1
Night
Fontana Residencia Tebet 1, South Jakarta
Fontana Residencia Tebet 1, South Jakarta
Fontana Residencia Tebet 1, South Jakarta
Fontana Residencia Tebet 1, South Jakarta
Fontana Residencia Tebet 1, South Jakarta
+ 3 others
Guest House

Fontana Residencia Tebet 1

Tebet, South Jakarta

Reviews

Tiket
3.7
Good
From 11 reviews
The most helpful reviews
Abdul Hadi
01 Aug 2020 - Couple
4.0/5
Baru pertama kali ngalamin disini,booking buat tanggal 29 Juli 2020 tapi udah bisa nginep tanggal 29 juni 2020. padahal tanggal 28 juni nya saya booking bayar cash eh sama receptionist nya malah di lanjutin nginep nya ,aneh kok bisa yaa? padahal belom saat nya nginep tapi udah di chek in duluan trus yang jadi korbannya lagi2 customer yang ga tau apa2. baru pertama kali ngalamin kejadian kaya gini.
Eka Wijaya
06 Aug 2021 - Solo
3.0/5
okeeeeeeeeeeeeeeeeee
NN
02 Aug 2021 - Solo
5.0/5
......................
NN
02 Aug 2021 - Couple
5.0/5
ssering nginep siniiiiiiiiiiiiiiiiìiiì
MS
16 Jul 2021 - Couple
3.8/5
selalu di tv problem nya, siaran nya membosankan dan banyak yg tidak bisa di nikmati filmnya. slebihnya oke skali
Location
Jl. Tebet Barat VIII No.4, RT.10/RW.3, Tebet Bar., Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12810, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Fontana Residencia Tebet 1?
Fontana Residencia Tebet 1 is located at Jl. Tebet Barat VIII No.4, RT.10/RW.3, Tebet Bar., Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12810, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Fontana Residencia Tebet 1?
The standard check-in time at Fontana Residencia Tebet 1 is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Fontana Residencia Tebet 1?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Facilities
Popular Facilities
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Sundeck
Designated smoking areas
Public WiFi
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Multilingual staff
24-hour front desk
 

Reviews

3.7
Good
From 11 reviews
Cleanliness
3.7
Facilities
3.8
Location
3.8
Service
3.7
Value for money
3.6
Couple
3
Family
0
Solo
6
Group
2
Vacation
5
Business
5
Others
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Abdul Hadi
01 Aug 2020 - Couple
4.0/5
Baru pertama kali ngalamin disini,booking buat tanggal 29 Juli 2020 tapi udah bisa nginep tanggal 29 juni 2020. padahal tanggal 28 juni nya saya booking bayar cash eh sama receptionist nya malah di lanjutin nginep nya ,aneh kok bisa yaa? padahal belom saat nya nginep tapi udah di chek in duluan trus yang jadi korbannya lagi2 customer yang ga tau apa2. baru pertama kali ngalamin kejadian kaya gini.
Eka Wijaya
06 Aug 2021 - Solo
3.0/5
okeeeeeeeeeeeeeeeeee
NN
02 Aug 2021 - Solo
5.0/5
......................
NN
02 Aug 2021 - Couple
5.0/5
ssering nginep siniiiiiiiiiiiiiiiiìiiì
MS
16 Jul 2021 - Couple
3.8/5
selalu di tv problem nya, siaran nya membosankan dan banyak yg tidak bisa di nikmati filmnya. slebihnya oke skali
NN
14 May 2021 - Group
5.0/5
Bagusssssssaaaaaaaaaa
ES
01 May 2021 - Solo
4.0/5
Nyaman bersih tempat strategos
reza adham f
19 Apr 2021 - Solo
3.0/5
Tempat nya lumayan OK.
Firdaus Firdaus
12 Sep 2020 - Solo
2.0/5
kamar kurang bersih pelayanan kurang ramah
Fery Ferdinand
02 Oct 2019 - Solo
4.4/5
Kamar VIP nya nyaman banget, kamarnya bersih, cuma lampu kamarnya harus di ganti yang lebih terang deh. Tapi bener nyaman, karena lokasi di pinggir jalan itu kan biasanya kedengaran suara kendaraan. Tapi kalau disini suara kendaraan nggak kedengaran ke kamar.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.