Fiducia Kaji Jakarta, Central Jakarta
Fiducia Kaji Jakarta, Central Jakarta
Fiducia Kaji Jakarta, Central Jakarta
Fiducia Kaji Jakarta, Central Jakarta
Fiducia Kaji Jakarta, Central Jakarta
+ 19 lainnya
Hotel

Fiducia Kaji Jakarta

Gambir, Central Jakarta

Review

Tiket
3.2
Okay
Dari 8 review
Tripadvisor
Dari 12 review
Review yang paling membantu
Apif Moch hidayat
06 Mar 2021 - Couple
2.6/5
resepsionis nya entah bloon atau gmn, engga seperti di hotel lain kalo hotel lain cuma bilang saya pesen di tiket.com atas nama blablabla udah di cari, ini mah engga di liat dulu kode nya terus di permasalahin jumlah tamu juga, saya nyewa mau satu orang dua orang juga kan saya sudah bayar pake tiket.com kenapa ribet,,,,
NP
02 May 2021 - Couple
4.0/5
mantap segimanapun juga mantap sesuai harga
MR
31 Jan 2021 - Couple
3.2/5
mau ngomong apa ye???
BR
16 Feb 2019 - Couple
5.0/5
Pokoknya hotel ini di rekomendasiin banget deh, udah murah, fasilitasnya g kalah sama bintang 5 😍 Cuma satu saran saya, tolong di setiap kamar di beri tempat sampah ya. Soalnya waktu saya menginap, di kamar saya g ada tempat sampahnya.. Thank You ya 🙏🎉🎊
R
13 Jan 2019 - Solo
4.8/5
Tempat bagus rapi bersih nyaman
Lokasi
Jl. Kaji No.44
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:00
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of Fiducia Kaji Jakarta?
Fiducia Kaji Jakarta is located at Jl. Kaji No.44
What are the standard check-in & check-out times of Fiducia Kaji Jakarta?
The standard check-in time at Fiducia Kaji Jakarta is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Fiducia Kaji Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Children Facility
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Newspaper stand
24-hour front desk
Multilingual staff
 

Review

3.2
Okay
Dari 8 review
Cleanliness
3.4
Facilities
3.1
Location
3.5
Service
2.8
Value for money
3.4
Couple
4
Solo
4
Vacation
3
Others
5
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
Apif Moch hidayat
06 Mar 2021 - Couple
2.6/5
resepsionis nya entah bloon atau gmn, engga seperti di hotel lain kalo hotel lain cuma bilang saya pesen di tiket.com atas nama blablabla udah di cari, ini mah engga di liat dulu kode nya terus di permasalahin jumlah tamu juga, saya nyewa mau satu orang dua orang juga kan saya sudah bayar pake tiket.com kenapa ribet,,,,
NP
02 May 2021 - Couple
4.0/5
mantap segimanapun juga mantap sesuai harga
MR
31 Jan 2021 - Couple
3.2/5
mau ngomong apa ye???
BR
16 Feb 2019 - Couple
5.0/5
Pokoknya hotel ini di rekomendasiin banget deh, udah murah, fasilitasnya g kalah sama bintang 5 😍 Cuma satu saran saya, tolong di setiap kamar di beri tempat sampah ya. Soalnya waktu saya menginap, di kamar saya g ada tempat sampahnya.. Thank You ya 🙏🎉🎊
R
13 Jan 2019 - Solo
4.8/5
Tempat bagus rapi bersih nyaman
Anonymous
13 Jul 2017 - Solo
2.6/5
kurang bagus kalo untuk masalah kenyamanan dan kebersihan, ac kurang dingin, hanya adem2 saja, kebersihan saya rasa kurang, untuk di toilet dan air sangat tidak bagus, tapi pelayanan pengurus hotel ramah sekali, sehingga setidaknya ada nilai plus nya
Anonymous
06 May 2017 - Solo
1.0/5
Digambar hotelnya kayak nyaman2 nya... sampe depan hotel kayak lgsung weird gtu. Byk nyamuknya, kamar mandi kotor sempit, satpamnya kepo tiap keluar hotel buat makan or jalan ditanyain cek-out2 mulu, selimutnya tipis ada lobang2 kesulut rokok.
Anonymous
20 Feb 2017 - Solo
2.6/5
hotel tidak sesuai dengan gambar yang ditampilkan, tampak tua dan menyeramkan, saya tidak merekomendasikan menginap di hotel ini
2.0
Dari 12 review
Cleanliness
2.0
Rooms
2.0
Location
2.5
Service
2.5
Value
2.5
Couples
2
Family
1
Solo travel
2
Friends getaway
4
Business
1
porcupinee
10 Aug 2012 - Friends getaway
hello , this place was terrible. 1. no toilet paper and bathroom hode broken 2 leaking shower 3 aircon permanently on ..no remote or off switch 4 Dirt room ..i dont mean a bit shabby ..i mean filthy 5 Cockroaches 6 We asked for towels and were told to come back in 20 after staff had dinner 7 i went down and asked for " anduk " then got a towel
havegutwilltravel
25 Jul 2014 - Friends getaway
if you happened to be in jakarta searching for a budget hotel with big room and free breakfast in the center of the city fiducia kalibata is the best choice..there are plentiful of foods along the street infront of the hotel if your searching for cheap street foods. Room rates are very cheap and reasonable with fast check in counter.Easy to get public transports and taxis to travel to any part of jakarta
Tiina L
15 Jul 2012 -
I was planning on staying in Fiducia for four nights, but had to find another hotel the first day. There is no hot water in the shower, and the room is full of mosquitos nesting in the plumming. I come from a country of mosquitos and am not troubled by a few, but it was impossible to sleep with the buzzing and the itching! Also, there is indeed aircon, but you don't get a controller for it, since there is only one remote for all the rooms. So whenever you feel too hot or cold, you have to ask the staff to come and adjust it. The one nice thing in Fiducia is the staff, they are quite helpful and friendly, although not all of them speak good english. All in all, even if it is quite cheap, I would not recommend this hotel.
Adventurer1453
31 Aug 2019 - Solo travel
I had to stay there 1 night because the hotel I stayed was fully booked. First thing was shocked me the odour they used in room., disgusting smell and never go away even you open the window..filthy room , cofee marks on the wall and facing very noisy street, noise of motor bikes all day and night long, very poor and tasteless breakfast. They even hold my passport at the check in even though I paid fee of my accımodation in advance plus some extra money they hold for deposit so I didn’t really feel good about that. So, never stay there again.
Indindmil
23 Sep 2017 - Couples
Hotelnya kayanya cabangnya banyak ya. Hotel budget . Dari luar dan pas masuk memang sudah kelihatan bgd kecil.. staffnya ga terlalu ramah ya, ga ramah malah. Kamarnya ga kecil, lumayan lega buat dua org, ga gitu bersih. Ada shower di kamar mandi . Ada tv tp ga banyak siaran.pas mau tidur banyak suara org kedengaran dr luar.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.