1
Night
eL Hotel Royale Bandung, Bandung
eL Hotel Royale Bandung, Bandung
eL Hotel Royale Bandung, Bandung
eL Hotel Royale Bandung, Bandung
eL Hotel Royale Bandung, Bandung
+ 38 others
Hotel

eL Hotel Royale Bandung

Sumur Bandung, Bandung
Booked 3 hours ago
Starts from
IDR 787,500
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 3.788 reviews
The most helpful reviews
JP
23 Aug 2020 - Family Trip
3.0/5
Kurang puas dengan pelayanan dan fasilitas dari hotel. 1. Waktu menunggu lift yang sangat lama, kapasitas lift yang tidak sesuai dengan jumlah kamar yang open 2. Room Service Lama, alasannya kamar penuh. Sangat mengecewakan
JR
23 Mar 2020 - Couple Trip
5.0/5
Hebat ini sarapan nya, varian nya tergolong banyak, dan enak2. Kamar yang 2 tingkat, kebersihan nya luar biasa, gak ada debu2 sama sekali, AC nya dong pakai Daikin, sopan banget hembusan nya.. nyaman lah disini pokok nya. Pasti balik lagi kalau nyari "Hotel Yang Nyaman"
AW
25 Aug 2020 - Business Trip
2.6/5
restaurant: pintu depan restaurant dibuka atas perintah supervisor-otomatis lalat masuk dan hinggap dimakanan-well done lebih memilih pintu depan dibuka dari pada kebersihan-protokol covid 19 ok-first breakfast menemukan jagung cream yg berbau seperti mau basi-cobain bubur ayamnya top lezat-omeletnya dibuat lebih dahulu alhasil dingin-omelet enaknya panas-staff f&b ramah dan helpfull. shower room di swimming pool, sabunnya habis jd inisiatif hrs bawa sendiri-jacuzi/hot tub semburan airnya hanya hidup 1, yg lainnya mati- berikan announcement utk jacuzi/hot tub batasan umur dan durasi-jacuzi/hot tub hanya satu yg operasi dgn dgn defect-pak doni swimming pool guard, rajin ya, bersih2 trus top pak doni. resepsion jgn merengut dong kalo customer minta masker-safety first ya jaman covid begini, no compromise-compliment kan? parking area staff top, ada petugas yg standby dan assist. bellboy ramah-welcoming staff ramah juga-security personnel ok-operator ramah. overall not bad.. need improvement.
MF
02 Jun 2020 - Couple Trip
5.0/5
Alhamdulillah berkesan. AC nya DAIKIN membuat ruangan jadi nyaman sejuknya. Kasur nya tebal dan empuk. Jalan2 santai di kolam renang menenangkan pikiran. sarapan di antar ke kamar dan enak2. staff ramah2 semua senyum nya. lokask bener2 di tengah kota, jadi pesen gofood apapun, ongkir nya bener2 murah krn deket kemana2. excellent deh pokok nya
Emma Priyandari
27 Jul 2020 - Family Trip
4.0/5
Selalu suka dengan hotel ini dah beberapa kali nginep di sini. Letak strategis, kolam renang ada air hangaynya, makanan enak, di dalam ada toko jadi kalo nyari keperluan mudah.
Location
Jl. Merdeka No.2, Braga, Kec. Sumur Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat
maps
1
Night
Breakfast
Wifi

Lembong Double Deluxe Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
25m²
IDR 787.500
per room per night
13.781 tiket Points

Lembong Twin Deluxe Room

Only 3 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Twin
2 Guests
25m²
IDR 787.500
per room per night
13.781 tiket Points

Condotel Twin Studio

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Twin
2 Guests
34m²
IDR 900.000
per room per night
15.750 tiket Points

Condotel King Studio

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 King
2 Guests
34m²
IDR 900.000
per room per night
15.750 tiket Points

Ros Double Executive Room

Only 5 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
41m²
IDR 1.102.500
per room per night
19.294 tiket Points

Merdeka Double Executive Room

Only 2 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
38m²
IDR 1.183.750
per room per night
20.716 tiket Points

Kana Double Executive Room

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
42m²
IDR 1.260.000
per room per night
22.050 tiket Points

Condotel Loft

Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Double
2 Guests
54m²
IDR 1.260.000
per room per night
22.050 tiket Points

Merdeka King Suite

Only 1 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 King
2 Guests
58m²
IDR 1.720.000
per room per night
30.100 tiket Points

Pasundan Double/Single Suite

Only 2 rooms left!
Breakfast (3 pax)
Wifi
1 Single & 1 Double
3 Guests
71m²
IDR 2.178.750
per room per night
38.128 tiket Points

