Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari, West Jakarta
Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari, West Jakarta
Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari, West Jakarta
Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari, West Jakarta
Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari, West Jakarta
+ 117 others
Hotel

Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari

Cengkareng, West Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 26 reviews
The most helpful reviews
Verdian Irianto
20 Dec 2019 - Couple
4.0/5
Baik tapi selama ini tv mati
MA
01 Dec 2019 - Solo
5.0/5
Pelayanannya baik, tempatnya bersih semua berfungsi dengan baik
RN
18 Nov 2019 - Couple
5.0/5
Pelayanan nya sangat sopan, dan Ketika masuk ruangan itu bener bener bersih dan membuat kagum, harga murah dengan fasilitas mahal, hanya saja, bingung aksesnya ke kolom berenang, trus selalu pake kunci, kalo kelupaan bawa bisa bahaya kalo pasangan kita ninggalin kita sendiri, trus dia pergi ke gym, btw kesan paling enak itu suasana gym dan kolom berenang di lantai 8 yg membuat pemandangan superduper keren
PJ
15 Nov 2019 - Couple
5.0/5
Sangat baik pelayanannya
Candra Afrianto
23 Jan 2021 - Couple
3.0/5
alat pemanas gk ada , kamar mandi bocor seperti ada genangan air
Location
Jl. Daan Mogot Cengkareng, Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari?
Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari is located at Jl. Daan Mogot Cengkareng, Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari?
The standard check-in time at Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari have a swimming pool?
Yes, Collection O 16 Vittoria Residence Near RS Mentari does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Indoor pool
Outdoor pool
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Sundeck
Public WiFi
Elevator/lift
Living room
Clothes rack
Designated smoking areas
Smoke-free property
Swimming Pool
Pets
No pets allowed
Pets allowed
 

Reviews

4.1
Good
From 26 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
4.2
Location
4.1
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
13
Family
5
Solo
6
Group
2
Vacation
22
Business
1
Others
3
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Verdian Irianto
20 Dec 2019 - Couple
4.0/5
Baik tapi selama ini tv mati
MA
01 Dec 2019 - Solo
5.0/5
Pelayanannya baik, tempatnya bersih semua berfungsi dengan baik
RN
18 Nov 2019 - Couple
5.0/5
Pelayanan nya sangat sopan, dan Ketika masuk ruangan itu bener bener bersih dan membuat kagum, harga murah dengan fasilitas mahal, hanya saja, bingung aksesnya ke kolom berenang, trus selalu pake kunci, kalo kelupaan bawa bisa bahaya kalo pasangan kita ninggalin kita sendiri, trus dia pergi ke gym, btw kesan paling enak itu suasana gym dan kolom berenang di lantai 8 yg membuat pemandangan superduper keren
PJ
15 Nov 2019 - Couple
5.0/5
Sangat baik pelayanannya
Candra Afrianto
23 Jan 2021 - Couple
3.0/5
alat pemanas gk ada , kamar mandi bocor seperti ada genangan air
IM
10 Jan 2021 - Group
5.0/5
seneng banget deh tempatnya nyaman bangetttt
Nur Latipah
10 Jan 2021 - Couple
3.0/5
hotelnya bagus fasilitasnya lengkaaappp tp syg mbak mbak receptionistnya kurang lengkap kasih info mengenai penggunaan fasilitas 😓
Bayu Kristiawan
31 Dec 2020 - Solo
4.6/5
Apartemennya bagus dan worth it. Mudah dijangkau juga..
RV
15 Dec 2020 - Solo
3.4/5
+ Kamarnya Luas serta cukup bersih. Dilengkapi dengan sofa,smart TV, desk, lemari dan amenities yg sangat lengkap untuk sekelas OYO. - Lokasi cukup jauh dari depan karna hotel ini hanya di lantai 20 dari apartemen Vittoria Residence. Satpam Building Vittoria sendiri mayoritas judes, galak, dan tidak ramah ketika dimohon bantuan dengan kesan merendahkan karna saya tamu di hotel yg katanya "cuma OYO". Fasilitas Kolam Renang dan Gym tidak jadi saya pakai karna ribet diputar bolak balik oleh satpam Vittoria Building sendiri. Selain itu kita dilarang menggunakan Lift selain lift di basement dan dilarang menunggu di lobby vittoria building
Septia Raudhah
14 Dec 2020 - Solo
3.8/5
Tempatnya lumayan strategis
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.