Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio, South Jakarta
Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio, South Jakarta
Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio, South Jakarta
Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio, South Jakarta
Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio, South Jakarta
+ 49 others
Hotel

Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio

Kebayoran Baru, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 148 reviews
Tripadvisor
From 46 reviews
The most helpful reviews
PI
27 Mar 2020 - Couple
1.8/5
Saya kira ulasan orang yg berlebihan.. ternyata saya benar menyesal memilih hotel ini utk staycation, pelayanan lama chek-in, bintang 5 gak ada welcome drink, gak ada hairdryer, lantai begitu masuk kamar kotor, ada sisa cootn bud bekas pakai lg dekat gorden huhuhu, sarapan ala carte& hanya bs pesan 1 menu, rasa jg biasa saja kaya nasgor warung Nggak akan balik lg d, pengalaman sendiri gak menyenangkan.. hrsnya percaya dr ulasan pengalaman orang lain
Ima wati
14 Apr 2020 - Group
4.6/5
Saya menginap 2x .. pas menginap untuk yg kedua x agak sedikit kecewa yaa, padahal kita stel musik sewajarnya tapi kamar sebelah terganggu, kemudian kita tidak mendorong2 meja atau menghemtakkan kaki tapi resepsionis datang ke kamar untuk memperingatkan kami dia bilang kamar bawah terganggu.. padahal disitu terdengar jelas kamar sebelah yg mendorong2 kursi. petama menginap padah itu jam 3 kita blm tidur is fine ga ada kompalin sama sekali.. dan kita enjoy banget makanya kita menginap untuk ke dua kalinya. apakah karena jenis kamarberbeda atau bagaimana saya tidakntau.. yg pasti setelah saya menginap ke duakalinya saya merasa kecewa
dimas achmad akbar kusuma
08 Jul 2020 - Solo
2.8/5
Trully Disappointment This is my 2nd visit in this hotel. I checked in this hotel on Friday 26 June 2020 and spent 2 days in room 603. The hotel is quite clean and the room are spacious and equipped with a nice bathup. But at this time, I was really disappointed because every time I use the closet, electricity in my room always went out, more than 5 times this incident happened. I have asked the receptionist for help with this problem, and assisted with engineering but the problem is not over. I had asked to move to another room but as usual "All the room was full". What made me so angry was the electricity in my room went out at 12 p.m. I have submitted my complaint to management when checking out, hope management will follow up on this problem. Another problem is the road in front of the hotel is oftenly used by illegal street racing, and the sound of motorcycle exhaust came into my room very loud (I think this hotel doesn't have soundproofing from outside), making it very disturbing when resting.
NICOLAS HARDIMAN
12 Mar 2020 - Group
2.2/5
Pesen hotel berharap kamar bentuknya sama dong seperti yang tertera pada aplikasi ternyata beda, desain kamar ga sama. Trus ketika sampe hotel ga ada sama sekali yang nyambut. Sempet bilang ini bintang 5 ya kayak gini? Masih kalah sama hotel bintang 4. Ga ada sama sekali door man ga ada. Proses check in jg lumayan lama. Suasana lobby hotel jg termasuk panas ga nyaman. Kemudian variasi breakfast untuk standard hotel bintang 5 sedikit banget.
Anggi Rekyan Putri
03 Jan 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan selama stay di hotel ini, tidak perlu kemana-mana cukup di kamar atau di kolam renang sudah sangat menyenangkan sudah berasa liburan banget
Location
Jl. Pangeran Antasari No.60, RT.5/RW.9, Cipete Utara, Kby. Baru, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12150, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Description

FAQ
What is the address of Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio?
Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio is located at Jl. Pangeran Antasari No.60, RT.5/RW.9, Cipete Utara, Kby. Baru, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12150, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio?
The standard check-in time at Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Does Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio have a swimming pool?
Yes, Goodrich Suites, ARTOTEL Portfolio does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Barbecue grill(s)
Fitness facilities
Outdoor pool
Rooftop terrace
Nightclub
Pets
Pets not allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Baby cot
 

