favehotel Puri Indah Jakarta, West Jakarta
favehotel Puri Indah Jakarta, West Jakarta
favehotel Puri Indah Jakarta, West Jakarta
favehotel Puri Indah Jakarta, West Jakarta
favehotel Puri Indah Jakarta, West Jakarta
+ 84 others
Hotel

favehotel Puri Indah Jakarta

Kembangan, West Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Bagus
From 103 reviews
Tripadvisor
From 257 reviews
The most helpful reviews
Ahmad Sofyan
22 Jun 2020 - Couple
4.0/5
tempat nyaman dan enjoy tapi sayang lift dari parkiran ke loby mati jadi mesti jalan muter lewat samping ke loby
MH
02 Nov 2020 - Solo
4.0/5
krn dekat dg rumah keluarga jd hotel ini jd pilihan pertama. dekat juga dg Mall, Pusat Perbelanjaan. didepan hotel ada makanan2. kalau mau jalan sedikit ke arah pesanggrahan byk deretan resto. kamar OK. msh ttp bersih kaya dulu. parkir OK kok.. didepan hotel ada tanah yg khusus buat lahan parkir kalo di basement atau di sekitar hotel full. prokes diterapkan. baguslah.. krn kmrn fullbooked, jd diupgrade ke kamar yg standar diatasnya. jam 12an minta early check ini ternyata udh disiapin juga. terimakasih Fave Puri
HA
07 Apr 2020 - Couple
5.0/5
Nyaman
AS
19 Jan 2021 - Solo
5.0/5
kamarnya bersih, rapih, staffnya ramah
Baskoro Indroputro
18 Jan 2021 - Solo
4.0/5
Tempatnya bersih & nyaman, untuk AC mungkin bisa diperbaiki karena AC nya msh menggunakan AC lama...
Location
Kembang Abadi Raya Street Blok A1 No.1, Kembangan Selatan
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of favehotel Puri Indah Jakarta?
favehotel Puri Indah Jakarta is located at Kembang Abadi Raya Street Blok A1 No.1, Kembangan Selatan
What are the standard check-in & check-out times of favehotel Puri Indah Jakarta?
The standard check-in time at favehotel Puri Indah Jakarta is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in favehotel Puri Indah Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Garden
Rooftop terrace
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Children playground
 