Parahyangan Double/Single Suite

Breakfast (3 pax)
Wifi
1 Single & 1 Double
3 Guests
87m²
IDR 2.703.750
per room per night
47.316 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of eL Hotel Royale Bandung?
eL Hotel Royale Bandung is located at Jl. Merdeka No.2, Braga, Kec. Sumur Bandung, Kota Bandung, Jawa Barat
What are the standard check-in & check-out times of eL Hotel Royale Bandung?
The standard check-in time at eL Hotel Royale Bandung is starting from 15:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in eL Hotel Royale Bandung?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
Does eL Hotel Royale Bandung have a swimming pool?
Yes, eL Hotel Royale Bandung does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
PCR Result Required
Proof of Covid-19 Vaccination
Sports, Spa, & Recreations
Cycling/Mountain Biking
Fitness
Pets
No Pets Allowed
Kids Facilities
Baby Cot
Kid's pool
 

Reviews

4.3
Good
From 3.788 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.4
Service
4.3
Value
4.3
Couple Trip
382
Family Trip
1.8K
Solo Trip
115
Trip with Friends
82
Business Trip
275
Medical Trip
8
Others
165
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
JP
23 Aug 2020 - Family Trip
3.0/5
Kurang puas dengan pelayanan dan fasilitas dari hotel. 1. Waktu menunggu lift yang sangat lama, kapasitas lift yang tidak sesuai dengan jumlah kamar yang open 2. Room Service Lama, alasannya kamar penuh. Sangat mengecewakan
JR
23 Mar 2020 - Couple Trip
5.0/5
Hebat ini sarapan nya, varian nya tergolong banyak, dan enak2. Kamar yang 2 tingkat, kebersihan nya luar biasa, gak ada debu2 sama sekali, AC nya dong pakai Daikin, sopan banget hembusan nya.. nyaman lah disini pokok nya. Pasti balik lagi kalau nyari "Hotel Yang Nyaman"
AW
25 Aug 2020 - Business Trip
2.6/5
restaurant: pintu depan restaurant dibuka atas perintah supervisor-otomatis lalat masuk dan hinggap dimakanan-well done lebih memilih pintu depan dibuka dari pada kebersihan-protokol covid 19 ok-first breakfast menemukan jagung cream yg berbau seperti mau basi-cobain bubur ayamnya top lezat-omeletnya dibuat lebih dahulu alhasil dingin-omelet enaknya panas-staff f&b ramah dan helpfull. shower room di swimming pool, sabunnya habis jd inisiatif hrs bawa sendiri-jacuzi/hot tub semburan airnya hanya hidup 1, yg lainnya mati- berikan announcement utk jacuzi/hot tub batasan umur dan durasi-jacuzi/hot tub hanya satu yg operasi dgn dgn defect-pak doni swimming pool guard, rajin ya, bersih2 trus top pak doni. resepsion jgn merengut dong kalo customer minta masker-safety first ya jaman covid begini, no compromise-compliment kan? parking area staff top, ada petugas yg standby dan assist. bellboy ramah-welcoming staff ramah juga-security personnel ok-operator ramah. overall not bad.. need improvement.
MF
02 Jun 2020 - Couple Trip
5.0/5
Alhamdulillah berkesan. AC nya DAIKIN membuat ruangan jadi nyaman sejuknya. Kasur nya tebal dan empuk. Jalan2 santai di kolam renang menenangkan pikiran. sarapan di antar ke kamar dan enak2. staff ramah2 semua senyum nya. lokask bener2 di tengah kota, jadi pesen gofood apapun, ongkir nya bener2 murah krn deket kemana2. excellent deh pokok nya
Emma Priyandari
27 Jul 2020 - Family Trip
4.0/5
Selalu suka dengan hotel ini dah beberapa kali nginep di sini. Letak strategis, kolam renang ada air hangaynya, makanan enak, di dalam ada toko jadi kalo nyari keperluan mudah.
YT
20 Jul 2020 - Business Trip
1.0/5
kamar nya kotor wc nya kotor air nya kecil
MF
02 Jun 2020 - Couple Trip
5.0/5
Alhamdulillah berkesan. AC nya DAIKIN membuat ruangan jadi nyaman sejuknya. Kasur nya tebal dan empuk. Jalan2 santai di kolam renang menenangkan pikiran. sarapan di antar ke kamar dan enak2. staff ramah2 semua senyum nya. lokask bener2 di tengah kota, jadi pesen gofood apapun, ongkir nya bener2 murah krn deket kemana2. excellent deh pokok nya
NN
19 Feb 2020 - Family Trip
5.0/5
Hotelnya nyaman dan enak bersih berhub saya bawa keluarga dengan 2 anak tapi pas mau sarapan anak usia 5 th keatas kena chas pdhl makan tdk seberapa cuma ikut2an aja..
Supardi Supardi
07 Mar 2022 - Family Trip
1.0/5
penagalam super buruk menginap 2 malam di hotel ini, 1. checkin nunggu lama, baru dapet kamar jam 6. 2. Abis masuk kamar, kotor banget bnyak sisa2 rambut, dan sprei bau. 3. Pesen kamar no smoking dikasihnya kamar smoking alhasil bau banget nyampur sama aroma parfum yg bikin mual. 4. ditambah ACnya ngga dingin sama sekali, jadi mesti buka pintu (untung hawanya dari luar dingin). 5. yg paling parah dikasih kamar dengan connecting door tapi ngga bisa dikunci, jadi tamu sbelah beberapa kali ngga sengaja masuk ke kamar. ultra paraah pokoknya nginep di hotel ini, padahal ambil kamar executif.
DI
27 Jul 2020 - Others
3.0/5
Kamar sudah tidak begitu terawat, kamar mandi shower nggak bisa di atur arahnya
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in

