1
Night
Grand Hyatt Jakarta, Central Jakarta
Grand Hyatt Jakarta, Central Jakarta
Grand Hyatt Jakarta, Central Jakarta
Grand Hyatt Jakarta, Central Jakarta
Grand Hyatt Jakarta, Central Jakarta
+ 104 others
Hotel

Grand Hyatt Jakarta

Menteng, Central Jakarta
Starts from
IDR 4,688,750
per room per night
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.5
Good
From 323 reviews
The most helpful reviews
MN
20 Aug 2020 - Family Trip
4.4/5
Grand hyatt have a great swimming pool..
YS
18 Aug 2020 - Business Trip
3.8/5
Sy biasanya pelanggan tetap grand hyatt utk Grand Cafe dan Fountain lounge, sebelum masa covid ini. Sy mencoba review mengenai pengalaman mencoba stay di hyatt tgl 16 /8/2020.Kalau untuk lokasi sangat bagus, karena posisinya tepat berada di mall yang memang saya selalu ke mall tersebut kalau di jakarta. Jadi sangat nyaman dalam segi kemudahan. Tapi dari segi pelayananan staff, selama saya menginap disana sangat biasa, dibanding yang saya harapkan kalau sy menginap di hotel bintang 5, sy tidak merasakan pelayanan yang membuat saya terkesan selama saya menginap, karena saya biasanya menginap di hotel di seberang hotel Hyatt ( initial M), sangat jauh level service yang saya alami. Saat breakfast juga dirasakan tidak sesuai seperti yng sy harapkan (karena saya biasa sering menggunakan fasilitas restaurant/ grand cafe ) sebelum covid, pada saat sarapan kemarin sy harus meminta beberapa produk yang ternyta tersedia hanya kalau diminta, sy melihat orang lain mendapat makanan teraebut, baru tersedia setelah meminta. Kayak jadi kurang nyaman dibanding rate yg dikenakan utk breakfast, jadi kita pas ekspektasi akan tinggi berbanding harga yang sy bayarkan utk breakfast
JG
10 Mar 2020 - Couple Trip
5.0/5
Hotel dengan pelayanan terbaik dan lokasi terbaik. Kamarnya juga besar dan nyaman. Sangat mudah mencari tempat makan.
ZY
13 Apr 2021 - Family Trip
2.0/5
masalah deposit di awal
UD
03 Mar 2021 - Business Trip
4.8/5
Come and Enjoy the Moments, biar refresh dan menikmati. Hope bisa sering2 ke sini kembali. Wis mw.Luck, Salam Cuan. Bravo.
+2
Location
Jl. M.H. Thamrin No.Kav. 28-30, RT.9/RW.5, Gondangdia, Kec. Menteng, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10350
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi
Breakfast

Grand King Room with City View

Only 4 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 King
2 Guests
50m²
IDR 4.688.750
per room per night
82.053 tiket Points

Grand King Room with City View

Only 4 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 King
2 Guests
50m²
IDR 5.363.930
per room per night
93.869 tiket Points

Grand Deluxe Room with City View

Only 2 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 King
2 Guests
50m²
IDR 5.063.850
per room per night
88.617 tiket Points

Grand Deluxe Room with City View

Only 2 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 King
2 Guests
50m²
IDR 5.626.500
per room per night
98.464 tiket Points

About Accommodation

Announcement
!
The hotel is currently undergoing a major renovation. Intermittent noise disturbances may occur from 9:00 AM – 5:00 PM, Monday – Sunday.

