Ghurfati Hotel Jakarta, West Jakarta
Ghurfati Hotel Jakarta, West Jakarta
Ghurfati Hotel Jakarta, West Jakarta
Ghurfati Hotel Jakarta, West Jakarta
Ghurfati Hotel Jakarta, West Jakarta
+ 61 others
Hotel

Ghurfati Hotel Jakarta

Taman Sari, West Jakarta

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 135 reviews
Tripadvisor
From 1 review
The most helpful reviews
MT
14 Jan 2020 - Couple
3.0/5
Hotelnya sih nyaman, ruangannya juga lumayan bersih cuma pelayanan receptionist yg cowok aja ga enak, jutek, ga ramah..mendingan receptionist yg perempuan ramah
EA
16 May 2021 - Couple
5.0/5
sllu nginep disini krn nyaman
Stefanus Irene
16 May 2021 - Couple
5.0/5
setiap harinya dikasi minuman botol gitu free per kamarnya, tidak berisik jd bikin nyaman, overall udah oke lah untuk traveler kaya kami, walaupun ga ada lift, adanya tangga aja..
Hanisya Hanisya
15 May 2021 - Solo
4.0/5
bad for cleanliness. dust are everywhere
Syafril Wirja
12 May 2021 - Couple
5.0/5
cuma ada kecowak kecila aja, selebihnya bersih nyaman sesuai dengan harga dekat dgn busway, krl, mall, bisa jalan kaki
Location
Jalan Mangga Besar IV H No.29, RW.2, Taman Sari, Kecamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
13:00-21:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Ghurfati Hotel Jakarta?
Ghurfati Hotel Jakarta is located at Jalan Mangga Besar IV H No.29, RW.2, Taman Sari, Kecamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Ghurfati Hotel Jakarta?
The standard check-in time at Ghurfati Hotel Jakarta is starting from 13:00-21:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Ghurfati Hotel Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • AC
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
AC
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Television in common areas
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Public WiFi
Clothes rack
Porter/bellhop
ATM/banking
Designated smoking areas
Smoke-free property
Parking (Free)
Laundromat
 

Reviews

4.0
Good
From 135 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.0
Service
4.0
Value for money
4.1
Couple
109
Family
6
Solo
29
Group
9
Vacation
104
Business
21
Others
28
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MT
14 Jan 2020 - Couple
3.0/5
Hotelnya sih nyaman, ruangannya juga lumayan bersih cuma pelayanan receptionist yg cowok aja ga enak, jutek, ga ramah..mendingan receptionist yg perempuan ramah
EA
16 May 2021 - Couple
5.0/5
sllu nginep disini krn nyaman
Stefanus Irene
16 May 2021 - Couple
5.0/5
setiap harinya dikasi minuman botol gitu free per kamarnya, tidak berisik jd bikin nyaman, overall udah oke lah untuk traveler kaya kami, walaupun ga ada lift, adanya tangga aja..
Hanisya Hanisya
15 May 2021 - Solo
4.0/5
bad for cleanliness. dust are everywhere
Syafril Wirja
12 May 2021 - Couple
5.0/5
cuma ada kecowak kecila aja, selebihnya bersih nyaman sesuai dengan harga dekat dgn busway, krl, mall, bisa jalan kaki
NN
10 May 2021 - Couple
5.0/5
Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap Mantap
Renny herviana Dewi
08 Apr 2021 - Couple
5.0/5
bagus bagus bagus bagus bagus bagus
Laurensius Feri
16 Mar 2021 - Solo
4.0/5
walau kecil, kamarnya dan wc nya bersih
YH
02 Mar 2021 - Couple
4.0/5
good ,enak, ramah,,,
Syifa Noor Aliya
05 Feb 2021 - Couple
4.2/5
Pelayanan nya gagus sekaliii
5.0
From 1 review
Couples
0
Family
0
Solo travel
0
Friends getaway
1
Business
0
Landottnt
20 Apr 2020 - Friends getaway
Bagus, bersih, Tempat tenang. Cuma kendala internet klo dilantai 3 gak ada sinyal dan wifi juga tidak bisa. Tolong diperbaruhi untuk jaringan wifi supaya tamu bisa lebih nyaman tinggal/menginap di hotel ini.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.