1
Night
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments, North Jakarta
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments, North Jakarta
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments, North Jakarta
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments, North Jakarta
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments, North Jakarta
+ 31 others
Apartment

Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments

Penjaringan, North Jakarta

Reviews

Tiket
4.7
Fantastic
From 79 reviews
The most helpful reviews
MF
21 Aug 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Over all puas, room nya bersih, view nya keren banget, fasilitas lengkap.. swimming pool nya luas bangeeet air nya jg jernih 😍 cuma kurang nya ga ada sendal sama sarapan aja sih.. tapi diluar itu suka sih, cocok buat staycation atau work from hotel gitu hehe bikin betah sih 💜
+1
Luckman sam
06 Nov 2022
5.0/5
View dan kamarnya mantap, Pelayanan juga oke. Minusnya kalau mau menginap lebih dari satu hari tidak ada layanan buat merapikan atau membersihkan kamar. Jadi harus mandiri.
FT
18 Oct 2022 - Business Trip
5.0/5
Kondisi kamar bersih, perlengkapan dapur, kamar mandi semua lengkap, fasilitas kolam renang & gym jg sangat bagus
Poeti Andini
14 Oct 2022
4.8/5
Pelayanan bagus banget, kamarnya juga bagus, bersih, lengkap. Worth it banget! The best sihhh
RR
26 Sep 2022 - Business Trip
5.0/5
Mewah sih kamar nya.besar dan nyaman sesuai sama foto. Check in jg mudah kok
Location
Jl Pantai Indah Utara, Pantai Indah Kapuk
maps
1
Night
Oops, all rooms have been sold out
Let's check room availability on other dates!

About Accommodation

Announcement
!
The property requires a refundable security deposit for charges or damages during the stay. The amount depends on the length of stay and/or size of room booked. Please contact the property for more information.
This property cannot accept quarantine stays, or any guests undergoing official quarantine.

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-21:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments?
Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments is located at Jl Pantai Indah Utara, Pantai Indah Kapuk
What are the standard check-in & check-out times of Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments?
The standard check-in time at Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments is starting from 15:00-21:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Parking
  • Proof of Covid-19 Vaccination
Does Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments have a swimming pool?
Yes, Gold Coast PIK Premium Sea View Apartments does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Parking
Proof of Covid-19 Vaccination
Sports, Spa, & Recreations
Fitness Facilities
Arcade/Game Room
Badminton
Fitness
Game room
Children's Pool
Basketball
Public Facilities
Terrace
Elevator/Lift
Restaurant
Gazebo
Parking (Surcharge)
Swimming Pool
Pets
No Pets Allowed
 

Reviews

4.7
Fantastic
From 79 reviews
Cleanliness
4.7
Facilities
4.7
Location
4.8
Service
4.6
Value
4.6
Couple Trip
5
Family Trip
11
Trip with Friends
2
Business Trip
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
MF
21 Aug 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Over all puas, room nya bersih, view nya keren banget, fasilitas lengkap.. swimming pool nya luas bangeeet air nya jg jernih 😍 cuma kurang nya ga ada sendal sama sarapan aja sih.. tapi diluar itu suka sih, cocok buat staycation atau work from hotel gitu hehe bikin betah sih 💜
Luckman sam
06 Nov 2022 -
5.0/5
View dan kamarnya mantap, Pelayanan juga oke. Minusnya kalau mau menginap lebih dari satu hari tidak ada layanan buat merapikan atau membersihkan kamar. Jadi harus mandiri.
FT
18 Oct 2022 - Business Trip
5.0/5
Kondisi kamar bersih, perlengkapan dapur, kamar mandi semua lengkap, fasilitas kolam renang & gym jg sangat bagus
Poeti Andini
14 Oct 2022 -
4.8/5
Pelayanan bagus banget, kamarnya juga bagus, bersih, lengkap. Worth it banget! The best sihhh
RR
26 Sep 2022 - Business Trip
5.0/5
Mewah sih kamar nya.besar dan nyaman sesuai sama foto. Check in jg mudah kok
Hansen hansen
26 Aug 2022 -
5.0/5
CHRISTINE
18 Aug 2022 -
5.0/5
Wulan Dwi ayu pratiwi
14 Aug 2022 - Couple Trip
5.0/5
untuk kamarnya bagus banget,fasilitas lengkap aku ambil tipe studio premium,dan sudah ada magiccom cuman minus dispenser saja,...
Desi Irnalia Astuti
10 Aug 2022 -
5.0/5
Riduan Yang
07 Aug 2022 - Couple Trip
5.0/5
Ownernya ramah. Overall very satisfy. Experience kamar apartemen lebih wahhh dari kamar hotel. Fasilitas mantap👍👍
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.