General Information eL Hotel Royale Bandung

Booking eL Hotel Royale Bandung

The city of Bandung is one of the favourite tourist areas for tourists who want to enjoy the beautiful panorama of West Java's natural attractions. The cool air of the area and the night atmosphere of the city of Bandung also support you to get the best experience when you are on vacation and staying at a Bandung hotel.

Well, one area that is a favourite of tourists because it is close to the centre of Bandung is Sumur Bandung District. If you are interested in finding accommodation in this area, you can try booking the eL Hotel Royale Bandung hotel which is located on Jl. Merdeka Number 2 Braga, Sumur Bandung District, Bandung City, West Java.

Room Type eL Hotel Royale Bandung

eL Hotel Royale Bandung has various types of rooms that you can choose according to your accommodation needs. Several types of rooms that you can choose at eL Hotel Royale Bandung are:

Deluxe Room – This room offers various facilities, from television, hairdryer, writing desk, electric kettle, safe deposit box, and many more;

King Room – Apart from a king size bed, in this room you can also get luxurious facilities, such as a bathtub and a comfortable sofa;

Suite Room – This highest type of room has luxurious furnishings and a more spacious room, equipped with a living room and balcony to enjoy the beautiful view.

The Price of eL Hotel Royale Bandung

The price of eL Hotel Royale Bandung is around IDR 700 thousand for the cheapest variant and IDR 2.7 million for the most expensive room type variant. You can only get the cheapest price by ordering it online through tiket.com which guarantees the cheapest booking price when compared to other places. So, you can save more on your budget when you are going to enjoy Bandung tours.

Facilities & Activities

By booking the eL Hotel Royale Bandung hotel, you can enjoy a variety of facilities that have been provided for guests. Some of the facilities available to you are:

  • WiFi;
  • Swimming pool;
  • Meeting facilities;
  • Fitness centre;
  • Central business;
  • Souvenir shop, and much more.

Dining & Restaurant

If you are hungry or want to find a snack, you no longer need to leave the property area because there are restaurants in the hotel called Pakuan Cafe and Sky Lounge. However, if you are bored with the restaurant in the hotel, you can look for food stalls around the hotel, such as:

  • Bandung Suki;
  • Imperial Chinese Restaurant;
  • Terrace Resto Omalia Cafe;
  • RM Tapanuli, and many other food stalls.

Weddings & Events

Want to find the right place to hold seminars and workshops or other events? You can hold the event at eL Hotel Royale Bandung, you know! Its strategic location and easy access to get here make this hotel suitable as a location for activities with invited guests from various cities.
 

Nearby Tourist Places in Bandung

After booking the eL Hotel Royale Bandung hotel, you can take a walk around the city of Bandung while enjoying tours around here. One of the tours that you can visit is the Bandung City Square which is full of culinary and typical Bandung snacks. In addition, there are many other Bandung tours, such as:

  • Farmhouse Lembang;
  • Dago Dream Park;
  • Keraton Cliff;
  • Begonia Flower Garden in Lembang;
  • Ciwidey White Crater.

 

Similar Hotels in Sumur Bandung

In addition to booking eL Hotel Royale Bandung, of course you can also find other Sumur Bandung hotels whose quality is not inferior to this hotel. Some of these hotels include:

 

How about you, are you interested in visiting Bandung and staying at eL Hotel Royale Bandung? What are you waiting for! Immediately book a Bandung hotel with cheap, fast, and easy promos on tiket.com!


 

Frequently Asked Questions about eL Hotel Royale Bandung

  • How far is eL Hotel Royale Bandung to the centre of Bandung City?
    The distance from eL Hotel Royale Bandung to the centre of Bandung City is only 1 kilometre.
  • Is breakfast available at eL Hotel Royale Bandung?
    Yes, those of you who stay at eL Hotel Royale Bandung can enjoy the breakfast menu at this hotel.
  • What is the closest train station to eL Hotel Royale Bandung?
    You can reach Bandung Train Station within 10 minutes driving from eL Hotel Royale Bandung.
  • What are the popular shopping centres near eL Hotel Royale Bandung?
    Only by walking for 5 minutes, you can find a fairly complete shopping centre called Braga Citywalk.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.