favehotel Manahan - Solo, Solo
favehotel Manahan - Solo, Solo
favehotel Manahan - Solo, Solo
favehotel Manahan - Solo, Solo
favehotel Manahan - Solo, Solo
+ 111 others
Hostel

favehotel Manahan - Solo

Laweyan, Solo
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.7
Bagus
From 223 reviews
Tripadvisor
From 450 reviews
The most helpful reviews
SP
26 Jun 2020 - Couple
2.6/5
Sabun mandi nya tidak tersedia Ac nya ada trobel dan sdh dibenahi tetapi tetap tdk dingin
NN
28 Feb 2020 - Group
3.6/5
Senang bisa kumpul dengan teman teman
SI
04 Feb 2020 - Family
1.6/5
Sedih bgt mba2 receptionist nya lihat kami bawa bayi tetep di kasih kamar yg smoking room. Mending kalo udah dibersihkan nah ini bau bgt mana pas telfon bilang mau upgrade kamar katanya gak bisa:) padahal temen kami yang nginep disitu tanpa bayi dapet kamar non smoking walopun gabisa upgrade ke kamar yg lebih bagus. Kotor sekaliii!!! Bau rokoknya nempel sampe check out bahkan sampe ke baju & mukena dll parah:’) kecewa.
kartika prasetyarini
06 Jan 2020 - Solo
3.6/5
di toilet/kloset masih ada rambut2 ,mungkin dari tamu yang sebelumnya. dan AC nya kotor dan tidak dingin
junaidi chaidir
01 Jan 2020 - Family
5.0/5
Secara keseluruhan sangat baik, kekurangan hanya lokasi parkir mobil berada diseberang hotel dimana harus menyeberang dijalan besar dan hotel tidak ada pelayanan valet sehingga menyulitkan bila ingin keluar masuk membawa kendaraan.
Location
Jalan Adi Sucipto No.60, Manahan, Kerten, Laweyan, Surakarta City, Central Java 57139, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of favehotel Manahan - Solo?
favehotel Manahan - Solo is located at Jalan Adi Sucipto No.60, Manahan, Kerten, Laweyan, Surakarta City, Central Java 57139, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of favehotel Manahan - Solo?
The standard check-in time at favehotel Manahan - Solo is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in favehotel Manahan - Solo?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Television in common areas
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Health & Medical
Medical service
Sauna
Spa (inhouse)
tiket CLEAN
 

Reviews

3.7
Bagus
From 223 reviews
Kebersihan
3.6
Fasilitas
3.5
Lokasi
4.0
Layanan
3.8
Kepantasan harga
3.8
Pasangan
48
Keluarga
68
Solo
101
Grup
6
Liburan
102
Bisnis
37
Medis
1
Lainnya
83
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
SP
26 Jun 2020 - Couple
2.6/5
Sabun mandi nya tidak tersedia Ac nya ada trobel dan sdh dibenahi tetapi tetap tdk dingin
NN
28 Feb 2020 - Group
3.6/5
Senang bisa kumpul dengan teman teman
SI
04 Feb 2020 - Family
1.6/5
Sedih bgt mba2 receptionist nya lihat kami bawa bayi tetep di kasih kamar yg smoking room. Mending kalo udah dibersihkan nah ini bau bgt mana pas telfon bilang mau upgrade kamar katanya gak bisa:) padahal temen kami yang nginep disitu tanpa bayi dapet kamar non smoking walopun gabisa upgrade ke kamar yg lebih bagus. Kotor sekaliii!!! Bau rokoknya nempel sampe check out bahkan sampe ke baju & mukena dll parah:’) kecewa.
kartika prasetyarini
06 Jan 2020 - Solo
3.6/5
di toilet/kloset masih ada rambut2 ,mungkin dari tamu yang sebelumnya. dan AC nya kotor dan tidak dingin
junaidi chaidir
01 Jan 2020 - Family
5.0/5
Secara keseluruhan sangat baik, kekurangan hanya lokasi parkir mobil berada diseberang hotel dimana harus menyeberang dijalan besar dan hotel tidak ada pelayanan valet sehingga menyulitkan bila ingin keluar masuk membawa kendaraan.
AM
21 Sep 2020 - Couple
3.6/5
wastafel mampet, tp langsung diatasi, tidak ada bantal tambahan mungkin karna corona, didalam kamar tidak ada heater untuk ngeteh/ngopy
YW
05 Jul 2020 - Group
1.4/5
Kamar PANAS, wc rusak airnya ga ngalir. Sprei & handuk ga diganti padahal udah pesan. Satpam ga ada akhlak, melayani sambil ngunyah makanan, ngobrol. Sarapan lamaaaaa banget pesen telor ga dimasak2.
SR
26 Apr 2020 - Family
3.6/5
Lokasi dll sangat okay, tapi lantai sangat tidak bersih (bikin pengen ngepel tapi gak bawa alat pel) dan kamar mandi juga nggak bersih. Menurut saya, mending sedikit naikin harga tapi lebih bersih, daripada murah banget tapi nggak bersih.
AA
23 Nov 2019 - Family
5.0/5
Suka semuanya Yg kurang 1 tdk ada guling 2. Sabun mandi disediakan tp dlm kondisi habis 3. Alat pemanas air untuk teh kalau disediakan lebih bagus.
YY
21 Jan 2021 - Family
4.0/5
kamar lumayan bersih
3.5
From 450 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Couples
82
Family
113
Solo travel
50
Friends getaway
45
Business
139
tonimA3068OJ
15 Aug 2020 - Business
Nice and comfort room and bath room better improvement of cleanliness compare last year i came. Quality is service and staff very helpfull. Very nice equipment and food taste. I always stayed at this hotel in every my travel.
L9089LDchristinel
11 Aug 2020 - Family
Nice room, very good bath room, a.c very cool, safe hotel on new normal era.. fun, fresh and friend,i love this hotel so much.. i Will back again.. good location near by train station and airport at solo area..
ltfmartviana
02 Apr 2020 -
I dont like the AC and remote for TV. Slowresp from cs in the website and limit of driver. Why isnt there heater in our room? So i cant enjoy the tea and coffe. But, so far the view so beautifull.. i got room with city view.
zulfajujul
25 Mar 2020 -
At least it was a recommended prop for vacation. Even at the room there's a lil dust on lamp, some hair on the floor, and sounded bed, overall it was OK and i'll go back again bcs so much worth it ....
Hariantountung98
21 Jan 2020 - Solo travel
This hotel and the quality of service and amenities made me choose fave hotel manahan solo for the rest of the trip. The staff are friendly and the food at breakfast is great. The room was beautiful, clean and complete. This is a good hotel at a reasonable price.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.