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Grand Hyatt Jakarta?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
  • Grand Deluxe Room
How much does a typical room cost at Grand Hyatt Jakarta?
The cheapest price at Grand Hyatt Jakarta if you want to stay tonight is IDR 4,313,650
What is the address of Grand Hyatt Jakarta?
Grand Hyatt Jakarta is located at Jl. M.H. Thamrin No.Kav. 28-30, RT.9/RW.5, Gondangdia, Kec. Menteng, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10350
What are the standard check-in & check-out times of Grand Hyatt Jakarta?
The standard check-in time at Grand Hyatt Jakarta is starting from 15:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Grand Hyatt Jakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Proof of Covid-19 Vaccination
Sports, Spa, & Recreations
Fitness
Pets
No Pets Allowed
Kids Facilities
Kid's club
Kid's pool
 

Reviews

4.5
Good
From 323 reviews
Cleanliness
4.5
Facilities
4.5
Location
4.6
Service
4.4
Value
4.3
Couple Trip
45
Family Trip
132
Solo Trip
40
Trip with Friends
7
Business Trip
46
Medical Trip
2
Others
10
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
MN
20 Aug 2020 - Family Trip
4.4/5
Grand hyatt have a great swimming pool..
YS
18 Aug 2020 - Business Trip
3.8/5
Sy biasanya pelanggan tetap grand hyatt utk Grand Cafe dan Fountain lounge, sebelum masa covid ini. Sy mencoba review mengenai pengalaman mencoba stay di hyatt tgl 16 /8/2020.Kalau untuk lokasi sangat bagus, karena posisinya tepat berada di mall yang memang saya selalu ke mall tersebut kalau di jakarta. Jadi sangat nyaman dalam segi kemudahan. Tapi dari segi pelayananan staff, selama saya menginap disana sangat biasa, dibanding yang saya harapkan kalau sy menginap di hotel bintang 5, sy tidak merasakan pelayanan yang membuat saya terkesan selama saya menginap, karena saya biasanya menginap di hotel di seberang hotel Hyatt ( initial M), sangat jauh level service yang saya alami. Saat breakfast juga dirasakan tidak sesuai seperti yng sy harapkan (karena saya biasa sering menggunakan fasilitas restaurant/ grand cafe ) sebelum covid, pada saat sarapan kemarin sy harus meminta beberapa produk yang ternyta tersedia hanya kalau diminta, sy melihat orang lain mendapat makanan teraebut, baru tersedia setelah meminta. Kayak jadi kurang nyaman dibanding rate yg dikenakan utk breakfast, jadi kita pas ekspektasi akan tinggi berbanding harga yang sy bayarkan utk breakfast
JG
10 Mar 2020 - Couple Trip
5.0/5
Hotel dengan pelayanan terbaik dan lokasi terbaik. Kamarnya juga besar dan nyaman. Sangat mudah mencari tempat makan.
ZY
13 Apr 2021 - Family Trip
2.0/5
masalah deposit di awal
UD
03 Mar 2021 - Business Trip
4.8/5
Come and Enjoy the Moments, biar refresh dan menikmati. Hope bisa sering2 ke sini kembali. Wis mw.Luck, Salam Cuan. Bravo.
FAUZAN REZORA SAPUTRA
31 Oct 2020 - Couple Trip
5.0/5
Fasilitas gym yg superb. Minus hanya pool is under renovation
raissa aulinia brigitta
30 Oct 2020 - Family Trip
3.4/5
Hotel nya lg perbaikan kolam renang, sayang bgt ga ada informasi di tiket.com..padahal sengaja ajak anak buat liburan berenang2 tp ternyata lg under construction. Mana keburu book 2 malem..jd ya bosen bgt jd nya. Hotel nya bersih sih, breakfast menu kurang variatif. Pilihan makanannya lebih sedikit dibandingin 5 star hotel lainnya.
Leni Karolina
30 Oct 2020 - Family Trip
2.6/5
saya sedikit share pengalaman menginap disini baru aja tgl 30 okt sy keluar dari hotel , pas mau bayar parkir ditagih parkir , hellow hotel bintang 5 kok bayar parkir? saya naik ke lobby tanya dan minta karcis katanya sudah tidak bisa karena sudah check out, padahal sy checkout blm ada 5 menit , coba tolong jelaskan disini kenapa pas awal check in kita tidak ditawarkan karcis parkir karena selama ini sy sekeluarga senang staycation belum pernah seperti ini karena pas check in selalu ditanyakan bawa kendaraan atau tidak , hanya di grand hyatt yg tidak ditanyakan !! saya sering stay di hotel bintang 5 lainnya dengan pelayanan bagus semua . sebenarnya ini bukan hanya perkara masalah bayar parkir tapi karena pelayanan yang tidak menyenangkan ! Dan ini merupakan pengalaman yg pahit dan tidak mungkin kembali lagi kesini.
Warni
11 Jun 2019 - Family Trip
5.0/5
Design mewah tp utk ukuran ranjang twin sangat kecil
Mirna Mardiani
20 Nov 2022 -
5.0/5
Bagus sippppppppp oke banget mewahh
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in

