1
Night
Daun Bali Seminyak Hotel, Badung
Daun Bali Seminyak Hotel, Badung
Daun Bali Seminyak Hotel, Badung
Daun Bali Seminyak Hotel, Badung
Daun Bali Seminyak Hotel, Badung
+ 39 others
Hotel

Daun Bali Seminyak Hotel

Seminyak, Badung
Diskon Gajian
Starts from
IDR 700,125
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.5
Good
From 654 reviews
The most helpful reviews
Berry Khosasi
29 Jan 2020 - Family Trip
3.8/5
overall sesuai si, hotel budget tp udah lumayan lah dari segi lokasi , kamar , kebersihan. kalo cuma buat numpang tidur aja worth it banget 👍
Sinta Dian Sari
08 Nov 2020 - Couple Trip
5.0/5
A pleasant stay in here. Walaupun harga murah tapi kualitasnya hotel tidak mengecewakan👌🏻
FH
26 Mar 2020 - Couple Trip
2.2/5
air untuk mandi nya bau, alat semprot pada toilet mati makanan breakfast tidak buffet dengan harga yg cukup mahal
Risma Larasati
18 Apr 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Kali kalian bandingin dengan hotel sebelah ini lebih worth it dan bintang 4 yg bukan kaleng2 meskipun hotel pinggir jalan tp suasananya bener2 tenang.
Anna Mardiana
22 Nov 2021 - Couple Trip
5.0/5
Di kasih treatment tambahan karna kita datang buat honeymoon. Lokasi okeey deket kemana2
Location
Jl. Petitenget No.8, Kerobokan Kelod, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi

Double/Twin Superior Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double / 1 Twin
1 Guest
23m²
Diskon Gajian
IDR 1.450.000
IDR 700.125
per room per night
12.252 tiket Points

Double/Twin Superior Room with Breakfast

Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Double / 1 Twin
1 Guest
24m²
Diskon Gajian
IDR 1.650.000
IDR 816.568
per room per night
14.290 tiket Points

Double Superior Room

Only 3 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Double
1 Guest
26m²
Diskon Gajian
IDR 1.650.000
IDR 816.568
per room per night
14.290 tiket Points

Double Superior Room with Breakfast

Only 3 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Double
1 Guest
26m²
Diskon Gajian
IDR 1.850.000
IDR 915.546
per room per night
16.022 tiket Points

Double Deluxe Room

Only 2 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Double
1 Guest
28m²
Diskon Gajian
IDR 2.050.000
IDR 1.014.524
per room per night
17.754 tiket Points

Double Junior Suite

Only 2 rooms left!
Breakfast (1 pax)
Wifi
1 Double
1 Guest
52m²
Diskon Gajian
IDR 2.650.000
IDR 1.311.458
per room per night
22.951 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Daun Bali Seminyak Hotel?
Daun Bali Seminyak Hotel is located at Jl. Petitenget No.8, Kerobokan Kelod, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Daun Bali Seminyak Hotel?
The standard check-in time at Daun Bali Seminyak Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Daun Bali Seminyak Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
Does Daun Bali Seminyak Hotel have a swimming pool?
Yes, Daun Bali Seminyak Hotel does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
Airport Transfer
Meeting Facilities
Accessible Facilities
Luggage Storage
Sports, Spa, & Recreations
Cycling/Mountain Biking
Pets
No Pets Allowed
Health & Medical
InDOnesia CARE
Medical Service
tiket CLEAN
Doctor on Call 24-hour
Massage
 

Reviews

4.5
Good
From 654 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.4
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couple Trip
142
Family Trip
107
Solo Trip
65
Trip with Friends
78
Business Trip
16
Others
10
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
Berry Khosasi
29 Jan 2020 - Family Trip
3.8/5
overall sesuai si, hotel budget tp udah lumayan lah dari segi lokasi , kamar , kebersihan. kalo cuma buat numpang tidur aja worth it banget 👍
Sinta Dian Sari
08 Nov 2020 - Couple Trip
5.0/5
A pleasant stay in here. Walaupun harga murah tapi kualitasnya hotel tidak mengecewakan👌🏻
FH
26 Mar 2020 - Couple Trip
2.2/5
air untuk mandi nya bau, alat semprot pada toilet mati makanan breakfast tidak buffet dengan harga yg cukup mahal
Risma Larasati
18 Apr 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Kali kalian bandingin dengan hotel sebelah ini lebih worth it dan bintang 4 yg bukan kaleng2 meskipun hotel pinggir jalan tp suasananya bener2 tenang.
Anna Mardiana
22 Nov 2021 - Couple Trip
5.0/5
Di kasih treatment tambahan karna kita datang buat honeymoon. Lokasi okeey deket kemana2
Christian Andre
02 Nov 2022 -
5.0/5
Pingkan Waworundeng
20 Oct 2022 - Trip with Friends
5.0/5
1.pertama kali dtg dpt kamar yg superior pdhl mintanya twins bed, di hari kedua lgsung diganti ke twins bed 2. bidet kamar mandi sempet rusak dan teknisinya lgsung cepet memperbaiki hotelnya keren banget disekitaran hotel banyal cafe yg hits..suka banget dan pasti bakalan nginep lg disini
Dicky Ricardo
09 Oct 2022 -
5.0/5
Abd Qahar
09 Oct 2022 -
5.0/5
AA
24 Sep 2022 - Solo Trip
5.0/5
hotel paling nyaman! kebersihannya bersih banget kamar nya luas, staff nya ramah dan fasilitas hotel yang lengkap, Lokasi nya strategis deket sama makanan-makanan enak pokoknya comfyy buat nginep disini lagi
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.