1
Night
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya), Surabaya
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya), Surabaya
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya), Surabaya
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya), Surabaya
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya), Surabaya
+ 15 others
Hotel

Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)

Sukomanunggal, Surabaya
Starts from
IDR 330,000
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 296 reviews
The most helpful reviews
andi hari kurniawan
20 Nov 2020 - Business Trip
3.8/5
sesuai dengan harga hotel budget..tidak ada sandal+odol+sikat gigi.. bersih..nyaman..parkir terpisah..perlu dipikirkan kalau hujan..
DW
27 Dec 2021 - Family Trip
5.0/5
Hotel bagus dan bersih. Kamar ukuran kecil sempit dan ada ranjang type susun, kalau hanya sekedar untuk istirahat worth it lah. Pegawai ramah, appreciate utk pak Satpam Parkiran yg ramah dalam menerima tamu. Tidak disediakan pemanas air minum kopi/teh di dalam kamar, tetapi disediakan air minum di setiap lantai di depan lift. Parkiran luas. Di lantai 1 ada resto Warung Pati dg menu khas nasi Gandul yg harganya bersahabat. Juga snack merk DeKa brand Dua Kelinci yg harganya sepertinya lebih murah dibandingkan minimarket biasanya. Sarapan pagi juga lumayan utk hotel dg harga under 400K. Di dalam kamar juga dapat complimen Snack Wafer Byte merk Deka rasa Durian yg rasanya enak. Siipp dah
+3
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Kalo ini mah gak perlu di ragukan lagi..kamar cukup bagus dan pelayanan yang sangat menyenangkan..jadi betah banget dan sering bangaet dlam sebulan stay di sini..
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Sangat puas di sini..mulai dari tempat nya dan pelayanan nya sangat berkualitas
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Over all its good...jadi sering banget staycation di sini..
Location
Jl. Mayjen HR. Muhammad No.24, Putat Gede, Suko Manunggal, Kota SBY, Jawa Timur 60189, Indonesia
maps
1
Night
AC
Non-smoking room
Wifi
Breakfast

Twin Standard Room

Breakfast not included
Wifi
1 Twin
2 Guests
13m²
IDR 330.000
per room per night
5.775 tiket Points

Double Standard Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
13m²
IDR 330.000
per room per night
5.775 tiket Points

Twin Standard Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Twin
2 Guests
13m²
IDR 385.000
per room per night
6.738 tiket Points
See more rooms (1)

Bunk Bed Room

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
3 Bunk Bed
3 Guests
13m²
IDR 495.000
per room per night
8.663 tiket Points

Bunk Bed Room

Only 5 rooms left!
Breakfast (3 pax)
Wifi
3 Bunk Bed
3 Guests
13m²
IDR 605.000
per room per night
10.588 tiket Points

Double Room with Corner Layout

Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
15m²
IDR 522.500
per room per night
9.144 tiket Points

Double Room with Corner Layout

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
15m²
IDR 577.500
per room per night
10.106 tiket Points

Double Deluxe Room

Only 1 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
IDR 550.000
per room per night
9.625 tiket Points

Double Deluxe Room

Only 1 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
20m²
IDR 660.000
per room per night
11.550 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)?
The room types available in this hotel are:
  • Standard Room
  • Bunk Bed
  • Double
  • Suite
How much does a typical room cost at Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)?
The cheapest price at Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya) if you want to stay tonight is IDR 313,500
What is the address of Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)?
Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya) is located at Jl. Mayjen HR. Muhammad No.24, Putat Gede, Suko Manunggal, Kota SBY, Jawa Timur 60189, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)?
The standard check-in time at Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya) is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Deka Hotel (Formerly Ibis Budget HR Muhammad Surabaya)?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
PCR Result Required
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
 

Reviews

3.9
Good
From 296 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.8
Location
4.1
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
64
Family
48
Solo
171
Group
13
Vacation
129
Business
119
Medical
11
Others
35
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
andi hari kurniawan
20 Nov 2020 - Business Trip
3.8/5
sesuai dengan harga hotel budget..tidak ada sandal+odol+sikat gigi.. bersih..nyaman..parkir terpisah..perlu dipikirkan kalau hujan..
DW
27 Dec 2021 - Family Trip
5.0/5
Hotel bagus dan bersih. Kamar ukuran kecil sempit dan ada ranjang type susun, kalau hanya sekedar untuk istirahat worth it lah. Pegawai ramah, appreciate utk pak Satpam Parkiran yg ramah dalam menerima tamu. Tidak disediakan pemanas air minum kopi/teh di dalam kamar, tetapi disediakan air minum di setiap lantai di depan lift. Parkiran luas. Di lantai 1 ada resto Warung Pati dg menu khas nasi Gandul yg harganya bersahabat. Juga snack merk DeKa brand Dua Kelinci yg harganya sepertinya lebih murah dibandingkan minimarket biasanya. Sarapan pagi juga lumayan utk hotel dg harga under 400K. Di dalam kamar juga dapat complimen Snack Wafer Byte merk Deka rasa Durian yg rasanya enak. Siipp dah
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Kalo ini mah gak perlu di ragukan lagi..kamar cukup bagus dan pelayanan yang sangat menyenangkan..jadi betah banget dan sering bangaet dlam sebulan stay di sini..
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Sangat puas di sini..mulai dari tempat nya dan pelayanan nya sangat berkualitas
Windi Agustyas
13 Aug 2021 - Solo Trip
5.0/5
Over all its good...jadi sering banget staycation di sini..
ANANDA TIARA PUTRI SANDY
25 Jul 2021 - Couple Trip
5.0/5
overall bagus, cuman ngiranya dapat alat mandi spt shampoo, odol ternyata cuman sabun aja, ac nya pas malem labil tbtb panas. tp rekomen sih tempatnya nyaman bgt, viewnya baguss bgtt
IM
25 Jul 2021 - Business Trip
5.0/5
hotol minimalis....hotel budget termurah di hr muhammad.
YK
19 Jul 2021 - Business Trip
5.0/5
kamar menarik, dari desain yg keren dan kasur yang nyaman
YL
18 Jul 2021 - Solo Trip
5.0/5
Murah walaupun agak sempit tapi asik
Simon Bagus Nugroho
13 Mar 2020 - Business Trip
4.4/5
Pelayanannya memuaskan, responsif mengenai keluhan tamu, kamarnya sempit, sarapannya kurang variatif dan kurang enak pas menginap di hari yang kedua
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.