HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung, Bandung
HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung, Bandung
HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung, Bandung
HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung, Bandung
HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung, Bandung
+ 151 others
Hotel

HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung

Ciumbuleuit, Bandung
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Good
From 118 reviews
Tripadvisor
From 918 reviews
The most helpful reviews
Johniy Darmawan
02 Mar 2020 - Family
2.8/5
Lokasi padat cenderung macet, ruangan besar tapi kebersihan masih kurang, tirai dan kaca berdebu semua, di pojokan debu nya luar biasa. View nya bagus. Pas dtg lg ada seminar jd crowdednya luar biasa, sampe susah mau lewat menuju elevator. Service nya bagus dan makanan nya enak.
SS
28 Dec 2019 - Family
2.0/5
Hbs cek in masuk kmr, bau rokok sangat tajam, bantal guling kotor, sarung bantal smua warnanya putih kusam, tdk tersedia kotak tisiu, handuk mandi telat disediakan di kamar,alasannya msh dlm proses cleaning. Kalo sarapan mknannya ok lah.
GP
22 Nov 2020 - Couple
2.4/5
Check in awalnya minta King Bed dan smoking room, tapi katanya ga available walaupun udh ditulis special requestnya di Aplikasi. It's oke lah. Dapat kamar lantai 15, dan ini lah yg parahnya.. lorong2 dari keluar lift sampai kamar GELAAAAAAPP banget. Lampu ga dinyalain astaga. Untuk kamar, ya standar lah. Cuman Harris bandung yg skrng udh ga sebagus dulu kualitasnya. Breakfast? Aduh apa karena pandemi ya jd menu nya udh ga beragam kayak kemarin? Sepertinya dengan alasan apapun, saya tidak akan stay kembali di Harris Bandung.. so sorry 🙏🏻
HR
09 Jan 2020 - Family
4.0/5
All good, hanya saja karena dapat kamar Smooking Room jadi kurang nyaman karena kami membawa anak - anak
Tb Tb
14 Jan 2021 - Family
4.0/5
Pelayanan Oke,lokasi oke.
Location
Jalan Ciumbuleuit No.50-58, Hegarmanah, Cidadap, Kota Bandung, Jawa Barat 40141, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung?
HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung is located at Jalan Ciumbuleuit No.50-58, Hegarmanah, Cidadap, Kota Bandung, Jawa Barat 40141, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung?
The standard check-in time at HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung have a swimming pool?
Yes, HARRIS Hotel & Conventions Ciumbuleuit Bandung does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Outdoor pool
Full-service spa
Fitness
Golf course on site
Children's pool
Pets
Pets allowed
Pets not allowed
No pets or service animals allowed
Kids Facilities
Supervised childcare/activities
Children's club
Children playground
Children's club (surcharge)
Children's club (free)
 

