HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
HARRIS Suites fX Sudirman, Central Jakarta
+ 29 others
Hotel

HARRIS Suites fX Sudirman

Tanah Abang, Central Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 306 reviews
Tripadvisor
From 973 reviews
The most helpful reviews
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
RS
16 May 2021 - Couple
5.0/5
Manteeeep betul daaaah pokoknyeee
DI
01 May 2021 - Solo
5.0/5
Keren abissss... Dpt free upgrade ke kamar tipe bright dgn sudut jendela kaca 2 sisi di lantai 46, View gedung2 tinggi, klw mlm gila abis... Makanan lengkap, penerapan protokol kesehatan terjaga dgn baik. Staff ramah, kebersihan bestttt...
Sonia Sara Santya
05 Mar 2021 - Solo
5.0/5
tempat penginapannya bersih, nyaman, udara ny sejuk
MM
31 Jan 2021 - Family
2.8/5
viewnya aja yang bagus ya krn lantai atas. lainnya biasa saja... apalagi menu2 breakfast amat sangat standar... pikir2 lagi deh kl mau nginep disitu lagi. but anyways terus berbenah ya utk sama2 bertahan di era pandemi spt ini.. terima kasih.. salam sehat smua travellers.
Location
Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of HARRIS Suites fX Sudirman?
HARRIS Suites fX Sudirman is located at Jl. Jend. Sudirman, RT.1/RW.3, Gelora, Kecamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of HARRIS Suites fX Sudirman?
The standard check-in time at HARRIS Suites fX Sudirman is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in HARRIS Suites fX Sudirman?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Wedding services
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Concierge services
 

Reviews

4.3
Good
From 306 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.6
Service
4.3
Value for money
4.2
Couple
77
Family
95
Solo
112
Group
22
Vacation
213
Business
57
Others
36
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
HF
02 Jan 2020 - Family
4.2/5
Sebaiknya kalau karyawan wanita jutek, jangan ditempatkan di front office yg berhubungan langsung dengan tamu. Karena kalau karyawan wanita yang jutek bikin tamu jadi kesal. Hanya masalah sederhana , kenapa harus BERTUTUR KATA DENGAN TIDAK SOPAN ? ? ? Ini saya komplain buat kebaikan perusahaan , bukan untuk urusan personal.
RS
16 May 2021 - Couple
5.0/5
Manteeeep betul daaaah pokoknyeee
DI
01 May 2021 - Solo
5.0/5
Keren abissss... Dpt free upgrade ke kamar tipe bright dgn sudut jendela kaca 2 sisi di lantai 46, View gedung2 tinggi, klw mlm gila abis... Makanan lengkap, penerapan protokol kesehatan terjaga dgn baik. Staff ramah, kebersihan bestttt...
Sonia Sara Santya
05 Mar 2021 - Solo
5.0/5
tempat penginapannya bersih, nyaman, udara ny sejuk
MM
31 Jan 2021 - Family
2.8/5
viewnya aja yang bagus ya krn lantai atas. lainnya biasa saja... apalagi menu2 breakfast amat sangat standar... pikir2 lagi deh kl mau nginep disitu lagi. but anyways terus berbenah ya utk sama2 bertahan di era pandemi spt ini.. terima kasih.. salam sehat smua travellers.
RW
24 Nov 2020 - Family
4.2/5
Hotel yang sangat strategis karena dibawahnya ada Mal fX, jalan kaki bisa sampai Gelora Bung Karno dan bisa merasakan olahraga di Minggu pagi. Sangat cocok untuk bawa keluarga dan staycation.. Viewnya oke banget liat gedung2 pencakar langit di malam dan pagi hari. Hotelnya nyaman, bersih, dan good service.
AR
06 Sep 2020 - Couple
4.6/5
Lokasinya strategis di pusat kota. Connecting sama mall jadi bisa sekalian nyari makan. Kalo mau naik MRT juga deket sama stasiun MRT. Mau olahraga juga deket sama GBK. Tadinya pesen kamar tipe superior tapi karena kamar lagi ada trouble jadi diupgrade ke kamar tipe unique di lantai paling atas dan view-nya amazing langsung menghadap GBK. Semua special request yg sudah di-notes sebelumnya terpenuhi. Layanan oke dan ramah. Kamar bersih. Lift banyak jadi nggak perlu takut dempet2an sama orang lain apalagi dalam masa pandemi kayak gini. Yg kurang cuma hairdryer di kamar nggak berfungsi. Selebihnya oke banget. Besok2 mau lah balik sini lagi
CF
30 Aug 2020 - Group
4.6/5
Very clean & has fantastic view
AD
12 Aug 2020 - Solo
3.0/5
good, nginap dgn akses mudah kemana-mana
IS
08 Jun 2020 - Couple
3.8/5
Breakfast d/t pandemi not really good. Harus diantar ke kamar tapi pilihan nya sangat kurang.. saya pilih indonesian breakfast menunya ada ikan sedangkan saya alergi ikan jadi tidak bisa saya makan.
4.0
From 973 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
106
Family
175
Solo travel
90
Friends getaway
86
Business
437
dimzysab
17 May 2021 - Family
A very good and clean hotel in Sudirman Area. I stayed there for a family staycation During Eid Mubarak. The room was cozy and the view was amazing! The food during my breakfast had many varieties and they followed health protocol which is important to me and my family. And Also all the staff are very quick respond and friendly. Rendhy at reception had helped me so much during my stay !
jap55
21 May 2021 - Family
Beautiful city view from top floor, especially rooms with view towards to Semanggi interchange/GBK sports complex. The room itself has enough space, including bathroom. Clean, with all the things usually included at 4 stars hotel. Location in Jakarta central business district, easy to access public transportation, near MRT station. Hotel positioned above mid size mall, with supermarket and restaurants (lobby near mall's main entrance).
nurulsW5645DR
20 May 2021 - Family
Couldn't ask for more for such a view in a hotel room. We were given a very nice room located at the top floor. Highly recommended if you are looking for a place that can give you a piece of mind! I came here with my family and we all truly love it. The staffs were nice too. What a great hospitality! Will come back here again for sure. Thank you Mr. Datam for the room placement for us:)
Hasnafitriah05
31 May 2021 - Couples
It was amazing city view ever in jakarta for staycation, you can get amazing jakarta view with higher building and funtastic view in the night view from your room, nice staff especially for Mr. Datam for your suggestion and Mr. Rahmat for the service. EVERYTHING IS GOOD
gsinaga
19 May 2021 - Friends getaway
Got room at 16th Floor with twin bed. The room was clean and quite spacious, bathroom was clean and had different area for shower and toilet. Room view is direct to main street of Thamrin and buildings accross the hotel so this is great as well. Didn't try the breakfast though. Hotel is located above FX Mall and next to Senayan GBK. Around 15-20 mins walk to Pacific Place Mall so varieties of food provided.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.