lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views 1, Eat Sleep Skate, Denpasar
Public Area, Eat Sleep Skate, Denpasar
Bedroom 3, Eat Sleep Skate, Denpasar
Bedroom 4, Eat Sleep Skate, Denpasar
Food & Drinks 5, Eat Sleep Skate, Denpasar
See all photos
Guest House

Eat Sleep Skate

4.4/5

(13 reviews)
East Denpasar, Denpasar

All rooms are fully booked. Change the date or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Let’s choose the available dates below or adjust your stay dates.

Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

Awesome service
Awesome service92% of guests rated the service of this accommodation as fantastic.
Make your trip more fun
Make your trip more funThis accommodation provides access for swimming pool.

Reviews

See all

4.4/5

GoodFrom 13 reviews
5.0/523 Jan 2023
PR • Solo Trip
userImage-1
2 Photos
5.0/522 Dec 2022
SI • Family Trip
Tempatnya nyaman bersih aesthetic sekali untuk foto, next klo ke Bali nginep disini lagi
4.8/520 Mar 2023
SP
Suasananya nyaman dan sejuk. Apalagi dengan konsep rumah Solonya yang unik. Jadi tidak perlu ke luas daerah buat mencari rumah joglo. Fasilitasnya lengkap pula, ada tempat skatenya juga tetapi sayangnya saya tidak bisa main skating. Pokoknya nanti akan balik lagi ke sini.
userImage-3
1 Photo
4.8/522 Dec 2022
FP • Solo Trip
Tempat singgah untuk istirahat terbaik selama pergi staycation di Bali. Suasananya tenang, fasilitasnya kayak handuknya tempat tidurnya dan kamar mandinya sangat bersih. Sayangnya gak ada sarapannya hehe tapi itu sudah lebih dari cukup. Lokasinya cujup strategis untuk yang pengen ke Nhsa Penida karena dekat dengan pelabuhan Sanur. Terinakasih untuk pemilik dan stafnya, mereka sangat ramah dan membantuku yang solo trip. Next kali ke bali lagi ke sini aja nginapnya..
4.6/520 Apr 2023
VT
Pelayanan yang ramah, harga terjangkau, kepatuhan protokol kesehatan sesuai anjuran pemerintah, tempatnya asyik intinya sangat puas menginap disini. Kalian wajib banget coba semua fasilitas di sini, dari vila, restoran, dan tempat satenya juga.
4.6/53 May 2022
DR
Hotelnya bagus, bersih dan nyaman. Saya suka pelayanannya santai dan santai. Kamarnya luas dan bisa digunakan untuk foto foto. Foto, saya sangat suka belerang karena di sana saya menghabiskan waktu berenang saya sangat menyukai belerang.
4.4/51 Jan 2023
JR
Tempat yang nyaman di tengah padatnya kota Denpasar. Suasananya sangat sejuk dan menenangkan setiap pengunjung. Tempatnya juga bersih, stafnya ramah dan ada area untuk bermain anak. Anak, harganya juga murah dan ada restoran juga. Eits, harganya murah banget.
4.4/514 Jul 2022
VF
Suasananya sangat sejuk dan nyaman. Kamarnya juga cukup luas, interior kayunya membuat betah. Kalian yang mau staycation murah sekali, bisa bermain skate bisa pilih tempat ini. Ada restoran juga.
3.6/531 Oct 2022
AG • Couple Trip

Location

See maps
maps
Jl. Sedap Malam Gg Kwangen No.13 Denpasar Timur, Bali

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-23:59
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 6 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is not available.


Pets

No pets allowed.


Smoking

No smoking room.


Alcohol

No alcohol drinks allowed.


About Eat Sleep Skate

Consisting of 4 different types of traditional wooden chalets, a swimming pool, a dining/lounge area, and one of the most fun skateboarding bowls in Indonesia. Located 10 minutes from Sanur east coast beaches, in the old gardens of the Kesiman Royal Family.

We designed it all ourselves in harmony with it’s peaceful green environment. The traditional atmosphere still fills the air today, with only the sound of birds and breeze blowing through the trees. It’s a very special place. For nearly 10 years, we had let anyone ride the bowl freely, 4 days a week.

Those days were good, we saw many good sessions and parties happen here… a whole local skate scene was founded around our bowl. Back then, there was no facility for the public, like bathroom and cold beer. Only bananas and coconut trees.

We then decided to make it special. Restaurant with a fast WiFi, pizza oven, cozy rooms and a swimming-pool. A homestay where you can Eat Sleep and Skate. Nowadays you can have food and cold beer from 9am to 9pm. Skatepark is also open everyday from 9am to 9pm (sometimes later on good sessions!). Pizza and free entry on Fridays.

Frequently Asked Questions

What is the address of Eat Sleep Skate?

What are the standard check-in & check-out times of Eat Sleep Skate?

What are the facilities available in Eat Sleep Skate?

Does Eat Sleep Skate have a swimming pool?

Room Type and Price

Fri, 19 Jul 2024- Sat, 20 Jul 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
No Result illustration
This accommodation is fully bookedNo worries! You can stay here on other dates. Let’s choose the available dates or adjust your stay dates to check the unit’s availability.