Reviews

4.2
Good
From 148 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.4
Location
4.2
Service
3.9
Value for money
4.2
Couple
51
Family
48
Solo
37
Group
12
Vacation
113
Business
18
Medical
2
Others
15
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
PI
27 Mar 2020 - Couple
1.8/5
Saya kira ulasan orang yg berlebihan.. ternyata saya benar menyesal memilih hotel ini utk staycation, pelayanan lama chek-in, bintang 5 gak ada welcome drink, gak ada hairdryer, lantai begitu masuk kamar kotor, ada sisa cootn bud bekas pakai lg dekat gorden huhuhu, sarapan ala carte& hanya bs pesan 1 menu, rasa jg biasa saja kaya nasgor warung Nggak akan balik lg d, pengalaman sendiri gak menyenangkan.. hrsnya percaya dr ulasan pengalaman orang lain
Ima wati
14 Apr 2020 - Group
4.6/5
Saya menginap 2x .. pas menginap untuk yg kedua x agak sedikit kecewa yaa, padahal kita stel musik sewajarnya tapi kamar sebelah terganggu, kemudian kita tidak mendorong2 meja atau menghemtakkan kaki tapi resepsionis datang ke kamar untuk memperingatkan kami dia bilang kamar bawah terganggu.. padahal disitu terdengar jelas kamar sebelah yg mendorong2 kursi. petama menginap padah itu jam 3 kita blm tidur is fine ga ada kompalin sama sekali.. dan kita enjoy banget makanya kita menginap untuk ke dua kalinya. apakah karena jenis kamarberbeda atau bagaimana saya tidakntau.. yg pasti setelah saya menginap ke duakalinya saya merasa kecewa
dimas achmad akbar kusuma
08 Jul 2020 - Solo
2.8/5
Trully Disappointment This is my 2nd visit in this hotel. I checked in this hotel on Friday 26 June 2020 and spent 2 days in room 603. The hotel is quite clean and the room are spacious and equipped with a nice bathup. But at this time, I was really disappointed because every time I use the closet, electricity in my room always went out, more than 5 times this incident happened. I have asked the receptionist for help with this problem, and assisted with engineering but the problem is not over. I had asked to move to another room but as usual "All the room was full". What made me so angry was the electricity in my room went out at 12 p.m. I have submitted my complaint to management when checking out, hope management will follow up on this problem. Another problem is the road in front of the hotel is oftenly used by illegal street racing, and the sound of motorcycle exhaust came into my room very loud (I think this hotel doesn't have soundproofing from outside), making it very disturbing when resting.
NICOLAS HARDIMAN
12 Mar 2020 - Group
2.2/5
Pesen hotel berharap kamar bentuknya sama dong seperti yang tertera pada aplikasi ternyata beda, desain kamar ga sama. Trus ketika sampe hotel ga ada sama sekali yang nyambut. Sempet bilang ini bintang 5 ya kayak gini? Masih kalah sama hotel bintang 4. Ga ada sama sekali door man ga ada. Proses check in jg lumayan lama. Suasana lobby hotel jg termasuk panas ga nyaman. Kemudian variasi breakfast untuk standard hotel bintang 5 sedikit banget.
Anggi Rekyan Putri
03 Jan 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan selama stay di hotel ini, tidak perlu kemana-mana cukup di kamar atau di kolam renang sudah sangat menyenangkan sudah berasa liburan banget
EP
29 Oct 2020 - Couple
3.2/5
Pelayanan pegawai hotel kurang memuaskan. Order makanan via online tidak bisa diantar ke kamar bahkan keberatan meskipun hanya dititipkan sebentar, harus diambil pada saat itu juga karena alasan protokol kesehatan. Saran: bisa mengantar ke kamar pengunjung dengan menggunakan paperbag hotel seperti hotel bintang 5 lainnya. Resepsionis & room service tidak mengutamakan customer satistaction atas service yang dilakukan. Special request yg dicantumkan dalam aplikasi tidak dihiraukan salah satunya smooking room dan late check out sehingga harus mencari kamar smooking yg masih kosong. Deposit menggunakan kartu debit dikembalikan 5-7 hari bukan pada saat checkout. Pada saat kami selesai adm check out, tidak ada satu staff pun yang membantu membawa barang2 kami ke mobil, tidak mengucapkan terimakasih/hati2/selamat jalan. Bad service experience. Hotel sudah bagus, layanan perlu ditingkatkan.
LP
07 Aug 2020 - Couple
