1
Night
De Green Inn at aeropolis, Tangerang
De Green Inn at aeropolis, Tangerang
De Green Inn at aeropolis, Tangerang
De Green Inn at aeropolis, Tangerang
De Green Inn at aeropolis, Tangerang
+ 13 others
Hotel

De Green Inn at aeropolis

Neglasari, Tangerang
Starts from
IDR 185,000
per room per night

Reviews

Tiket
3.5
Okay
From 390 reviews
The most helpful reviews
LV
07 May 2019 - Others
3.4/5
Beberapa spot kamar berdebu. Untuk yang akan menginap di hotel ini harap membawa handuk karena tidak disediakan oleh pihak hotel Untuk ke bandara ada shuttle gratis setiap 3jam start dari jam 5 pagi.
AH
04 Feb 2021 - Business Trip
2.4/5
Chanel tv masih banyak yg ga dapet signal, dan bed cover pada bolong kena rokok
YZ
03 Oct 2020 - Others
2.8/5
Mendadak kejebak di tangerang, nyari penginapan ultramurah buat bobo sambil nunggu motor di towing. Yah lumayan, at least bisa tidur. Walaupun pura-pura buta, tuh seprei tetep aja kelihatan bercak bercak, dinding kuning kuning, lantai toilet kaya rumah jadul. Tapi harga worth harusnya. Sekomplek aeropolis aja dia paling murah. wkwk
Arviana setiawan putri
17 Oct 2021 - Family Trip
2.0/5
kamarnya kotor dan banyak nyamuk. handuknya tersedia hanya satu
HJ
26 Sep 2021 - Couple Trip
5.0/5
Jalan jalan lebih seringg tanpa bikin kantong kering ,menginap nya di hotel de green inn,terbaik
Location
Komplek Aeropolis Residence 1 Tower B East Ground Floor, Jl. Marsekal Surya Darma, Neglasari, Kec. Neglasari, Kota Tangerang, Banten, Indonesia
maps
1
Night
AC
Non-smoking room
Wifi

8-Hour Usage - Double Superior Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
14m²
IDR 185.000
per room per night
3.238 tiket Points

Double Superior Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
14m²
IDR 225.000
per room per night
3.938 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in De Green Inn at aeropolis?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
How much does a typical room cost at De Green Inn at aeropolis?
The cheapest price at De Green Inn at aeropolis if you want to stay tonight is IDR 165,000
What is the address of De Green Inn at aeropolis?
De Green Inn at aeropolis is located at Komplek Aeropolis Residence 1 Tower B East Ground Floor, Jl. Marsekal Surya Darma, Neglasari, Kec. Neglasari, Kota Tangerang, Banten, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of De Green Inn at aeropolis?
The standard check-in time at De Green Inn at aeropolis is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in De Green Inn at aeropolis?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Wheelchair Access
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Designated smoking areas
Elevator/lift
Swimming Pool
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Currency exchange
24-hour front desk
 

Reviews

3.5
Okay
From 390 reviews
Cleanliness
3.4
Facilities
3.4
Location
3.6
Service
3.5
Value for money
3.6
Couple
125
Family
64
Solo
173
Group
28
Vacation
170
Business
123
Medical
11
Others
86
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
LV
07 May 2019 - Others
3.4/5
Beberapa spot kamar berdebu. Untuk yang akan menginap di hotel ini harap membawa handuk karena tidak disediakan oleh pihak hotel Untuk ke bandara ada shuttle gratis setiap 3jam start dari jam 5 pagi.
AH
04 Feb 2021 - Business Trip
2.4/5
Chanel tv masih banyak yg ga dapet signal, dan bed cover pada bolong kena rokok
YZ
03 Oct 2020 - Others
2.8/5
Mendadak kejebak di tangerang, nyari penginapan ultramurah buat bobo sambil nunggu motor di towing. Yah lumayan, at least bisa tidur. Walaupun pura-pura buta, tuh seprei tetep aja kelihatan bercak bercak, dinding kuning kuning, lantai toilet kaya rumah jadul. Tapi harga worth harusnya. Sekomplek aeropolis aja dia paling murah. wkwk
Arviana setiawan putri
17 Oct 2021 - Family Trip
2.0/5
kamarnya kotor dan banyak nyamuk. handuknya tersedia hanya satu
HJ
26 Sep 2021 - Couple Trip
5.0/5
Jalan jalan lebih seringg tanpa bikin kantong kering ,menginap nya di hotel de green inn,terbaik
EW
16 Aug 2021 - Business Trip
5.0/5
lokasinya strategis banyak yg jual makanan 24 jam
AB
09 Aug 2021 - Others
5.0/5
very good and ver nice
GA
16 Jul 2021 - Couple Trip
5.0/5
mantap pokoknya the best lah dengan harga segitu
DW
07 Jun 2021 - Business Trip
5.0/5
Nice comfy bed, good functioning hot shower and TV, lots of food stalls and convenience stores nearby. Great stay for a short transit.
AH
13 May 2021 - Medical Trip
3.0/5
Ok lah lumayann hrga segitu
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.