
DR
19 Feb 2020 - Solo
4.4/5
Dengan harga standart tapi fasilitas nya lumayan lengkap seperti disediakan peralatan masak, alat mandi, alat shalat, air galon pun ada. Kamar mandi bersih dan tdk ada masalah dalam shower, dapur bersih, seprei wangi, ac nya pun dingin. Tapi ada sedikit yg kurang suka dinding kamar nya sedikit kotor.
Fiona Dhita Sari
12 Jan 2020 - Family
5.0/5
Pelayanannya baik, harganya murce dan kamarnya bersih. Thankyou yaa chanelstay nanti akan kembali menginap disini lagi
EM
09 Dec 2019 - Solo
3.0/5
Slowrespon, pelayanan sangat buruk dan tidak ramah
NN
23 Nov 2019 - Solo
4.2/5
saya suka sama pelayanan, sangat membantu
IP
12 Nov 2019 - Couple
4.6/5
Waktu itu aku pengen cariin suami tempat nginep yg enak. yg nyaman tapi ga terlalu mahal. Trus nemu deh bassura. Nyaman tempatnya, bentuknya kek appartment gtu. Dan harganya terbilang terjangkau sih menurutku.. ada private poolnya juga, deket ke mall. Enak pokoknya sayangnya mayan jauh dr jakpus. Tapi nyaman bgt serius.. Bikin kita extend 1 jam lagi 🤭
agus setia budiawan
11 Apr 2019 - Family
4.6/5
Sayangnya saat sampai dilokasi kami harus upgrade kamar, padahal di tiket dot com sudah pilih utk 3 org akhirnya nambah deh 70rb krn kmr yg disediakan seharga tiket dot com hanya untuk 2 org
Nasri Nasri
24 Jan 2021 - Family
5.0/5
Lumayan keren dan harga murah.
AK
08 Jan 2021 - Solo
3.0/5
okay okay okay okay okay
Windo Fu
05 Jan 2021 - Couple
2.0/5
Jujur aja, Bener bener Ga suka dibanding sama properti yang lain , Di sini kotor , Checkin nya nunggu , Banyak semut dikasur , Dindingnya kotor , Tv nya Antenanya so bad , Dan yg terpenting AC nya ini Parah, kayak kipas angin , Peralatan Masak Kurang memadai , Toilet juga Kotor , Semoga Ada kesadaran dari pihak properti untuk Upgrade Fasilitasnya ya
4.0
From 2 reviews
Couples
1
Family
0
Solo travel
0
Friends getaway
0
Business
0
johnlevi17
13 May 2018 -
not too big, it's enough just to take a rest. clean and convertible. good hospitality and easy to find food near the inn. I like the room because is clean and they prepare it well, the toilet also clean enough
Pedro S
10 Dec 2016 - Couples
New real estate development with thousands of units to choose from. Close to the highway which connects to Soekarno airport and the south of Jakarta. 10 minutes from the center Grand Indonesia. (When there's no traffic) Bassura City has a free shuttle to Tebet train station. There's a brand new mall with everything you need. The owner of the room was very kind and attended all my requests for WiFi, extra towels (for a small fee) and showed me around. We have access to free gym, 3 swimming pools and sauna. They have a nice garden and basketball court usable under appointment. Clean and safe. Affordable. If you need a modest apartment but clean and good service, look for this owner. They have a lot of apartments.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.