3.6/5
Next time mau lagi sih ke hotel goodrich Staf nya ramah2 Lobby nya pun wangiii
Halim
21 Aug 2019 - Solo
1.2/5
Sampai hotel jam 12 pegawai hotel blg c in time jam 2 kita titi laguage langsungbkeluar sampaj jam 6 setelah balik kamar belum juga selesai kita ms di suruh menunggu hampir 1 jam dan di bilang kamar yang di pesan tidak ada padahal kita sudah memesan jauh hari sebelum kedatangan dan di bilang satu kamar di upgrade tetapi 1 kamar tidak dan kamar nya tidak sesuai dengan foto yang ada di tiket.com bathtub tidak ada baru kita complain lagi dan baru di pindah kan ke kamar yang ada bathtub nya sungguh sangat kecewa sekali
wulansari juliani
29 Jun 2020 - Solo
5.0/5
Selalu seneng nginep disini. Tempatnya nyaman dan kamarnya pasti ada bathtub nya, jadi bisa santai. Dapet harga special dari tiket.com jadi makin happy. Belum lagi service nya terutama dari mba Alisa yang super ramah dan friendly bikin betah dan pastinya bakal balik terus kesini.
JH
06 Dec 2020 - Solo
3.8/5
Hotel bagus, bersih, ruangan besar. Hanya saja layanan housekeeping sangat kama
4.0
From 46 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
3.5
Service
4.5
Value
4.0
Couples
9
Family
11
Solo travel
5
Friends getaway
4
Business
9
Dimas K
28 Jun 2020 - Solo travel
This is my 2nd visit in this hotel. I checked in this hotel on Friday 26 June 2020 and spent 2 days in room 603. The hotel is quite clean and the room are spacious and equipped with a nice bathup. But at this time, I was really disappointed because every time I use the closet, electricity in my room always went out, more than 5 times this incident happened. I have asked the receptionist for help with this problem, and assisted with engineering but the problem is not over. I had asked to move to another room but as usual "All the room was full". What made me so angry was the electricity in my room went out at 12 p.m. I have submitted my complaint to management when checking out, hope management will follow up on this problem. Another problem is the road in front of the hotel is oftenly used by illegal street racing, and the sound of motorcycle exhaust came into my room very loud (I think this hotel doesn't have soundproofing from outside), making it very disturbing when resting. Thanks
StalloneT
15 May 2020 -
Situated in Pangeran Antasari road, there's Goodrich Suites managed by Artotel. The design is contemporary mixed with modern touch. Arrived in the room, we're pretty amazed by the size. It's so spacious yeah typical suite. Comfy, modern, full amenities, sliding cupboard, work desk, sofa, and bathroom fully equipped with shower room, vanity, and bathtub. The air conditioner worked really well and really cool, although the wifi was a bit challenging during the day and then worked smoothly at night. The situation during WFH restriction brought the hotel into a quiet atmosphere, like a sanctuary, less guests and less noise. The gym serves its purpose, and the swimming pool, although it's not big it's acceptable. We struggled a bit with our card key, it could give access to our room but sometimes it just didnt work in the elevator so we needed to ask the receptionist for another key a few times.
iyusato
23 Apr 2020 -
Non smoking room i booked were not available, surprisingly got free upgrade to suite room, thanks to Hana and Alisa (hotel receptionist and the manager on duty) . The staff was very friendly and helpful. Very nice hotel in the south jakarta, big and very nice room.
smy_yam
12 Mar 2020 - Solo travel
very nice hotel in south Jakarta. the staff were very friendly and helpful specially evening staff during my check in and Alisa during check out. the room was very clean and very comfort and nicely decorated the toilet was very clean and has all facilities we need
erfan17
09 Feb 2020 - Couples
Good location near Kemang & Cipete where tasty restaurants and cafes located. But the most amazing thing is the Honeymoon set up. Thanks to Alisa & Hana for creating a wonderful honeymoon experience. Room is clean and Staffs are humble, but the food still need some improvements.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.