Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites, Balikpapan
Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites, Balikpapan
Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites, Balikpapan
Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites, Balikpapan
Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites, Balikpapan
+ 16 others
Hotel

Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites

Kota Balikpapan, Balikpapan
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 165 reviews
Tripadvisor
From 631 reviews
The most helpful reviews
RYO ANUGRAH PRATAMA
21 Oct 2020 - Group
2.8/5
Shift malam tgl 20 okt 2020 ga sopan banget ngomong, jelas2 dr aplikasi e-ticket udah masuk dari jam 9 ngotot bilang belum masuk. Stupid!
Aulia Rahmawati
03 Nov 2020 - Family
4.2/5
agak sedikit kecewa karna proses masuk kamar lama sekali, datang jam 2 siang baru bisa masuk kamar jam 5 sore 😭 tapi diberikan kelonggaran waktu check out 2 jam itu juga karna minta sendiri. semoga kedepannya bisa lebih baik lagi
NA
02 Nov 2020 - Couple
3.6/5
masa di kamar gak ada handuk nyaa , di tlpn berpa kali gak di antr" tengah malam baru diantr pelayanan nya buruk. teruss biasa nya masuknya jam 2 eh knpa jam setngh 4 baru masuk nunggu nya 2 jam Di lobi hotel bukan nya mau istirahat malah nunggu sampai ketdran 👎👎
EY
09 Aug 2020 - Family
2.2/5
Di awali dgn waktu cek in yg sangaaaat buruk Waktu cek in harusnya jam 14.00,ternyata kami baru dpat kunci pada pukul 15.25.... Alasannyaa karna lagi ada wedding Yg weding d kasi late cek out Helloooww,,,,kita jugaa bayaaar Tidak ada hair dryer D tambah dgn menu sarapan kurang variatif Ga sbnding dgn harganya
Rizky Kusumaningrum
05 Aug 2020 - Group
2.2/5
Sesuai dg deskripsi type kamar tp mengapa akses balkon dikunci dan jendela dibuka?
Location
Jalan Jendral Sudirman No 7, Klandasan Ilir, Balikpapan, Kalimantan Timur
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What types of rooms are available in Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites?
The room types available in this hotel are:
  • Deluxe Room
  • Junior Suite
  • Queen
  • Executive Room
  • Suite
How much does a typical room cost at Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites?
The cheapest price at Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites if you want to stay tonight is IDR 556,000
What is the address of Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites?
Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites is located at Jalan Jendral Sudirman No 7, Klandasan Ilir, Balikpapan, Kalimantan Timur
What are the standard check-in & check-out times of Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites?
The standard check-in time at Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Golden Tulip Balikpapan Hotel & Suites?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Tennis
Outdoor pool
Yoga room
Golf course on site
Garden
Pets
No pets allowed
Kids Facilities
Children playground
 