Reviews

4.1
Bagus
From 103 reviews
Kebersihan
4.0
Fasilitas
4.0
Lokasi
4.2
Layanan
4.2
Kepantasan harga
3.9
Pasangan
27
Keluarga
27
Solo
44
Grup
5
Liburan
44
Bisnis
30
Medis
3
Lainnya
26
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Ahmad Sofyan
22 Jun 2020 - Couple
4.0/5
tempat nyaman dan enjoy tapi sayang lift dari parkiran ke loby mati jadi mesti jalan muter lewat samping ke loby
MH
02 Nov 2020 - Solo
4.0/5
krn dekat dg rumah keluarga jd hotel ini jd pilihan pertama. dekat juga dg Mall, Pusat Perbelanjaan. didepan hotel ada makanan2. kalau mau jalan sedikit ke arah pesanggrahan byk deretan resto. kamar OK. msh ttp bersih kaya dulu. parkir OK kok.. didepan hotel ada tanah yg khusus buat lahan parkir kalo di basement atau di sekitar hotel full. prokes diterapkan. baguslah.. krn kmrn fullbooked, jd diupgrade ke kamar yg standar diatasnya. jam 12an minta early check ini ternyata udh disiapin juga. terimakasih Fave Puri
HA
07 Apr 2020 - Couple
5.0/5
Nyaman
AS
19 Jan 2021 - Solo
5.0/5
kamarnya bersih, rapih, staffnya ramah
Baskoro Indroputro
18 Jan 2021 - Solo
4.0/5
Tempatnya bersih & nyaman, untuk AC mungkin bisa diperbaiki karena AC nya msh menggunakan AC lama...
AA
10 Jan 2021 - Couple
1.0/5
DIBACA!! nginep seminggu disini dan agak kecewa ya nginep disini kali ini. sdh langganan disini dan biasanya pelayanan gk seburuk ini. jd pas sampai sdh jam 12an subuh, dikasih kamar paling pojok dilantai 5. ternyata pipa wastafel bocor sampe ngucur kemana2 dilantai, untung tdk ada yg terpeleset. terus sdh request king size bed dari jauh2 hari, tapi yg dikasih bukan king size. ditambah lagi AC dikamar jg bocor sampai deras banget, kaget saya pdhl lagi istirahat. AC nya jg tidak dingin sm sekali. minta pindah kamar katanya sudah full semua, akhirnya nginep hari ke-4 baru dipindahin ke kamar baru. itupun setelah bolak balik minta pindah kamar. siangnya ditawarin staffnya untuk dibantu pindahan barang ke kamar baru, saya ok2 aja, tapi pas pindah kamar handuk yg saya bawa sendiri ketinggalan dikamar sblmnya, baru sadar sorenya dan saya harus tlp lgi untuk minta dianterin. gawat bgt ini kl saya tdk tlp jg gk dibalikin deh handuk saya ya, mmg cuma handuk si tapi kan sebal juga ya. setelah pindah ternyata ada serangga dikamarnya gede banget dan berisik. pintu shower kmar mandi jg tdk bs ditutup rapat sampai air bekas mandi keluar semua dan kamar mandi banjir. wktu check out hujan deras, minta dipayungin sm satpam ke tmpt parkir tapi malah dikasih payung rusak dan harus jalan sendiri ke parkiran seberang. bener2 buruk banget. free parking tapi parkiran jg sgt sempit dan terbatas. uda deh mikir2 lagi saya jadinya untuk balik ke fave puri. kecewa berat. sebal. bete. semua deh ya.
SH
07 Jan 2021 - Couple
3.8/5
Wcnya yang penting bersih ! Nyaman kok nginep di sini, ramah dari segala staff ! Kamar yang dipesan juga sesuai request ! Lain kai nginep di sini lagi dah !
SE
03 Jan 2021 - Family
3.4/5
makanan enak semua ok
MH
03 Jan 2021 - Solo
3.8/5
tempat nyaman, bersih.. diupgrade ke tipe diatasnya. thanks banget ya Fave Puri.
ES
28 Dec 2020 - Solo
4.2/5
Makanannya menunya terlalu sedikit untuk lauknya. Harga sedikit mahal dari f@ve hotel. Sedkit di turunkan lagi untuk harganya.
4.0
From 257 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Couples
31
Family
55
Solo travel
24
Friends getaway
28
Business
103
evirumondang
11 Jan 2021 - Business
After an exhausting work at office, staying at Fave Puri Indah was a perfect decision. Located in a quiet area. The room given was clean, neat, nicely decorated and bed was super comfy. I totally enjoyed resting in their room. Food was also good. I tried their food promo, bakmoy, was delicious. Very satisfying. Price was also value for money. They have a rooftop to enjoy outdoor scenery. Great place for having drink too. A nice hotel. Will return for sure.
tamarahutagalung
01 Nov 2020 - Business
What a good triple star hotel in Jakarta Barat. My experience here was so good, all the staff are nice and friendly. The room was so convenient, tidy and clean. They provide water cooker so we can enjoy afternoon coffee and tea, meanwhile in the outside the room they have water dispenser so we dont need to buy out there. This is worth! The meals taste for breakfast was so good. Very like it. They have nice place to work out and chill, called gym outdoor and roof toop. The roof toop was good with a nice city view, also instagramable to take a photo there. Overall the hotel was so good for stay, and worth for money!
evirumondang
05 Sep 2020 - Solo travel
A nice and comfy hotel in West Jakarta. Found this hotel in the residential area of west jakarta. The hotel ia clean. Rate is very good. I like the bed and pillow so much. They are super comfortable. The staff is friendly and helpful. You must try the food in the restaurant. I personally love the oxtail soup. Very delicious. Prices of rhe menu are affordable. Definitely will come back to stay or dine in.
RifkiBajry
10 Aug 2020 - Friends getaway
The experience was so good ! The staff and super friendly, the room was clean and tidy, and they have a nice place to do yoga and work out called outdoor gym and garden. It was such a nice spot to enjoy the sun in the morning. The roof top looks so good, unfortunately there’s no event when I was there, but it’s a good spot to chill. Overall, the hotel was good and it was worth for money !
roypetrusinaga
06 Aug 2020 - Business
For my first experience during my stay in this hotel really unexpected. The staff was really friendly and kind. Hope someday will go back to this hotel and i would like to recommend my friend to stay in Fave Hotel.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.