Reviews

4.4
Good
From 118 reviews
Cleanliness
4.4
Facilities
4.4
Location
4.4
Service
4.4
Value for money
4.3
Couple
18
Family
89
Solo
9
Group
2
Vacation
93
Business
9
Others
16
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Johniy Darmawan
02 Mar 2020 - Family
2.8/5
Lokasi padat cenderung macet, ruangan besar tapi kebersihan masih kurang, tirai dan kaca berdebu semua, di pojokan debu nya luar biasa. View nya bagus. Pas dtg lg ada seminar jd crowdednya luar biasa, sampe susah mau lewat menuju elevator. Service nya bagus dan makanan nya enak.
SS
28 Dec 2019 - Family
2.0/5
Hbs cek in masuk kmr, bau rokok sangat tajam, bantal guling kotor, sarung bantal smua warnanya putih kusam, tdk tersedia kotak tisiu, handuk mandi telat disediakan di kamar,alasannya msh dlm proses cleaning. Kalo sarapan mknannya ok lah.
GP
22 Nov 2020 - Couple
2.4/5
Check in awalnya minta King Bed dan smoking room, tapi katanya ga available walaupun udh ditulis special requestnya di Aplikasi. It's oke lah. Dapat kamar lantai 15, dan ini lah yg parahnya.. lorong2 dari keluar lift sampai kamar GELAAAAAAPP banget. Lampu ga dinyalain astaga. Untuk kamar, ya standar lah. Cuman Harris bandung yg skrng udh ga sebagus dulu kualitasnya. Breakfast? Aduh apa karena pandemi ya jd menu nya udh ga beragam kayak kemarin? Sepertinya dengan alasan apapun, saya tidak akan stay kembali di Harris Bandung.. so sorry 🙏🏻
HR
09 Jan 2020 - Family
4.0/5
All good, hanya saja karena dapat kamar Smooking Room jadi kurang nyaman karena kami membawa anak - anak
Tb Tb
14 Jan 2021 - Family
4.0/5
Pelayanan Oke,lokasi oke.
SS
03 Jan 2021 - Family
3.0/5
menginap 2 mlm di harris, dpt kmar besar.. pelayanannya ok sigap. skypoolnya ok. cm syg ya air dingin... jd ga bs renang lama2... air dingin kena angin jd tambah dingin... hehehe cm makanannya aja hari pertama tumis kailannya rada asin, hari k2 ikan dorry Saus lemonnya asin.. menu kurang bervariasi mungkin krn pandemi.. its ok
SA
31 Dec 2020 - Couple
1.8/5
Kebersihannya sangat kurang sekali. Kasur bedcover semua kotor, banyak bercak coklat2 dan maaf, ada bekas darahnya. Kebetulan karena saya late check in dan kembali tengah malam dan sudah lelah. Saya terpaksa tidur disitu. Kamar mandinya bau hmm dan gak ada senyum dan ramah dari resepsionisnya. Untuk harga segitu gak worth it. Untuk kembali? Sepertinya tidak. Benar-benar sangat tidak nyaman sekali. Maaf Harris management please perbaiki dan tingatkan lagi kebersihan kamarnya. Kelebihan : Ac nya dingin, peralatan mandi lengkap, ada hairdryer.
AS
22 Dec 2020 - Group
4.0/5
Sudah berkali kali menginap disini dan selalu puas. Kamar nyaman, bersih, udara nya dingin. Lantai atas bisa untuk santai2.
MUHAMMAD REYHAN REDIANA
16 Dec 2020 - Couple
4.2/5
CUKUPLAH, kurangnya cuman minta smoking ga di kasih katanya penuh, yah yasudahlah
MISYANTO SH
13 Dec 2020 - Family
4.8/5
asli kereeenbanget, hotel yg sangat nyaman dan kereen, dan sy di lantai 18... pemandangan kota yg keren, terlihat semua dari ketinggian itu, kolam renangnya... beeh dinginbanget
4.5
From 918 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
103
Family
573
Solo travel
24
Friends getaway
65
Business
114
aluckyansyah
15 Jan 2021 -
Overall I really like this hotel, but it would be much better if you always improve the quality of the rooms and services before guests check in ... you have prepared at least 60 minutes in advance so that guests are more satisfied and have minimal complaints
pipityours
30 Dec 2020 -
over all about the Harris Hotel is good, and i think my family like it too. and about the room serviceis good, the sky pool is very bautifull view of Bandung, and also the night view is very beautifull, i love it
budum88
04 Dec 2020 -
Overall, I was enjoyed to stay here. The room quite big and comfortable... The internet was nice and fast, then for the food they have some variative menu, and the best menu for me was dori fish. I love the taste.
Primajs31
03 Dec 2020 -
All in all, it was a pleasant stay. Kids love the pool, not too deep and not too shallow. I got a good deal from a travelling website while I was hoping to get better deal directly from the hotel but still it was a good deal.
Tri_1984
25 Nov 2020 -
I booked 2 rooms and stay for 2 night on last weekend. Very good price because I'm a member and booked from Harris website. Check in was fast, very support staff. Room was spacious and comfortable, got connecting room at 15th floor. POOR HYGIENE PROTOCOL on breakfast. I went to restaurant and was full because on weekend, so I decided to have breakfast in my room. 1st day was ok, they sent the food. 2nd day was terrible, they sent the food WITHOUT COVER!!! can you imagine the food was sent from R Floor to 15th Floor without COVER??? You guys have serious problem with COVID 19 PROTOCOL.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.