Reviews

3.9
Good
From 165 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
3.9
Location
4.2
Service
3.7
Value for money
3.8
Couple
38
Family
68
Solo
33
Group
26
Vacation
115
Business
32
Medical
1
Others
17
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
RYO ANUGRAH PRATAMA
21 Oct 2020 - Group
2.8/5
Shift malam tgl 20 okt 2020 ga sopan banget ngomong, jelas2 dr aplikasi e-ticket udah masuk dari jam 9 ngotot bilang belum masuk. Stupid!
Aulia Rahmawati
03 Nov 2020 - Family
4.2/5
agak sedikit kecewa karna proses masuk kamar lama sekali, datang jam 2 siang baru bisa masuk kamar jam 5 sore 😭 tapi diberikan kelonggaran waktu check out 2 jam itu juga karna minta sendiri. semoga kedepannya bisa lebih baik lagi
NA
02 Nov 2020 - Couple
3.6/5
masa di kamar gak ada handuk nyaa , di tlpn berpa kali gak di antr" tengah malam baru diantr pelayanan nya buruk. teruss biasa nya masuknya jam 2 eh knpa jam setngh 4 baru masuk nunggu nya 2 jam Di lobi hotel bukan nya mau istirahat malah nunggu sampai ketdran 👎👎
EY
09 Aug 2020 - Family
2.2/5
Di awali dgn waktu cek in yg sangaaaat buruk Waktu cek in harusnya jam 14.00,ternyata kami baru dpat kunci pada pukul 15.25.... Alasannyaa karna lagi ada wedding Yg weding d kasi late cek out Helloooww,,,,kita jugaa bayaaar Tidak ada hair dryer D tambah dgn menu sarapan kurang variatif Ga sbnding dgn harganya
Rizky Kusumaningrum
05 Aug 2020 - Group
2.2/5
Sesuai dg deskripsi type kamar tp mengapa akses balkon dikunci dan jendela dibuka?
HD
30 Jan 2020 - Group
5.0/5
Kamarnya serupa apartemen, ada sofa dapur n alat masak, bersih, makanan enak, dkt kota. Tp pesan non smooking room, dptnya kmr bau rokok
RW
12 Apr 2021 - Group
1.2/5
checkin menunggu hingga 42 menit. pesan kamar dengan balkon namun pintu balkon ditutup tidak bisa diakses. katanya hotel berbintang tapi lobby panas tanpa AC. lift publik hanya 1, menunggu lift bisa sampai dua puluh menit. parkir berbayar.
Aisha Nuraini
09 Apr 2021 - Solo
1.8/5
turun dari mobil ngeluarin koper ga ada yg batuin.staff hotelnya cuma ngeliatin doang tanpa membantu. mau cek in penuh banget...disuruh antri dan mendahulukan yg cek out. dan ga ada tempat duduk saking penuhnya. gak ada welcome drink. lift yang nyala cuma 1.antri lama banget juga pas mau ke kamar. pelayanannya super buruk!
HA
30 Mar 2021 - Solo
5.0/5
strategis lokasinya cuman kalo pesen gofood mesti ambil di parkiran motor
NK
28 Mar 2021 - Family
2.4/5
check in...lama anak2 Ampe bosan....biasa dihotel lain hanya butuh waktu 5 sampai 15 menit itu juga kadang langsung masuk..mohon dibaikin lagi lift hanya satu yang berfungsi bayangkan nginap pas weekend untuk turun atau naik aj butuh waktu nunggu sampai 15 menit bahkan ada yang lebih.. kran air dikamar keras AC dingin Chanel tv banyak tapi tidak jernih kasur bersih untuk kebersihan hanya lumyan karena seperti yang kita tau mereka menyediakan peralatan masak tapi kurang bersih jadi saya minta baru.. saya tidak sarapan jadibtidak tau sarapannya seperti apa untuk keramahan staf biasa bahkan cenderung tidak menyapa..saat check out saya bahkan tidak disapa..layaknya staf hotel biasanya slalu menyapa pagi atau apa bahkan saat saya turun tangga dengan bawaan staf hanya duduk main hp intinya yang mau nginap sini harus sabar saat check in..dan pastikan lift udah berfungsi dua2nya kalo tidak pasti akan kurang menyenangkan kalo saya ditanya bakal balik apa ga saya mikir2 dan memilih hotel lain yang pelayanan dan fasilitas nya lebih untuk rate yang sama dengan yang yang hotel ini tawarkan
3.5
From 631 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Couples
43
Family
166
Solo travel
31
Friends getaway
52
Business
301
loliends
31 Dec 2019 - Couples
I always stayed at Aston every time I visit Balikpapan, but the last time I was there I had the worst experience ever. I was tired after long journey but when I arrived i need to wait until the room is ready. (It states earliest check in is at 2pm but I can’t get my room key till 4pm) The reception isn’t friendly at all, because I asked many times when the room is ready, they started to ignore me and didn’t answer me. And it wasn’t that, the room is dirty, less lighting (some lamps didn’t work), a little water comes out from shower. This saddens me because i used to enjoy my stay at aston balikpapan, but for now i will find another hotel when I visit balikpapan again.
jis_0928
06 Feb 2021 - Business
I stayed at this hotel for 2 nights where long time ago I was there too. The hotel is located at the beach front, nice view to the ocean from the room's window. The breakfast was good, the room is old but quite clean, pitty that the staffs and securityan was not so friendly and helpful. However, due to best location on the beach and good breakfast, I may consider to come back again in the next future.
nurlindas2020
02 Mar 2020 - Family
Great Service and Hospitality, the room very comfortable for family, there is a playground for kids, great view from the pool, the location at the centre of the city, also near to the shoping centre, thank you and we will be back soon.. 💕💕💕💕
skottydog
28 Dec 2020 - Business
Had to stay here a couple of nights whilst on business. Hotel looks good, with many facilities. I had a suite which was well equipped and spacious. However I felt that the hotel wasn’t as clean and maintained as it should be. There are a lot of loose boards in the boardwalk between the reception, rooms, pool area and beach. The pool water when seen at night was cloudy and looked dirty. Food was good, but a lot of the fried dishes seemed to be swimming in oil when served. The tables outside the restaurant really need deep cleaned as they all felt sticky. The staff were really friendly and efficient, and this made my visit here. Despite my observations, I would still return here, as this would make a great stay if a few minor improvements made.
shanuum
13 Mar 2020 - Family
Love with the ocean and pool view, very nice.. especially when the sun goes down. The staffs are very helpfull 👍🏻 Please more attention on damp walls in the room, would be so great if they get fixed very soon.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.