1
Night
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang, Tangerang
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang, Tangerang
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang, Tangerang
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang, Tangerang
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang, Tangerang
+ 9 others
Hotel

Favehotel Hasyim Ashari Tangerang

Cipondoh, Tangerang
Starts from
IDR 396,880
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 370 reviews
The most helpful reviews
PA
08 Jan 2020 - Couple
4.8/5
walaupun kemaren ada force majeur tapi pelayanan kepada pelanggan tetap bagus, kamarnya bagus. harga murah tp kualitas ok bgt
Ahmad shopan
05 Aug 2021 - Solo
5.0/5
pengalaman aku nginep disni Seru banget, sampe temen aku si rendi engga mau pulang dan pengen tinggal disana , dia mah ada ada aja , alay banget
FE
27 Feb 2020 - Family
5.0/5
Ruangan bersih, pelayanan bagus, menu sarapan variatif
RD
07 Dec 2021 - Couple
5.0/5
goooddddddddddddddddd
GUNAWARMAN
17 Oct 2021 - Family
5.0/5
bagus enak cakep top markotop
Location
Golden City Business Park Blok B1-B3A, Jl. KH Hasyim Ashari No.118, Cipondoh, Kec. Cipondoh, Tangerang Kota, Banten 15148, Indonesia
maps
1
Night
AC
Wifi
Breakfast

Twin/King Room

Breakfast not included
Wifi
2 Twin Beds / 1 King Bed
1 Guest
18.0m²
Free WiFi, Free self parking
IDR 396.880
per room per night
2.977 tiket Points

Twin/King Room

Breakfast (1 pax)
Wifi
2 Twin Beds / 1 King Bed
1 Guest
18.0m²
Free WiFi, Free self parking, Free breakfast
IDR 480.000
per room per night
3.600 tiket Points

King/Twin Room

Breakfast (1 pax)
Wifi
2 Twin Beds / 1 King Bed
1 Guest
24.0m²
Free WiFi, Free self parking, Free breakfast
IDR 540.500
per room per night
4.054 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Favehotel Hasyim Ashari Tangerang?
The room types available in this hotel are:
  • Twin
  • King
How much does a typical room cost at Favehotel Hasyim Ashari Tangerang?
The cheapest price at Favehotel Hasyim Ashari Tangerang if you want to stay tonight is IDR 416,724
What is the address of Favehotel Hasyim Ashari Tangerang?
Favehotel Hasyim Ashari Tangerang is located at Golden City Business Park Blok B1-B3A, Jl. KH Hasyim Ashari No.118, Cipondoh, Kec. Cipondoh, Tangerang Kota, Banten 15148, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Favehotel Hasyim Ashari Tangerang?
The standard check-in time at Favehotel Hasyim Ashari Tangerang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Favehotel Hasyim Ashari Tangerang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Elevator/lift
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
Luggage storage
24-hour front desk
 

Reviews

4.2
Good
From 370 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
4.2
Location
4.2
Service
4.2
Value for money
4.1
Couple
139
Family
71
Solo
148
Group
12
Vacation
184
Business
86
Medical
4
Others
96
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
PA
08 Jan 2020 - Couple
4.8/5
walaupun kemaren ada force majeur tapi pelayanan kepada pelanggan tetap bagus, kamarnya bagus. harga murah tp kualitas ok bgt
Ahmad shopan
05 Aug 2021 - Solo
5.0/5
pengalaman aku nginep disni Seru banget, sampe temen aku si rendi engga mau pulang dan pengen tinggal disana , dia mah ada ada aja , alay banget
FE
27 Feb 2020 - Family
5.0/5
Ruangan bersih, pelayanan bagus, menu sarapan variatif
RD
07 Dec 2021 - Couple
5.0/5
goooddddddddddddddddd
GUNAWARMAN
17 Oct 2021 - Family
5.0/5
bagus enak cakep top markotop
Akbar Heriyanto
10 Oct 2021 - Couple
5.0/5
Untuk lokasi cukup bagus dan strategis di depan hotel ada pizza dominos jadi kalau pengen nyemil cukup jalan kedepan, untuk parkir juga luas, kamar overall bagus kasur juga nyaman, tapi sayang di remote tv ada tombol netflix tapi pas di tanyakan sama pihak resepsionisnya tidak ada tayangan netflix, kalau di tambah tayangan netflix mungkin lebih bagus, dan untuk channel di tv sering terjadi gangguan jadi bisa di tingkatkan untuk masalah channel tvnya. untuk kamar mandi bagus air juga bersih dan ada air panasnya. di kamar juga ada fasilitas untuk buat teh kopi jadi nyaman lahh. untuk makanan juga di anter ke kamar. untuk rasa yaaa not bad lah yaa. tapi masa dari awal nginep sampe mau check out makananya menunya sama semua. dan minumnya juga sama kaya hari pertama. bisa ditingkatkan untuk menu breakfastnya. tapi overall baguslah. bisa lah buat jadi list hotel di tanggerang 🤗
Oliver Stevano
01 Sep 2021 - Family
5.0/5
Room is good, Zalma was very nice staff 😊
YP
25 Jul 2021 - Couple
5.0/5
tempat yang nyaman untuk istirahat, untuk para karyawannya sangat ramah terhadap tamu, untuk sarapan di masa pandemi seperti ini akan dan di antar ke kamar sesuai dengan request saat check in, rasa sarapannya pun sangat enak. well sangat bagus pengalaman untuk menginap disini
AW
24 Jul 2021 - Couple
5.0/5
it was great. bfast nya enak👍🏻
HA
23 Jul 2021 - Family
4.0/5
Hotelnya besar gak spt favehotel dkota lain. Dalam komp pertokoan. Resepsionis & staff lainnya ramah. Diwajibkan cuci tangan & cek suhu sebelum masuk. Diluar hotel jalan kaki keluar ada byk t4 makan fast food spt dominos pizza, hokben, burgerking, mcd dan juga ada MR. DIY. Mau ke rs/klinik utk swab juga dkt pake grab cuma belasan ribu aja. kamarnya juga lumayan besar utk yg standar. Kami ber3 dkasih kasur twin yg djadikan satu jd lebih besar drpd kasur king. Airnya kenceng, water heater selalu nyala. Sabun sistem dispenser. Oya mrk tdk ada air mineral dkamar. Tp ada dispenser air dkt lift utk kt isi sendiri botol minum.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.