General Information Grand Hyatt Jakarta

Booking Grand Hyatt Jakarta

Jakarta is the capital city that has a lot of tourism potential. Maybe for some people Jakarta seems crowded and also noisy, even though if you can find a comfortable hotel, you can do a staycation in peace. One of the Jakarta hotels that you can stop by is the Grand Hyatt Jakarta, which is located on Jalan M.H. Thamrin Lot Number 28-30, Gondangdia, Menteng District, Central Jakarta City.

Room Type of Grand Hyatt Jakarta 

If you book the Grand Hyatt Jakarta on tiket.com, first make sure the type of room you need is available. Monitor the tiket.com application so you can see if there is a change in room type. The following two types of rooms are offered:

  • Superior King Room;
  • Grand Deluxe King Room.

Room Price of Grand Hyatt Jakarta 

The room types at Grand Hyatt Jakarta are available at different prices. You need to prepare funds of IDR 3 million for the cheapest room up to IDR 4 million for the highest. No need to worry, t-mates, if you order the Grand Hyatt Jakarta using tiket.com, you can get interesting promos and offers on the app. Plus, there's a Lowest Price Guarantee that makes your staycation even more fun!

Facilities & Activities

Want to book Grand Hyatt Jakarta? Take a look at the classy facilities offered by this 5-star hotel in Jakarta, let's go!

  • AIR CONDITIONING;
  • WiFi;
  • Indonesia CARE;
  • CLEAN Tickets;
  • Swimming pool;
  • Restaurant;
  • Meeting facilities;
  • Children's facilities;
  • 24-hour front desk;
  • Fitness center;
  • Goods storage.

Dining & Restaurant

This Jakarta hotel offers food at the hotel's restaurant. Everything is served by an experienced chef and is absolutely delicious. Here are some places to eat inside the Grand Hyatt Jakarta:

  • Le Petit Chef 3;
  • Grand Cafe;
  • C' Steak and Seafood;
  • Sumire;
  • Burgundy;
  • Fountain Lounge;
  • Poolside restaurant.

Weddings & Events

Well, if you need a venue to hold your special events such as weddings to business meetings, Grand Hyatt Jakarta is ready to provide the best experience. This Jakarta hotel has a total of seven rooms that you can use to hold special events. You can invite up to 2,000 guests if needed. Interesting, right?

Special Offer

Well, when you book the Grand Hyatt Jakarta, you have the opportunity to get a special offer from this one Jakarta hotel. Some of them are hotel rooms with direct views of the city. So, when night comes, you can enjoy the sparkling lights of the beautiful city of Jakarta. Apart from that, the room service at this hotel is also fantastic and it's definitely open 24 hours!

 

Nearby Tourist Attractions in Jakarta from Hotel

When you are in Jakarta, certainly a modern tourist spot that is easily accessible is a mall or shopping center. One of the closest malls from this hotel is the very famous Grand Indonesia. However, if you want to visit other tourist destinations, you can try some of these places:

  • National Gallery;
  • National Museum of Indonesia;
  • National Monument (Monas);
  • Old Town Tour;
  • Ismail Marzuki Park.

Similar Hotels in Jakarta

Want to experience the night in a similar hotel? Here are some recommendations from us that you can make as an alternative:

Do you want a staycation at a classy Jakarta hotel? Don't hesitate to spend a relaxing night at the Grand Hyatt Jakarta! Come on, book Grand Hyatt Jakarta with cheap, fast, and easy promos at tiket.com!

You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.