favehotel LTC Glodok, West Jakarta
favehotel LTC Glodok, West Jakarta
favehotel LTC Glodok, West Jakarta
favehotel LTC Glodok, West Jakarta
favehotel LTC Glodok, West Jakarta
+ 120 others
Hostal

favehotel LTC Glodok

Tamansari, West Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.7
Bagus
From 129 reviews
Tripadvisor
From 428 reviews
The most helpful reviews
MA
03 Jan 2021 - Group
1.0/5
Menginap disini dari tanggal 31/12 s.d. 3/1. Karpet hotel sangat kotor dan dipenuhi serpihan kotoran. Bau kecoa juga tercium dari lobi, lorong-lorong kamar, dan kamarnya. Penerangan hotel sangat kurang, bahkan di dalam kamar juga penerangan cenderung gelap. Kamar pertama yang saya inapi penuh dengan kecoa dan serangga. Sudah komplain pada malam hari tanggal 31/12, kemudian diberi solusi oleh manajemen untuk pindah kamar. Tapi baru di hari sabtu tanggal 2/1 kamar dipindahkan. Minta refund juga ditolak. Gak lagi deh nginep disini, .
JS
08 Sep 2020 - Family
4.0/5
untuk kamar overall worth dengan harganya
EG
04 Jan 2020 - Family
5.0/5
Good
Anonymous
19 Apr 2018 - Solo
3.8/5
Repceptionist krg ramah dan tdk membuat nyaman, saya di layani oleh agus, pertama saya tanya kamar ready, lalu sy ksh pesanan lewat tiket.com ,di katakan kamar full dan sy menunggu 1 jam, lalu breakfastnya tdk bermutu hanya nasi goreng dan daging semur yg befitu asin, dan juga sopnya polos dan bening yg asin juga.
Mina Halim
18 Jan 2021 - Family
3.0/5
bagus rapi bersih tq
Location
LTC Glodok Building 8th Floor Jl. Hayam Wuruk No. 127
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of favehotel LTC Glodok?
favehotel LTC Glodok is located at LTC Glodok Building 8th Floor Jl. Hayam Wuruk No. 127
What are the standard check-in & check-out times of favehotel LTC Glodok?
The standard check-in time at favehotel LTC Glodok is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in favehotel LTC Glodok?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Golf course on site
Garden
Pets
Pets not allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Children get free accommodation
 

Reviews

3.7
Bagus
From 129 reviews
Kebersihan
3.5
Fasilitas
3.7
Lokasi
3.6
Layanan
3.8
Kepantasan harga
3.7
Pasangan
31
Keluarga
23
Solo
68
Grup
7
Liburan
52
Bisnis
21
Medis
2
Lainnya
54
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MA
03 Jan 2021 - Group
1.0/5
Menginap disini dari tanggal 31/12 s.d. 3/1. Karpet hotel sangat kotor dan dipenuhi serpihan kotoran. Bau kecoa juga tercium dari lobi, lorong-lorong kamar, dan kamarnya. Penerangan hotel sangat kurang, bahkan di dalam kamar juga penerangan cenderung gelap. Kamar pertama yang saya inapi penuh dengan kecoa dan serangga. Sudah komplain pada malam hari tanggal 31/12, kemudian diberi solusi oleh manajemen untuk pindah kamar. Tapi baru di hari sabtu tanggal 2/1 kamar dipindahkan. Minta refund juga ditolak. Gak lagi deh nginep disini, .
JS
08 Sep 2020 - Family
4.0/5
untuk kamar overall worth dengan harganya
EG
04 Jan 2020 - Family
5.0/5
Good
Anonymous
19 Apr 2018 - Solo
3.8/5
Repceptionist krg ramah dan tdk membuat nyaman, saya di layani oleh agus, pertama saya tanya kamar ready, lalu sy ksh pesanan lewat tiket.com ,di katakan kamar full dan sy menunggu 1 jam, lalu breakfastnya tdk bermutu hanya nasi goreng dan daging semur yg befitu asin, dan juga sopnya polos dan bening yg asin juga.
Mina Halim
18 Jan 2021 - Family
3.0/5
bagus rapi bersih tq
Agung Achmad Affandi
18 Jan 2021 - Couple
1.0/5
sy merasa tidak memesan hotel ini karena akun saya dipakai orang tidak bertanggung jawab pada saat hp saya hilang kemarin malam.. apakah favehotel bsa check in pakai ktp selain yg di daftarkan di tiket.com..
DS
17 Jan 2021 - Solo
4.0/5
nyaman banget wowo wwwwww aku terkejud skelai
Marselinus Seran Nahak
14 Jan 2021 - Solo
3.8/5
The bestlah semuanya Oke
TC
11 Jan 2021 - Couple
3.0/5
lumayan.. lumayan.. lumayan..
H
11 Jan 2021 - Family
3.0/5
biasa aja.. pelayanan ok tp minuman tidak tersedia
4.0
From 428 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Couples
98
Family
56
Solo travel
68
Friends getaway
64
Business
109
bayuadi7513
28 Sep 2020 - Friends getaway
The room that I booked next to the wedding hall was so bustling. The front officer said the wedding party wouldn't go for more than 7pm, but the crowd lasted up to 10pm. However overall, I had a nice stay in this hotel, all was good, cleaned, well-serviced.
Juan1292
07 Sep 2020 -
I found this hotel on Archipelago mobile apps, before i haven't tried this hotel because it's located at the top floor of LTC Glodok (electronic shopping center) which seen such as nonfamous mall or shopping center. Surprisingly, the hotel quite big even it's lobby is at 8 floor which takes a long ride to go upstair but the good thing is the room is quite big and the turned on the aircon before our arrival so it was a good co0l room, the bad things is the room smells smooky (i booked for nonsmooking one) and they didn't provide cloth hanger in bathroonm (where do i supposed to hang my shirt?) . Place is strategist to cullinary street at mangga besar and hayam wuruk, worth to try
siskaanggawinata
20 Jul 2020 -
Nice and clean room...breakfast is good..the location is good near Glodok which is so much tasty food near the hotel. Price is good because I have a flash sale from Traveloka. Thanks to Traveloka and Favehotel.. It's a pleasure place to short escape
muharamsaputra
25 Jun 2020 -
I'm very enjoy stayed in this hotel. I got free upgrade, reception very wellcome, and also for food very yummy. For all services well done, thanks so much fave LTC Glodok. One day l'll be back very soon.
843mahr
11 Apr 2020 - Solo travel
Fave hotel LTC Goldok,it's my favourite Hotel In JAKARTA, really I like this hotel for well managed by Mr Andi,I feel this hotel as a my home,all staffs are so gentle , specially I give thanks Manager Mr Andi,as a Brother he help me lot,I m really appreciate him.I was stay this hotel since 1st of March to end of March.this hotel really nice enverment, also food of restaurant is delicious. I hope they keep the standard of room and maintain like this future also.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.